Free cookie consent management tool by TermsFeed

Considerat unul dintre cele mai avansate modele AI de limbaj disponibile, OpenAI permite acum utilizarea ChatGPT fără cont. Astfel, oricine va putea avea acces la serviciile acestui chatbot printr-o simplă apăsare de buton, compania renunțând la accesarea pe bază de e-mail și parolă.

De-a lungul timpului și odată cu avansul tehnologic, ChatGPT s-a îmbunătățit semnificativ, fiind create mai multe variante. Cea despre care vorbim acum și pentru care compania a renunțat la autentificarea prin intermediul unui cont este ChatGPT 3.5, versiunea gratuită. ChatGPT 4 se va accesa în continuare cu ajutorul adresei de e-mail și a parolei asociate, deoarece implică o plată lunară.

Odată cu începutul lunii aprilie, utilizatorii vor putea folosi varianta gratuită ChatGPT fără cont. Acest lucru este posibil acum în câteva regiuni, urmând să se extindă treptat în toată lumea. Așadar, în funcție de regiunea în care te afli, este posibil ca momentan ChatGPT să-ți ceară autentificare prin e-mail și parolă până la implementarea noii caracteristici.

O lansăm treptat, cu scopul de a face AI-ul accesibil pentru oricine este curios în legătură cu capabilitățile sale.

OpenAI

Prin eliminarea necesității de a avea un cont, OpenAI își extinde audiența și oferă oportunitatea unui număr mai mare de oameni să încerce și totodată să înțeleagă cum poate fi folosită această tehnologie.

Chiar dacă OpenAI va permite folosirea ChatGPT fără cont, compania a anunțat și introducerea unor restricții noi. De exemplu, copiii ar putea accesa ChatGPT după renunțarea la autentificare. Acest lucru este împotriva termenilor de serviciu, iar OpenAI a declarat că va implementa mai multe funcții, precum blocarea mai multor comenzi pentru a se asigura că regulamentul va fi respectat în continuare.

OpenAI renunță la autentificare pentru ChatGPT 3.5

În prezent, ChatGPT 4 este varianta cea mai performantă a OpenAI, însă de mai mult timp au început și zvonurile legate de lansarea ChatGPT 4.5. Suntem de părere că lansarea unei noi versiuni va schimba cu mult această industrie. Pe măsură ce modelele AI devin tot mai avansate, și concurența devine tot mai intensă. Modelele precum Google Gemini Pro 1.5 și Anthropic Claude 3 demonstrează că există în continuare spațiu pentru inovație și progres.

În cele din urmă, lansarea unor versiuni îmbunătățite și a altor modele AI ar putea duce la o mai mare adoptare a tehnologiei AI în întreaga lume, care pot transforma modul în care interacționăm cu tehnologia și cu tot ce se află în jurul nostru.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.