Free cookie consent management tool by TermsFeed

Tânărul croitor sezonul 3 va fi lansat pe Netflix în această toamnă. Seria a fost foarte apreciată încă de la primul sezon și a devenit repede unul dintre cele mai de succes seriale turcești.

Întreaga serie se concentrează pe Peyami Dokumacı, un tânăr croitor talentat care a moștenit o afacere de succes de la bunicul său. Viața lui se complică însă, atunci când se îndrăgostește de o clientă căreia trebuie să-i croiască rochia de mireasă.

Când apare Tânărul croitor sezonul 3?

Tânărul croitor sezonul 3 va fi disponibil începând de vineri, 3 noiembrie 2023. Din acel moment, abonații Netflix vor putea urmări toate cele 3 sezoane ale serialului. Tânărul croitor este doar unul dintre serialele turcești care se adaugă colecției aflate în continuă creștere pe platforma de streaming.

Care va fi povestea din Tânărul croitor sezonul 3?

Trailerul pentru Tânărul croitor sezonul 3 este destul de alert și ambiguu, pentru a nu oferi foarte multe detalii. Totuși, uitându-ne în spate la cum a decurs acțiunea primelor două sezoane, multe dintre temele majore vor apărea în noul sezon, deoarece se pare că mai există secrete care trebuie dezvăluite.

Se așteaptă ca triunghiul amoros dintre Peyami, Dimitri și Esvet să se complice și mai mult. Sunt prevăzute scene cu multă durere și vărsare de sânge, pe lângă o confruntare finală între Peyami și Dimitri.

Care va fi povestea din Tânărul croitor sezonul 3
Sursa fotografiei: IMDb

Care este distribuția din Tânărul croitor sezonul 3?

Distribuția din Tânărul croitor sezonul 3 îi include pe Çağatay Ulusoy în rolul lui Peyami Dokumacı, Şifanur Gül în rolul lui Esvet/Firuze, Salih Bademci în rolul lui Dimitri, Olgun Şimşek în rolul lui Mustafa, Berrak Tüzünataç în rolul lui Cemre, Engin Şenkan în rolul lui Dede Peyami, Evrim Alasya în rolul lui Kiraz, Ece Sükan în rolul lui Suzi, Vedat Erincin în rolul lui Ari, Celile Toyon în rolul lui Sülün și mulți alții.

Așadar, ne așteptăm ca personajele noastre preferate să revină în aceeași formulă pentru noul sezon, oferindu-ne și mai multe surprize și scene tensionate.

Mai este foarte puțin timp până la premiera sezonului 3 al serialului turcesc, iar publicul așteaptă cu nerăbdare încă de la sezonul precedent.

Cu toate acestea, producția s-a mișcat foarte repede, deoarece toate cele 3 sezoane sunt lansate în același an: sezonul 1 a avut premiera pe 2 mai 2023, iar sezonul 2 pe 28 iulie 2023. Primele două sezoane cuprind un număr de 7, respectiv 8 episoade, iar pentru partea a treia ne așteptăm la ceva asemănător.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.