Free cookie consent management tool by TermsFeed

TOP TECH organizează în perioada 26-27 Mai  2016 a treia ediție a evenimentului “TRANSILVANIA IT FORUM” ce  va avea loc la Paltiniș, Hotel  HOHE RINNE.

Acest eveniment își propune să reunească mediul de business și comunitatea IT din  Transilvania cu cei mai mari producători IT din domeniu.

TRANSILVANIA IT FORUM  este un prilej de a facilita accesul la informaţii și tehnologii de ultimă generație din domeniul IT  iar în acest an sesiunile de prezentări vor fi susținute   de către  reprezentanții  Kaspersky, HP Inc , Cisco, în calitate de parteneri strategici  ai evenimentului  , precum și specialiștii de la  Xerox , Lenovo, Epson, Jabra, Oracle, Kyocera, HP Enterprise,  APC, Canon, Bachmann.

Agenda evenimentului cuprinde și o secțiune demo , unde invitații  vor putea participa la demonstrații live a tehnologiilor și echipamentelor expuse de producătorii IT prezenți.

Începand cu anul 2014 , TOP TECH a reunit în cadrul conceptului “TRANSILVANIA IT FORUM” evenimente care se adresează   profesioniștilor din domeniul  IT si managerilor de companii din sistemul privat și cel de stat, dintre care  amintim Transilvania IT Forum – edițiile 2014 și 2015, Educational IT Forum 2014, Administration IT Forum 2015.

TOP TECH este o companie privată cu capital integral românesc, fondată în 1992, dispune de sedii în Deva, Sibiu, Mediaș, Timișoara,  Alba Iulia și Cluj-Napoca și este  unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT şi de sisteme tehnice de securitate din Transilvania. Mai multe informații puteți afla pe transilvaniaitforum.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.