Free cookie consent management tool by TermsFeed

Au trecut doar câteva zile de când Apple a prezentat noua generație a procesoarelor sale și o serie de laptopuri îmbunătățite, printre care noile MacBook Air și MacBook Pro de 13 inch. Dar, chiar dacă keynote-ul WWDC 2022 s-a încheiat, zvonurile nu încetează să apară. Acum, potrivit BGR și Bloomberg, Apple lucrează la un MacBook Air de 15 inch și plănuiește să lanseze și un iPad Pro de 14 inch.

Aceasta este o veste grozavă pentru cei care își doreau dispozitive de dimensiuni mai mari de la Apple. MacBook Air de 15 inch va fi o adiție binevenită, iar iPad Pro de 14 inch ne va oferi suprafața suplimentară a ecranului de care aveam nevoie pentru a profita din plin de tot ceea ce are de oferit iPadOS.

Nu este un secret că Apple lucrează la un nou MacBook Air. Zvonurile circulă de luni de zile, iar acum este clar că firma plănuiește să lanseze un model împrospătat cu un ecran mai mare. Deși nu se cunosc încă dimensiunile exacte finale ale dispozitivului, se crede că va avea un ecran de 14 inch. Aceasta ar fi o creștere semnificativă a dimensiunii și ar face probabil ca MacBook Air să fie și mai popular printre utilizatorii care au nevoie de un ecran mai mare pentru muncă de tip office, streaming sau pentru jocuri.

Gama de laptopuri Air de la Apple a fost populară încă de la înființare și se pare că devine din ce în ce mai populară. Potrivit Apple, Air a fost cel mai bine vândut laptop al său, iar o versiune de 15 inch ar putea atrage cumpărătorii care doresc un ecran mai mare, dar nu au nevoie de performanța și caracteristicile generației mai scumpe – MacBook Pro. Faptul că este accesibil, foarte portabil și arătos, Air devine rapid laptopul preferat de mulți utilizatori mai ales cu un ecran mai mare care nu ar face decât să îl facă și mai atractiv.

Mark Gurman de la Bloomberg este sigur că Apple va prezenta un MacBook Air de 15 inch în primăvara anului 2023. Cu toate acestea, încă nu se știe dacă aceasta va fi tot cu M2 sau deja cu M3. În plus, se spune că producătorul ar lucra și la un Macbook ultracompact de 12 inch. În trecut au existat deja versiuni de 11,6 inch și 12 inch ale Macbook Air. Dar acum se pare că Apple pare să vrea să se bazeze pe aceste două dimensiuni.

https://twitter.com/DSCCRoss/status/1534905654313308161?s=20&t=GERJgG5zcyxz-eGdbrimeg

De altfel, așa cum am menționat deja, un iPad Pro de 14,1 inch ar trebui să fie și el disponibil la începutul anului 2023 . Aici Apple pare să treacă în sfârșit spre fuziunea seriilor sale Macbook și iPad pentru că, spre deosebire de Windows, în lumea Apple nu există deocamdată hibrizi adevărați, adică notebook-uri și tablete în același timp. Ca cimentare a acestei idei, la WWDC 2022, Apple a prezentat unele caracteristici din iPadOS, cum ar fi Stage Manager, care arată că lucrează activ la fuziunea dintre iPadOS și macOS.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.