Free cookie consent management tool by TermsFeed

WatsApp lucrează de mai mult timp pentru a facilita comutarea utilizatorilor care folosesc mai multe conturi. Astfel, aplicația va permite curând celor care o folosesc, să rămână conectați la două conturi diferite în același timp.

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a făcut un anunț în mod oficial în care a vorbit despre posibilitatea ca WhatsApp să introducă comutarea între conturi. Atunci când acest lucru se va întâmpla, cei care utilizează două conturi vor putea trece rapid de la unul la altul, fără a mai fi nevoie de un alt dispozitiv sau de a se deconecta în mod constant de pe unul dintre conturi.

Se așteaptă ca funcția să fie disponibilă începând cu săptămâna viitoare, iar aceasta va ajuta la gestionarea mai ușoară a conversațiilor, în special atunci când utilizatorii dețin un cont personal și unul profesional.

Noua functie Whatsapp permite 2 conturi pe acelasi dispozitiv
Sursa fotografiei: Pixabay, Webster2703

Meta a precizat, de asemenea, că va fi nevoie de un telefon care acceptă mai multe SIM-uri sau eSIM, deoarece un număr de telefon este în continuare asociat unui singur cont de WhatsApp. Pentru a configura cel de-al doilea cont, va exista în setările aplicației o funcție de „Adaugă cont”. După ce are loc verificarea (codul primit prin SMS), ambele conturi vor funcționa pe un singur dispozitiv, cu posibilitatea de comutare rapidă între ele. De asemenea, setările de confidențialitate și cele pentru notificări vor putea fi stabilite diferit pentru fiecare cont.

Compania a lucrat în continuare pentru a facilita accesul la contul de WhatsApp de pe diferite dispozitive, acesta putând fi accesat de pe tablete, browsere și calculatoare. Acum, cu această nouă funcție care așteaptă să fie introdusă în curând, WhatsApp va permite conectarea la doua conturi simultan.

În acest fel, aplicația va fi mult mai utilă, în special pentru persoanele care dețin un cont personal și unul pentru locul de muncă, fără alte griji.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.