Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft a publicat schimbările care vor avea loc pe Xbox Game Pass în februarie 2024. Ca la începutul fiecărei luni, există jocuri care sunt adăugate pe platformă și altele care părăsesc pentru totdeauna serviciul.

Întotdeauna este greu pentru abonați să decidă care este cea mai bună variantă: să profite de jocurile care vor fi eliminate sau să se îndrepte spre titlurile noi.

Cu toate acestea, am observat că cei mai mulți jucători aleg noutățile introduse. Având în vedere diversitatea și renumele jocurilor care sunt de obicei introduse, acest lucru nu este de condamnat.

Ce jocuri noi apar pe Xbox Game Pass în februarie?

Printre jocurile care vor fi introduse pe platforma Xbox Game Pass în februarie se numără titluri impresionante, cu un puternic impact în acest domeniu. Acestea sunt:

 • Persona 3 Reload (adăugat pe 2 februarie 2024);
 • Anuchard (adăugat pe 6 februarie 2024);
 • Train Sim World 4 (adăugat pe 7 februarie 2024);
 • Madden NFL 24 (apare pe 8 februarie 2024);
 • Resident Evil 3 (apare pe 13 februarie 2024);
 • A Little to the Left (apare pe 14 februarie 2024);
 • Bloodstained: Ritual of the Night (apare pe 14 februarie 2024);
 • PlateUp! (apare pe 15 februarie 2024);
 • Return to Grace (apare pe 20 februarie 2024);

Cele mai populare titluri adăugate pe Xbox Game Pass în februarie sunt Resident Evil 3, care vine curând după introducerea Resident Evil 2, și PlateUp, care a avut un mare succes pe Steam.

Bineînțeles, există mai multe jocuri dintre cele noi introduse care au primit recenzii pozitive din partea criticilor. Vorbim despre Persona 3 Reload, care este în prezent una dintre cele mai lăudate lansări ale anului.

Care sunt jocurile care părăsesc Xbox Game Pass în februarie?

Din păcate, așa cum în fiecare lună se introduc jocuri noi, există și titluri care nu vor mai exista pe platformă începând cu luna februarie 2024. Acestea sunt:

 • Galactic Civilizations 3;
 • OPUS: Echo of Starsong;

Cele două titluri vor părăsi serviciul Xbox Game Pass în februarie, pe data de 15. Astfel, abonații ar trebui să se grăbească să le verifice cât mai repede posibil.

Noi provocări, dar și noi oportunități sunt aduse pe Xbox Game Pass în februarie 2024. Cu adăugarea unor titluri populare precum Resident Evil 3 și PlatUp, dar și cu cele două jocuri care vor fi eliminate de pe platformă, abonații sunt încurajați să profite la maxim de oferta actuală.

Cu actualizări regulate și o selecție în continuă schimbare, Xbox Game Pass rămâne o alegere de top pentru pasionații de jocuri din toate genurile.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.