ASUS a prezentat în cadrul CES 2018 patru produse interesante ce urmează să fie lansate – ZenBook 13 (UX331UAL), Vivo AiO V272, Vivo AiO V222 și laptopul X507 – noi modele de laptopuri și PC-uri all-in-one echipate cu Windows 10 din gama 2018.

Ultrabook Asus Zenbook 13
ZenBook 13 (UX331UAL)

ZenBook 13 este un laptop echipat cu Windows 10, ultra-subțire, ultra-ușor și ultra-puternic. Acesta oferă un grad ridicat de mobilitate având o greutate de doar 985 de grame, carcasă metalică și autonomie de până la 15 ore. Specificațiile tehnice includ un procesor Intel Core din generația a 8-a, până la 16GB capacitate a memoriei RAM, 1TB spațiu de stocare pe unitate ultra-rapidă SSD și sistem audio Harman Kardon.

Sistemul de operare Windows 10 preinstalat furnizează o experiență familiară și sigură, incluzând funcții precum Windows Hello, Modern Standby și asistentul digital Cortana de la Microsoft pentru activități de lucru mai productive și mai eficiente.

Asus X 5017

ASUS X507

Oferind portabilitate și performanțe fără compromis pentru activitățile de zi cu zi, laptopul ASUS X507, cu o greutate de 1,68 Kg, este pus în mișcare de cea de a 7-a generație de procesoare Intel Core i7. Grafica NVIDIA GeForce MX110 se alătură designului convenabil cu stocare duală. Acesta are un ecran NanoEdge FullHD cu ramă foarte subțire pentru efecte vizuale de neegalat și Windows 10 preinstalat împreună cu asistentul Cortana.

Asus AiO V272

Vivo AiO V272

Vivo AiO V272 dispune de cea de a 8-a generație de procesoare Intel Core i7 și de grafică NVIDIA GeForce MX150 pentru performanțe fără compromis.

Ecranul sensibil la atingere, cu diagonala de 27″, redă 100% spectrul de culoare sRGB și are unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade, oferind efecte vizuale mai apropiate de realitate. Sistemul audio ASUS SonicMaster cu difuzoare bass-reflex completează experiența de utilizare. Aplicația ASUS ZenAnywhere le furnizează utilizatorilor posibilitatea a accesa sistemul remote, transformând Vivo AiO V272 într-un centru cloud personal. Sistemul de operare Windows 10, preinstalat, oferă o experiență de lucru sigură și familiară, incluzând funcțiile de recunoaștere vocală pentru mai multă productivitate și eficiență.

Asus AiO V222

Vivo AiO V222

Vivo AiO V222 beneficiază de un ecran FullHD de 22 de inci, fără ramă, cu un raport ecran/corp de 87%, pentru efecte vizuale uimitoare de la o margine la alta. Combinat cu sistemul audio avansat ASUS SonicMaster cu bass-reflex și tehnologiile exclusive ASUS Splendid și Tru2Life Video, Vivo AiO V222 oferă efecte vizuale remarcabile, și un sunet de cristal.

Aplicația ASUS ZenAnywhere le oferă utilizatorilor acces de la distanță fără efort și transformă modelul Vivo AiO V222 într-un centru personal de stocare în cloud. Sistemul de operare Windows 10 preinstalat oferă un mediu de lucru sigur și o experiență de lucru familiară incluzând posibilitățile de recunoaștere vocală ale asistentului Cortana pentru activități mai eficiente și mai productive.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.