Free cookie consent management tool by TermsFeed

Încă din luna martie a anului 2023 s-a anunțat că Star Trek: Discovery se va opri odată cu sezonul numărul cinci. Seria a debutat în anul 2017 pe Paramount Plus, cunoscut pe atunci ca CBS All Access.

În Star Trek: Discovery, acțiunea se petrece cu 10 ani înaintea evenimentelor din seria originală Star Trek. Această producție urmărește aventurile echipajului Discovery în Spațiu, pe măsură ce acesta se confruntă cu diverși adversari cosmici și explorează părți necunoscute ale Universului.

Când apare Star Trek: Discovery?

Paramount a dezvăluit de curând data de lansare al ultimului sezon Star Trek: Discovery. Serialul este programat să-și dezvăluie primele 2 episoade în premieră, pe data de 4 aprilie 2024. După această dată, fiecare episod nou va apărea săptămânal, joia, sezonul fiind compus în total din 10 episoade care vor duce producția la final.

Cine face parte din distribuția Star Trek: Discovery?

Actorii care vor duce seria la capăt sunt:

  • Sonequa Martin-Green – Căpitanul Michael Burnham
  • Doug Jones – Saru
  • Anthony Rapp – Paul Stamets
  • Mary Wiseman – Sylvia Tilly
  • Wilson Cruz – Dr. Hugh Culber
  • David Ajala – Cleveland „Book” Booker
  • Blu del Barrio – Adira Tal
  • Callum Keith Rennie – Rayner

Distribuția originală este gata să se întoarcă pentru sezonul 5, alături și de alte personaje noi, care vor juca roluri de aliați, dar și de inamici.

Eve Harlow (Moll) și Elias Toufexis (L’ak) se alătură distribuției în sezonul final ca personaje episodice. Harlow a apărut în seriale precum The Night Agents, Titans și Agents of S.H.I.E.L.D, în timp ce Elias Toufexis a avut roluri principale și secundare în seriale precum The Expanse, Shadowhunters și New Amsterdam.

Care va fi povestea?

Conform Paramount, acest sezon final Star Trek: Discovery va prezenta echipa în aceeași manieră de până acum, adică sub conducerea căpitanului Burnham. Echipajul navei U.S.S. Discovery va întâlni noi rivali, în timp ce întreaga acțiune se învârte în jurul unui artefact antic și puternic care a fost ascuns secole întregi și pe care toată lumea îl dorește.

Prin urmare, în premiera sezonului, căpitanul Burnham alături de echipa sa sunt trimiși să recupereze artefactul misterios ascuns în interiorul unei nave vechi de 800 de ani, moment în care descoperă cât de important este acest obiect și că ei nu sunt singurii care au plecat în căutarea lui.

Unde poate fi vizionat Star Trek: Discovery?

Atât cele două episoade difuzate în premieră, cât și următoarele care vor apărea săptămânal, după data de 4 aprilie, vor fi disponibile exclusiv pe Paramount Plus, serviciul intern de streaming al companiei.

Paramount a distribuit și mai multe postere online pentru a promova ultimul sezon al serialului care ilustrează personajele principale. Star Trek: Discovery a beneficiat de recenzii pozitive din partea publicului, menținând un scor mediu destul de mare, de 85% pe Rotten Tomatoes, de la debutul din 2017. De asemenea, dacă încă nu ai văzut primele 4 sezoane ale serialului, acestea sunt disponibile pe Paramount Plus.

Astfel, acest ultim sezon Star Trek: Discovery promite o încheiere captivantă pentru fanii seriei și un final satisfăcător pentru echipajul navei U.S.S. Discovery.

Ce alte seriale Star Trek se găsesc pe Paramount Plus?

De-a lungul anilor au fost lansate foarte multe seriale inspirate din seria originală Star Trek, ajungând în prezent la un număr de 11. Fiecare producție din Star Trek, cu excepția lui Star Trek: Prodigy, este disponibilă pentru streaming pe Paramount Plus. Începând cu 25 decembrie 2023, sezonul 1 al Star Trek: Prodigy va fi disponibil pentru streaming pe Netflix, iar sezonul 2 va avea premiera în 2024.

Printre serialele noi care au debutat sau urmează să fie lansate pe Paramount se află și Star Trek: Strange New Worlds, care a avut succes la debut și care lucrează în prezent la sezonul al doilea, Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks, Star Trek: Starfleet Academy și Star Trek: Section 31.

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.