Free cookie consent management tool by TermsFeed

Meta Platforms (META.O) intenționează să dezvăluie versiunea web a noii sale platforme de socializare axată pe text, Threads, într-o mișcare menită să ofere un avantaj față de X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, pe fondul scăderii inițiale a numărului de utilizatori.

Versiunea web mult așteptată va aduce o noi funcții destinate utilizatorilor avansați, precum branduri, conturi de companii, advertiseri și jurnaliști, sporind astfel utilitatea platformei Threads.

Deși Meta nu a oferit o dată exactă pentru lansare, Adam Mosseri, șeful Instagram, a sugerat că evenimentul ar putea avea loc în curând. „Suntem aproape de varianta web…”, a afirmat Mosseri într-o postare pe Threads făcută vineri. Potrivit unui raport din Wall Street Journal, lansarea ar putea avea loc chiar săptămâna aceasta.

Threads, care și-a făcut debutul ca aplicație de Android și iOS pe 5 iulie, atrăgând 100 de milioane de utilizatori în doar cinci zile, a suferit o scădere a popularității pe măsură ce utilizatorii s-au reîntors la platforma mai familiară, X, după inițiala încercare de a testa noua aplicație a celor de la Meta.

Cu toate acestea, în puțin peste o lună, numărul utilizatorilor zilnici pe aplicația Android a scăzut la 10,3 milioane de la vârful de 49,3 milioane, conform unui raport al platformei de analiză Similarweb din 10 august.

În paralel, echipa de management acționează rapid pentru a introduce funcționalități noi. Threads oferă acum posibilitatea de a seta notificări pentru postări în conturi și de a le vizualiza într-o ordine cronologică. În curând, va fi implementată o căutare îmbunătățită, care ar permite utilizatorilor să caute postări specifice, nu doar conturi.

Sursa informației: Reuters

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.