Free cookie consent management tool by TermsFeed

Într-o lume tehnologică unde AI-ul devine o prezență constantă, OnePlus a decis să adopte un stil de viitor și să adauge funcții de inteligență artificială pe modelele OnePlus 11 și 12, dar deocamdată, doar în China. Cu un update recent al ColorOS, OnePlus se aliniază la standardele impuse de giganții tehnologici precum Google și Samsung, demonstrând că nu a rămas în urmă.

Această schimbare pune în lumină trei funcții inovatoare AI care vor transforma experiența utilizatorilor OnePlus. Prima pe listă este AI Summarizer, un asistent digital care promite să rezume conversațiile telefonice, captând detalii esențiale precum locații, date, acțiuni și alte informații cruciale. Astfel, această caracteristică va funcționa precum clasicele notițe și nu îți va permite să uiți amănunte importante.

Pe lângă aceasta, OnePlus introduce un instrument de editare a imaginilor, AIGC Remover, care permite eliminarea obiectelor și persoanelor din fotografii. Deși nu se menționează editarea video, această funcție aduce un plus de creativitate și personalizare în galeria foto a utilizatorilor.

Nu în ultimul rând, funcția de rezumat al articolelor va face ca informațiile să fie mai accesibile și mai ușor de parcurs, printr-o simplă atingere a ecranului. Deși OnePlus nu aduce încă funcții AI la nivelul competitorilor săi, aceste schimbări sunt un punct de plecare excelent pentru fanii mărcii.

Și dacă introducerea AI-ul nu era suficient, update-ul vine cu îmbunătățiri la nivelul accesului la scannerul de amprente și noi permisiuni pentru mișcarea și orientarea dispozitivului. În acest fel, noua actualizare oferă mai multă securitate și confort utilizatorilor.

Deși nu se știe încă dacă sau când aceste funcții AI vor ajunge și pe versiunile globale ale flagship-urilor OnePlus, speranțele sunt mari, având în vedere asemănările dintre sistemele de operare ColorOS și OxygenOS.

În altă ordine de cuvinte, cu sau fără AI, OnePlus 12 rămâne unul dintre cele mai atractive flagship-uri de pe piață, oferind o cameră excelentă și beneficiile sistemului de operare OxygenOS, toate susținute de o baterie generoasă de 5400mAh cu încărcare rapidă de 100W.

Așadar, OnePlus nu doar că ține pasul cu inovațiile AI, dar și reușește să-și mențină promisiunea de a oferi experiențe de utilizare superioare, fără a compromite calitatea și performanța care i-au definit până acum. Schimbările pentru OnePlus 11 și 12 în China sunt doar începutul unei noi ere în tehnologie, iar viitorul pare mai inteligent și mai captivant ca oricând.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.