Free cookie consent management tool by TermsFeed

Unul dintre serialele în vogă pe streaming online este în prezent Sweet Tooth, odată cu lansarea celui de-al treilea sezon. Seria americană de tip dramă fantasy a fost dezvoltată de Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr, Amanda Burrell și Linda Moran, pe baza benzilor desenate create de Jeff Lemire și publicate de DC Comics Vertigo. Acum, noile episoade din Sweet Tooth sezonul 3 ajung pe Netflix, ilustrând o călătorie plină de aventuri în Alaska.

Serialul fantastic cu Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen și Adeel Akhtar s-a bucurat de recenzii favorabile din partea criticilor, dar și de audiențe care i-au încurajat pe creatori să continue lansarea rapidă a noilor episoade din Sweet Tooth sezonul 3. Lui Nonso Anozie, care interpretează personajul Tommy Jepperd (sau Big Man), rolul din acest serial i-a adus chiar premiul Emmy pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

Despre ce este vorba în serialul Sweet Tooth

Scenariul este unul apocaliptic: în urma unei pandemii îngrozitoare, pe de o parte foarte mulți oameni mor îmbolnăviți de un virus misterios, iar pe de altă parte, simultan, noile nașteri umane aduc pe lume creaturi hibrid: o parte om, o parte animal. Astfel, specia umană nu mai este ceea ce a fost, apărând de exemplu persoane cu trăsături de porc, elefant, șopârlă, broască țestoasă etc.

În prim-plan ne este prezentat tânărul Gus (interpretat de Christian Convery), o creatură unică – om cu coarne și urechi de cerb, care are și alte simțuri supranaturale. El a fost crescut în pădure, într-un loc ascuns. Când protectorul său moare, acesta pornește într-o aventură alături de Jepperd (Nonso Anozie) și ulterior Becky (Stefania LaVie Owen) și Wendy (Naledi Murray), cu scopul de a-și găsi mama – pe Birdie (Amy Seimetz).

Acțiunea se desfășoară însă pe mai multe planuri care, în anumite puncte, se întrepătrund. Aflăm cu timpul că pandemia are legătură cu niște cercetări într-un laborator, iar totul se leagă de o descoperire dintr-o peșteră din Alaska. Într-o lume în haos, mai există un viitor pentru omenire? De la o simplă aventură personală, protagonistul acțiunii ajunge să aibă un rol mult mai important, legat tocmai de soarta speciei umane. Sperăm ca în Sweet Tooth sezonul 3 să aflăm dacă Gus și prietenii lui reușesc să salveze omenirea.

Sweet Tooth sezonul 3, disponibil acum pe Netflix

Pe urmele lor se afla Zhang, interpretata de actrita Rosalind Chao

Noile episoade duc aventura mai departe, după triumful epic asupra generalului Abbot. Pe parcurs, ne sunt prezentate unele personaje și drama lor personală în contextul global apocaliptic. În Sweet Tooth sezonul 3, personajul Zhang, interpretată de actrița Rosalind Chao, se află pe urmele lui Gus și al prietenilor lui. Crudă și calculată, aceasta speră ca fiica ei să nască un copil normal și astfel devine tot mai obsedată de puritatea umană. Misiunea ei devenind uciderea lui Gus, deoarece crede că acesta este răspunsul pentru a readuce nașterile umane.

În unele recenzii online, serialul Sweet Tooth a fost comparat cu alte seriale de succes, prin tematica abordată – de exemplu Stranger Things sau The Walking Dead, de asemenea consacrate pe platformele de streaming video online.

Povestea emoționantă, personajele umane și fantastice, drama intensă, elementele post-apocaliptice sunt cele care atrag cel mai mult atenția publicului. Momentul lansării unui astfel de serial nu a fost întâmplător – la scurt timp de la criza din sănătatea publică ce a afectat umanitatea în perioada 2020 – 2021. Astfel, publicul este și mai empatic și poate compara experiența trăită cu una mult mai gravă, expusă în acest serial.

Alături de Netflix, există și alte platforme online internaționale cu filme și seriale, prezente pe piața de divertisment de acest gen în România, de exemplu Disney+, SkyShowTime și Max (fostul HBO Max).

Share.
Avatar of Lorena Alexandra

Pasionată de inovație și creativitate în domeniul tehnologiei, am absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică. Sunt o persoană extrem de motivată și perseverentă, cu o dorință constantă de a învăța lucruri noi.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.