Free cookie consent management tool by TermsFeed

În urma succesului primelor două sezoane ale serialului, fanii așteptau nerăbdători să afle când apare sezonul 3 din The Bear și să se reîntoarcă în bucătăria lui Carmy pentru a descoperi ce se va întâmpla în continuare. După finalul plin de suspans din sezonul 2, care a lăsat multe întrebări fără răspuns, serialul revine cu un nou sezon care va fi lansat curând, aducând noi provocări pentru Carmy și echipa sa.

Când apare sezonul 3 din The Bear?

Serialul, ce îl are ca protagonist pe Jeremy Allen White, revine vara aceasta cu sezonul 3. Mai exact, noul sezon va avea un total de 10 episoade care vor fi lansate toate în aceeași zi, pe data de 27 iunie pe platforma de streaming Hulu. De asemenea, va apărea în exclusivitate și pe Disney+, tot în aceeași zi. Din păcate, la data lansării acesta va fi disponibil pe platforma Disney+ decât în anumite țări, urmând să apară pe toate celelalte teritorii la o dată ulterioară.

Sezonul 3 a fost confirmat în noiembrie 2023, însă filmările nu au început până pe data de 26 februarie 2024, din cauza grevei scenariștilor și actorilor. Acum că ai aflat când apare sezonul 3 din The Bear, trebuie să mai știi și că pe lângă acesta, serialul urmează să aibă și un al patrulea sezon, confirmat în aprilie. Surprinzător, filmările ambelor sezoane au avut loc în același timp. Însă cel mai probabil al patrulea sezon va apărea anul viitor în iunie, așa cum ne-au obișnuit din lansările sezoanelor precedente.

Despre va fi vorba în sezonul 3 din The Bear?

Sezonul 1, care s-a axat pe încercările lui Carmy de a readuce la viață magazinul de sandvișuri al fratelui său decedat, a fost punctul de plecare în ceea ce privește intriga serialului The Bear. Începând cu sezonul 2, povestea serialului ne-a arătat dorința și încercarea lui Carmy precum și a celorlalte personaje de a transforma The Original Beef of Chicago într-un restaurant modern. Astfel, aceștia s-au dedicat trup și suflet timp de 12 săptămâni deschiderii și renovării restaurantului, ce urmează a fi redenumit The Bear.

Despre povestea noului sezon nu știm încă foarte multe detalii, însă cu siguranță dorim să aflăm ce se va întâmpla cu restaurantul odată ce va fi deschis publicului și dacă Carmy va reuși să returneze datoria de 800.000 de dolari Unchiului Jimmy. După declarația din decembrie a lui Jeremy Allen White pentru Variety, sperăm ca atunci când apare sezonul 3 din The Bear, acesta să aibă parte de mai multe scene culinare, precum a fost cazul și în primul sezon.

Am de gând să petrec o perioadă bună de timp întâlnindu-mă cu câțiva bucătari. Cred că va exista un meniu stabilit pentru restaurant în al treilea sezon. Știu că voi începe să lucrez la acel meniu împreună cu diferiți bucătari, să gătesc și doar să încerc să mă pregătesc să fac mai multe din aceste lucruri în fața camerei.

Jeremy Allen White, Variety

Cine face parte din distribuția sezonului 3?

Desigur că ne așteptăm ca în momentul când apare sezonul 3 din The Bear, serial care a câștigat un premiu Emmy, acesta să conțină majoritatea  distribuției din sezonul 2. Personajele principale din The Bear sunt Jeremy Allen White în rolul lui Carmen Berzatto, Ayo Edebiri în rolul lui Sydney, Ebon Moss-Bachrach în rolul lui Richard, Lionel Boyce în rolul lui Marcus și Liza Colon-Zayas ca și Tina.

Jamie Lee Curtis în rolul mamei lui Carmy
Sursa: MovieWeb

FX încă nu a confirmat care va fi distribuția noului sezon, dar putem presupune că, la fel ca și în sezonul 2, vom avea parte de apariția unor vedete. La mijlocul sezonului am avut parte de apariția unor staruri precum Jamie Lee Curtis în rolul mamei lui Carmy, Bob Odenkirk ca Unchiul Jimmy , Sarah Paulson ca verișoara lui Carmy, John Mulaney în rolul lui Stevie și Gillian Jacobs ca fosta soție a lui Richie.

Mai mult ca sigur atunci când apare sezonul 3 din The Bear, acesta va fi printre cele mai vizionate seriale ale anului 2024. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum Carmy și echipa sa vor face față noilor obstacole și cum vor continua să evolueze ca familie.

Share.
Avatar of Lorena Alexandra

Pasionată de inovație și creativitate în domeniul tehnologiei, am absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică. Sunt o persoană extrem de motivată și perseverentă, cu o dorință constantă de a învăța lucruri noi.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.