Free cookie consent management tool by TermsFeed

Corsair a anunțat lansarea noului kit de memorie Vengeance SODIMM DDR4 4,000MHz 32GB (4x8GB), cel ami rapid kit DDR4 SODIMM disponibil pe piață.

Noul kit de memorie a fost lansat pentru utilizatorii de laptop-uri, sisteme all in one sau sisteme de mici dimensiuni iar piața este plină de astfel de dispozitive.

Kit-ul de memorie se va potrivi de minune în micile sisteme de procesare construite pentru a ocupa cât mai puțin spațiu. Utilizatorii plăcilor de bază de mici dimensiuni se vor bucura de un plus de performanță adus sistemului de cătr noul kit de memorie pus la dispoziție de Corsair.

Noua memorie rulează la o frecvență ce poate ajunge la 4.000MHz iar Corsair a folosit circuite integrate B-die de la Samsung pentru a oferi mai multă stabilitate utilizatorilor chiar și la această viteză de lucru. Kit-ul este unul low-voltage fiind alimentat la 1,35V.

Kit-ul de memorie Corsair Vengeance SODIMM DDR4 4x8GB 4,000MHz aduce pe piață un nou standard de performanță pentru memoriile SODIMM DDR4 către care utilizatorii își vor îndrepta atenția.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.