Free cookie consent management tool by TermsFeed

Indiferent dacă mergi pe stradă și asculți un podcast sau ai albumul trupei tale preferate pe repeat, asigură-te că alegi întotdeauna cea mai bună pereche de căști wireless care să se plieze nevoilor tale. O problemă o constituie, în schimb, faptul că sunt atât de multe disponibile pe piață, încât nu știi ce să alegi. Din acest motiv, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune căști wireless lansate în anul acesta din care să alegi pentru a-ți asigura o experiență de utilizare exact pe placul tău.

O pereche bună de căști poate fi o investiție ceva mai costisitoare, însă este important să mizezi întotdeauna pe calitate, nu doar să faci alegerile cele mai ieftine. Astfel, te poți bucura de ele o perioadă mult mai mare de timp și, pe termen lung, vei vedea că investiția a meritat economiile tale. Așadar, iată cele mai bune căști wireless , într-o ordine aleatorie, nicidecum ierarhică.

Căști wireless Sony WH-1000XM4

Căștile cu funcție de anulare a zgomotului de la Sony se află deja la a patra generație, iar acest lucru este recomandat de caracteristicile pe care le prezintă. Până la 30 de ore de autonomie a bateriei, design ergonomic, motor DSEE Extreme, aceste căști sunt capabile „să simtă” momentul în care vorbești, oprind automat muzica. Posibilitatea încorporării microfonului face ca acestea să fie excelente și pentru gaming, apeluri telefonice sau meeting-uri.

Cele mai bune căști wireless 2022
Căștile wireless de la SONY, modelul WH-1000XM4

Căști wireless Beats Fit Pro

Beats Fit Pro sunt echipate cu wingtips confortabile, cu fixare sigură, care se mulează pentru ase potrivi formei urechii tale. Design-ul lor autentic și estetic a fost supus la numeroase teste, fiind purtate de sportivi de toate tipurile, astfel încât să fie verificată stabilitatea – evident, căștile au trecut testele cu brio. De asemenea, suportă Spatial Audio cu urmărire dinamică a capului pentru experiențe audio autentice. Urmărirea dinamică folosește giroscopul și accelerometrul pentru a ajuta sunetul pe măsură ce îți miști capul. Căștile au o durată de redare de până la 6 ore (cu ANC activat), la care se adaugă 18 ore suplimentare oferite de carcasa de încărcare. Încărcarea Fast Fuel de 5 minute oferă până la aproximativ o oră de redare atunci când bateria este descărcată.

Cele mai bune căști wireless 2022
Căștile wireless Beats, modelul Fit Pro

Căști wireless Apple AirPods Max

Deși printre cele mai scumpe modele de căști wireless de pe piață, AirPods Max de la Apple cu siguranță vă oferă cel mai bun sunet. Cu opțiune de bas intens, sonor de calitate și opțiune excelentă de anulare a zgomotului, cu sunet surround complet, extrem de confortabile și cu un design de-a dreptul genial, aceste căști sunt o investiție care își merită toți banii și toată popularitatea. Driverul dinamic, proiectat de Apple, produce o gamă largă de frecvențe care dezvăluie detaliile complexe ale fiecărui sunet, ceea ce face ca melodiile tale preferate să aibă o textură și o precizie nemaiîntâlnite. Cu o autonomie a bateriei de până la 20 de ore de redare filme, convorbiri, cu anularea activă a zgomotului și Spatial Audio activate, încărcarea rapidă de 5 minute îți asigură încă o oră și jumătate de audiție.

Cele mai bune căști wireless 2022
Apple, model AirPods Max cu funcție Spatial Audio

Căști wireless Jabra Elite 45H

La un preț chiar OK, căștile Jabra Elite 45H îți pun la dispoziție un sunet clar, excepțional pentru muzică, fiind cunoscute mai ales pentru calitatea audio superioară, asigurată de difuzoarele de 40 mm (cele mai mari difuzoare din această categorie). De asemenea, dispun de cea mai mare autonomie, cu până la 50 de ore de utilizare cu doar o singură încărcare. Tehnologia cu 2 microfoane MEMS îți asigură claritatea conversațiilor, iar folosind egalizatorul, disponibil în Jabra Sound+, îți poți personaliza muzica după propriul plac.

Cele mai bune căști wireless 2022
Căștile wireless Jabra, Elite 45H, cu cea mai mare autonomie, de 50 ore

Căști wireless Bang&Olufsen Beoplay H4

Realizate din piele, aluminiu, oțel inoxidabil și material textil împletit, căștile îți asigură nu doar confort, ci și durabilitate. Autonomia este mărișoară, cu o baterie ce oferă până la 19 ore de utilizare continuă.  Generația a doua îți oferă o performanță acustică autentică, bazată pe puternica moștenire a ingineriei de sunet Bung & Olufsen, care datează încă din 1925. Chiar dacă asculți muzica wireless sau folosindu-te de cablu, vei avea parte de o experiență muzicală neașteptată.

