Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noua platformă de streaming Max se va lansa foarte curând, înlocuind pentru totdeauna actualul HBO Max, cunoscut de către toată lumea. Cu toate acestea, odată cu anunțul oficial, tot mai mulți utilizatori au început să-și pună întrebări cu privire la cum va arăta noua platformă, cu ce va fi diferită de cea actuală și mai ales, ce se va întâmpla cu abonamentele clienților după ce schimbarea va avea loc.

Când se lansează Max?

Noua platformă denumită simplu Max se va lansa pe data de 21 mai 2024, iar aceasta va păstra în continuare conținutul actual de pe HBO Max care include Warner Bros., Cartoon Network și Universul DC.

Prin integrarea conținutului existent de pe HBO Max, Max va oferi o experiență familiară pentru utilizatori, însă va aduce și noi producții și funcționalități care să facă experiența de utilizare mai ușoară și mai plăcută.

Ce schimbări va aduce Max față de HBO Max?

Cu lansarea platformei Max, utilizatorii vor putea observa o serie de schimbări semnificative față de experiența oferită de HBO Max.

Unul dintre cele mai notabile aspecte este extinderea considerabilă a bibliotecii disponibile. Față de selecția impresionantă deja oferită de HBO Max, Max va aduce o gamă variată de conținut, incluzând producții true crime, documentare captivante, seriale de tip reality din diverse domenii și evenimente sportive.

În plus, Max va aduce și îmbunătățiri majore în ceea ce privește personalizarea și navigarea, iar performanța platformei va fi îmbunătățită, asigurând o experiență de vizionare mai fluentă și mai plăcută. De asemenea, autentificarea și utilizarea vor fi mai simple, iar noile funcționalități, precum profilurile PIN pentru adulți și profilurile pentru copii, vor aduce un nivel suplimentar de control și siguranță pentru utilizatori.

Ce abonamente oferă Max?

La fel ca HBO Max, noua platformă le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege din trei tipuri de abonament, fiecare adaptat nevoilor și preferințelor individuale ale acestora:

  • Abonament Basic cu publicitate – disponibil la prețul de 4,99 euro pe lună sau 49,90 euro pe an;
  • Abonament Standard – disponibil la prețul de 6,99 euro pe lună sau 69,90 euro pe an;
  • Abonament Premium – disponibil la prețul 9,99 euro pe lună sau 99,90 euro pe an;

În plus, fiecare abonament poate fi completat cu extraopțiunea Sport, la doar 3 euro pe lună, opțiune deja activă în alte regiuni, pentru cei care doresc să se bucure de evenimentele sportive live în plus față de conținutul obișnuit.

Ce se va întâmpla cu abonamentul meu HBO Max?

După lansare, toți utilizatorii existenți la HBO Max vor primi acces automat la Max, fără a fi necesară nicio acțiune din partea lor. Astfel, aceștia vor putea continua să se bucure de conținutul preferat fără nicio întrerupere. Această schimbare va asigura că utilizatorii existenți vor avea acces la toate beneficiile și funcționalitățile oferite de noua platformă Max, extinzând astfel experiența lor de divertisment online într-un mod simplu și eficient.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.