Free cookie consent management tool by TermsFeed

Într-o lume a jocurilor video în continuă schimbare, un nou titlu se impune în rândul jucătorilor: Marvel’s Spider-Man 2. 

Cu lansarea programată pe 20 octombrie 2023 și disponibil exclusiv pentru PlayStation 5, acest joc promite să schimbe standardele în lumea jocurilor video cu supereroi.

Iata ce lucruri noi aduce jocul Marvel’s Spider-Man 2:

Doi protagoniști pentru o experiență fără precedent

Marvel’s Spider-Man 2 este pregătit să revoluționeze modul în care jucătorii experimentează genul supereroic. 

În premieră, jucătorii vor avea posibilitatea de a trece fără probleme între cele două personaje: Miles Morales și Peter Parker. 

Această pereche dinamică oferă stiluri de joc diferite, personalități și abilități proprii, asigurând o experiență captivantă pe care fanii doar au visat-o până acum.

Aruncarea cu pânza de păianjen și modul luptă îmbunătățite

Aruncarea cu pânza de păianjen și modul luptă reprezintă inima oricărui joc Spider-Man, iar noul joc Marvel’s Spider-Man 2 duce aceste elemente la un nivel superior. 

Cu introducerea aripilor de pânză (web wings), traversarea hărții open-world devine nu doar palpitantă, ci și mai rapidă ca niciodată. 

Mai mult, atât Miles, cât și Peter au învățat trucuri noi, inclusiv abilitatea de a paria atacurile (parry attack), transformând luptele într-un adevărat test de strategie și îndemânare.

Un costum nou pentru fiecare ocazie

Personalizarea a fost întotdeauna un element de bază al jocurilor din seria Spider-Man. 

Este disponibilă o colecție uimitoare de peste 65 de costume din care poți să alegi. Printre acestea se regăsesc atât costumul Symbiote, care îi oferă lui Peter atacuri unice cu tendoane cât și costumul Iron Spider, acum echipat cu celebrele picioare mecanice.

Extinderea Universului Marvel în New York City

Jungla de beton a orașului New York a fost întotdeauna fundalul aventurilor lui Spider-Man, dar Marvel’s Spider-Man 2 face un pas înainte. 

Jocul introduce o versiune extinsă a orașului, acum incluzând și cartierele Brooklyn și Queens. 

Acest lucru mărește dimensiunea hărții, oferind oportunități nelimitate de explorare.

Noi personaje negative, aceeași poveste excepțională

O poveste puternică a fost întotdeauna un element de bază al jocurilor Spider-Man, iar această continuare promite să se ridice la nivelul așteptărilor. 

Venom și Kraven Vânătorul sunt personajele negative ale jocului, promițând o povestire captivantă și o dezvoltare a personajelor pe care fanii le așteaptă de la franciză.

O grafică mai bună

Marvel’s Spider-Man 2 se adresează atât pasionaților de performanță, cât și de grafică. 

Jucătorii pot alege între trei moduri – 30 FPS, 40 FPS și 60 FPS – toate oferind suport pentru ray-tracing și VRR.

Precomandă Marvel’s Spider-Man 2

Jocul este deja disponibil la precomandă pe eMAG (389,90 lei) și Flanco (369,90 lei) și include ca bonus de precomandă următoarele:

  1. Peter poate debloca în avans costumul Arachknight, care vine cu trei variante de culori.
  2. Miles are o opțiune de deblocare în avans pentru costumul Shadow-Spider, care include trei variante de culori.
  3. Un alt element care poate fi deblocat în avans este Gadget-ul Web Grabber.
  4. Beneficiezi de un bonus de 3 puncte care pot fi folosite pentru abilități.

Jucătorii și fanii francizei Spider-Man numără zilele până când vor putea juca noua versiune și vor experimenta următorul capitol din acest univers al supereroilor. Nu rata aventura care promite să fie de neuitat pe 20 octombrie 2023.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.