Cele mai bune căști wireless 2022
Beoplay H4, model produs de Bang & Olufsen

Căști wireless Bowers & Wilkins PX7

Căștile wireless Bowers & Wilkins PX7 dispun de drivere ce conduc sunetul în față. Driverele de 43.6 mm, de altfel cele mai mari din colecția de căști B&W, sunt dezvoltate și reglate de aceiași ingineri din spatele seriei Diamond 800, care este utilizată în studiourile Abbey Road. Opțiunea de anulare adaptativă a zgomotului se activează automat în funcție de mediul înconjurător, anulând zgomotele de fundal. Autonomia bateriei este de până la 30 de ore, iar încărcarea rapidă, de 15 minute, îți oferă încă 5 ore pentru a te bucura de o experiență sonoră aparte.

Cele mai bune căști wireless 2022
Bowers & Wilkins PX7, în două variante de culori

Căști wireless Audio-Technica ATH-M50xBT

Aceste căști au un design chiar interesant, cu o rază maximă de semnal de 10 m, putând fi conectate la orice device compatibil Bluetooth. Autonomia bateriei este de 40 de ore, timpul de încărcare completă este de 7 ore, și sunt compatibile atât cu Android, cât și cu iOS, motiv pentru care te poți conecta direct la asistentul virtual Google sau Siri și naviga pe telefonul tău fără să-l mai scoți din buzunar. Difuzoarele au 45 de mm, iar greutatea este de aproximativ 310 g.

Cele mai bune căști wireless 2022
Model de top de la Audio-Technica, ATH-M50xBT

Căști wireless Sennheiser HD 458BT

Căștile HD 458BT îți oferă un sunet Sennheiser superior, bas profund și dinamic, cu opțiune de anulare a zgomotului. Cu design pliabil, robuste și compacte și comenzi tactile care îți permit să preiei apeluri, să accesezi asistentul vocal și să controlezi redarea, zgomotul extern este inhibat, astfel încât să te bucuri de o experiență a ascultării de calitate. Cu un design durabil, căștile sunt pliabile și pot fi depozitate și transportate cu ușurință. Autonomia bateriei îți oferă până la 30 de ore de redare a melodiilor tale preferate.

Cele mai bune căști wireless 2022
Renumitul brand Sennheiser și modelul HD 458BT

Căști wireless Beats Studio by Dr. Dre

Cu un design impecabil, elegant și estetic, dar și cu caracteristici precum Adaptive Noise Canceling, autonomie a bateriei de până la 20 de ore și un mod care oprește căștile în mod automat atunci când sunt deconectate, pentru a economisi bateria, căștile Beats Studio by Dr. Dre sunt o alegere inspirată. Ușoare (270 g), confortabile și durabile, cupele căștilor au un design ergonomic, potrivite pentru orice formă a capului. De asemenea, pot fi încărcate prin Micro USB.

Cele mai bune căști wireless 2022
Arhicunoscutele căști Beats Studio by Dr. Dre

Căști wireless Beats Studio 3

Făcând parte din aceeași marcă precum căștile de mai sus, și se alătură listei noastre cu cele mai bune căști wireless, Beats Studio 3 îți oferă o experiență audio inedită, cu Adaptive Noise Canceling care izolează zgomotele din afară, autonomie a bateriei de până la 22 de ore, indicator al nivelului acesteia. Se pot plia perfect datorită design-ului ergonomic, iar forma cupelor se potrivește oricui, fiind confecționate din material moale, ergonomic. Sunt căști stereo și, în ceea ce privește greutatea, sunt cu 10 grame mai ușoare decât modelul Beats Studio by Dr. Dre – au 260 de grame.

Cele mai bune căști wireless 2022
Beats Studio 3, varianta „lite” a modelului Beats Studio by Dr. Dre

Căști wireless Razer Opus

Cu tehnologie de anulare a zgomotului activ, pentru experiențe audio neîntrerupte, certificate THX pentru un sunet de înaltă fidelitate și concepute pentru confort, noul model de căști îți permite să pui pe pauză și să redai automat melodiile preferate. Diametrul difuzoarelor este de 40 de mm, iar căștile au greutatea de 270 de grame. Sunetul captat de microfonul incorporabil este unui OK, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru apeluri și meeting-uri. Autonomia bateriei este de până la 25 de ore, ceea ce înseamnă că pot fi folosite cu încredere o zi întreagă, non-stop.

