Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ca de obicei, la final de lună aflăm toate jocurile confirmate pe Xbox Game Pass în noiembrie, dar și care sunt titlurile eliminate. Luna noiembrie 2023 este plină de surprize pentru abonați, deoarece urmează să se lanseze unele dintre cele mai interesante și mult așteptate jocuri:

Cele mai bune jocuri Xbox Game Pass pe care le poți juca chiar acum
Sursa Game Rant

Plate Up! – 2 noiembrie

Plate Up! este un joc distractiv care te aduce aproape de prieteni. Împreună puteți să preparați mâncăruri și să vă pregătiți pentru petreceri, fără a produce haos în bucătărie. Jocul este asemănător cu Overcooked și îți oferă momente pline de bucuri pe care le poți împărtăși cu cei dragi.

Thirsty Suitors – 2 noiembrie

Thirsty Suitors spune povestea unei fete, Jala, care se întoarce acasă și este nevoită să se confrunte cu foștii săi parteneri, presiuni din partea familiei și relații de prietenie care s-au stricat cu timpul. Asemănător cu Scott Pilgrim vs The World, jocul creat de companiile de software Outerloop Games și Annapurna Interactive promite multă distracție, acțiune și aventură.

Football Manager 2024 – 6 noiembrie

Acesta este unul dintre cele mai interesante și așteptate jocuri care vor fi disponibile pe Xbox Game Pass în luna noiembrie, deoarece Footbal Manager 2024 apare pe platformă exact în ziua lansării. Aceasta este una dintre cele mai bune serii sportive, care îți permite să controlezi fiecare aspect al unui club de fotbal, așa cum sugerează și numele.

Dungeons 4 – 9 noiembrie

Dungeons 4 este o continuare a jocului de strategie care îți permite să preiei controlul asupra propriului dungeon, populat de goblini și gremlini. Jocul are ca scop cucerirea teritoriilor verzi, în timp ce te confrunți cu elfi și câștigi pietre prețioase.

Like A Dragon Gaiden The Man Who Erased His Name – 9 noiembrie

Jocul Like A Dragon de la Ryu Ga Gotoku Studios este, de asemenea, unul dintre cele mai așteptate jocuri de pe Xbox Game Pass din această toamnă. Acest joc are loc între evenimentele din titlurile Yakuza 6: The Song of Life (2016), Yakuza: Like a Dragon (2020) și Like a Dragon: Infinite Wealth (2024). De data aceasta, jocul se concentrează asupra protagonistului original al seriei, Kazuma Kiryu, pe măsură ce începe o nouă aventură în Osaka și Yokohama sub acoperirea unui agent secret.

Persona 5 Tactica – 17 noiembrie

Încă un joc care o să apară pe platformă exact în ziua lansării sale este următorul joc Persona de la Atlus, Persona 5 Tactica. Așa cum reiese și din titlu, acesta este unul tactic, cu un sistem nou pentru arme și lupta pe baza unui sistem de ture, în timp ce sunt utilizate câteva dintre tehnicile de joc esențiale din seria Persona.

Acestea sunt toate jocurile confirmate pe Xbox Game Pass în noiembrie 2023. Poți alege să joci toate cele 6 titluri interesante și să profiți de faptul că unele dintre ele sunt complet noi în lumea gamingului.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.