Panasonic a lansat o pereche de noi camere digitale robuste si care au ca public tinta pasionatii de natura, care au nevoie de un aparat de fotografiat care este usor de utilizat si poate supravietui in aer liber. Camerele foto sunt Lumix TS6 si Lumix TS30 si ambele au fost prezentate saptamana aceasta la CES 2015, in Las Vegas.

Lumix TS6 are un senzor de 16,1 MP, este rezistenta la apa la o adancime de 13 metri, este, de asemenea, rezistenta la praf, la socuri de pana la 2 metri si rezistenta la temperatura de -10 grade C. Panasonic foloseste o lentila de 28 mm cu un unghi panoramic, iar camera are un zoom optic de 4,6x. Camera foto vine cu o serie de functii care includ si diverse moduri de fotografiere cum are fi cel subacvatic, de exemplu. Ecranul LCD al camerei are 3 inci si include WiFi, NFC si GPS.

Lumix TS30 are, de asemenea, un senzor de 16,1 MP. Diferenta este ca aceasta este rezistenta la apa pana la o adancime de 8 metri si la impact de la 1,5 metri. Lentila este de 25mm, cu un unghi de filmare panoramic si un zoom optic de 4x. De asemenea, printre caracteristici se numara modul de fotografiere subacvatic, iA, panorama creativa etc. Ecranul este de 2,7 inci.

Pretul si data la care vor fi disponibile pentru vanzare nu se cunosc inca.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.