Cele mai bune căști wireless 2022
Razer Opus, opulență și calitate nu numai in domeniul de gaming

Căști wireless Panasonic RB-M300BE-K

Căștile wireless RB-M300B se bazează pe un sunet cu bas puternic, un sistem XBS DEEP care redă bas profund, precum și o funcție care îți permite să-l amplifici atunci când dorești. Sistemul de difuzoare, cu margine liberă, are o diafragmă din nanofibre elastică, fixată direct pe cadrul difuzorului, care creează mișcări mai cursive ale diafragmei, pentru un bas mai dinamic. Funcția Voice Assistant îți permite să selectezi muzica, reglezi volumul, face apeluri telefonice utilizând comenzi vocale. Autonomia bateriei este de până la 50 de ore, iar încărcarea rapidă de 15 minute îți asigură o durată de utilizare de 3 ore.

Cele mai bune căști wireless 2022
Panasonic cu modelul stilat RB-M300BE-K

Căști wireless Fly Around Ear Harman Kardon

Căștile Fly Around Ear, semnate de Harman Kardon, îți permit să te bucuri de un sunet de calitate superioară, indiferent de mediul în care te afli, datorită tehnologiei de anulare activă a zgomotului. Cu o autonomie de până la 20 de ore cu ANC activat sau 30 de ore, cu funcția dezactivată, asistent încorporat Google și Amazon Alexa ce pot fi activate prin atingerea căștilor, putând opri muzica, iniția apeluri, regla volumul. De asemenea, au un design estetic foarte atractiv și sunt realizate din materiale durabile și confortabile.

Cele mai bune căști wireless 2022
Fly Around Ear Harman Kardon, 30 ore de calitate audio continuă

Căști wireless SONY WF-1000XM4

Căștile ”In-Ear” au devenit foarte la modă, astfel că nu puteam să nu le includem in topul nostru cu cele mai bune căști wireless. Căștile SONY WF-100XM4 fac parte dintre cele mai grozave modele. Controlul adaptiv al sunetului este o funcție inteligentă care detectează locul în care te afli și ce faci, apoi reglează setările sunetului ambiental pentru o experiență genială. Ajutor în regim „mâini libere” îți permite să activezi asistentul vocal. Poți activa anularea zgomotului cu ajutorul vocii. Te poți bucura de autonomie de până la 8 ore, iar încărcarea rapidă de 5 minute îți oferă până la 60 de minute de redare. Datorită rezistenței la apă conform standardului IPX49, stropii și transpirația nu vor opri aceste căști din funcționare, motiv pentru care se dovedesc a fi o alegere extrem de inspirată pentru care le folosesc la sală sau când aleargă în aer liber.

Cele mai bune căști wireless 2022
Căștile ”In-Ear” SONY WF-1000XM4

Căști wireless Apple AirPods Pro

Evident, nu puteau lipsi din listă și căștile ”In-Ear” de la Apple. Sunt extrem de confortabile, în special datorită orificiilor de aerisire care ajută la egalizarea presiunii, astfel încât nici nu le simți în ureche. AirPads Pro sunt printre singurele căști ”In-Ear” cu ANC care se adaptează formei urechii, blocând zgomotul din exterior și anulându-l. Are 2 microfoane – unul exterior care detectează zgomotul, și unul interior, pentru a anula zgomotul în mod continuu, pentru un sunet imersiv și o experiență audio superioară. Cu carcasa de încărcare MagSafe, AirPads Pro îți oferă până la 24 de ore de autonomie a bateriei. Evident, sunt compatibile atât cu iOS, cât și cu Android, deși procesul de împerechere este ceva mai complicat.

Cele mai bune căști wireless 2022
Apple cu renumitul sau model, pionier pe piață, AirPods Pro

Acestea sunt 15 modele de căști wireless pe care vi le recomandăm cu încredere. Cu siguranță vei găsi în listă un model care să se plieze așteptărilor tale în ceea ce privește o experiență audio superioară. Dacă ești în căutarea unor căști wireless de gaming, găsești pe blog un articol cu recomandări. Până atunci, dacă ai și alte recomandări ce se pot incadra in topul nostru cu cele mai bune căști wireless, nu ezita să ni le comunici în secțiunea de comentarii.

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

2 comentarii

 1. Avatar of Marius

  Salut,
  Am vazut ca nu ai zis nimic de Audio-Technica ATH-M50xBT2, eu le-am cumparat recent si sunt foarte multumit, bateria tine foarte bine, dar sunetul face toti banii, orice instrumental e foarte clar, nu are bass sa-ti rupa timpanele dar suna excelent, eu le folosesc daily la lucrul de acasa. Nu au noise cancelling, dar pentru mine asta nu a contat deoarece sunt singur in casa si nu am zgomote de fundal.

  O zi faina,

  • Avatar of Lucian

   Salut Marius,
   Multumim pentru comentariu! Modelul precizat de tine este prezent in articolul nostru.

   O zi buna,

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.