Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ne află din nou la final de lună, iar acest lucru aduce vești bune, dar și vești mai puțin favorabile pentru pasionații de jocuri video. De fiecare lună există jocuri noi care se adaugă în catalogul PlaySatation Plus, dar și jocuri care, din păcate, părăsesc serviciul.

Chiar dacă mai trebuie să așteptăm puțin pentru a vedea ce jocuri se lansează, lista cu jocuri eliminate din PlayStation Plus în luna noiembrie a fost publicată oficial.

Jocuri eliminate din PlayStation Plus în noiembrie 2023. My Time At Portia
Sursa fotografiei: Steam

Jocuri eliminate din PlayStation Plus în noiembrie 2023

Anumite titluri precum The Quarry, Far Cry 5 și Yakuza 3 au părăsit deja serviciul PlayStation Plus, urmând să fie înlocuite cu alte jocuri care sunt pregătite pentru lansare luna viitoare. În noiembrie, jocurilor eliminate de mai sus li se adaugă:

  • My Time At Portia
  • Giana Sisters Twisted Dreams Directors Cut
  • Ace of Seafood
  • Momodora Reverie Under The Moonlight
  • ConnecTank
  • Wild Guns Reloaded
  • Dandara Trials of Fear Edition

Vă mai puteți bucura de jocurile de mai sus până pe data de 21 noiembrie 2023, atunci când cele 7 titluri vor fi oficial eliminate de pe platformă.

Care este cel mai ușor joc la care poți câștiga un trofeu?

Astfel, mai aveți câteva săptămâni la dispoziție pentru a câștiga trofee în lista de jocuri prezentă mai sus. Cel mai dificil joc pe care-l poți alege pentru a obține un trofeu este Dandara Trials of Fear Edition, în timp ce My Time At Portia reprezintă varianta cea mai ușoară. Cu toate acestea, va dura mai mult de 100 de ore pentru a-l obține, deci ar trebui să vă asigurați că aveți suficient timp la dispoziție.

În același timp, doar în 3 din cele 7 jocuri se pot câștiga trofee de platină. Giana Sisters Twisted Dreams Directors Cut, Ace of Seafood, Momodora și Wild Guns Reloaded nu oferă această recompensă.

Aruncă o ultimă privire peste aceste 7 jocuri care vor fi eliminate de pe  PlayStation Plus și alege să joci în funcție de dorințele tale. Poți încerca să obții trofee cât mai ușor sau să te implici în provocări mai dificile. Orice ai decide, planifică totul până pe data de 21 noiembrie și nu uita că timpul este limitat!

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.