Free cookie consent management tool by TermsFeed

HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete şi operează sub conceptul „The Home of Nokia Phones”, a anunţat extinderea portofoliului de telefoane Android cu patru modele noi – Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, noul Nokia 6 și Nokia 1.

Respectând promisiunea de a furniza experienţa unui Android pur, securizat şi actualizat, HMD Global a anunţat, de asemenea, că urmează să devină primul partener global care dispune de o gamă completă de dispozitive selectate de Google să intre în programul Android One.

Pe lângă aceste noi smartphone-uri bazate pe Android, renaşte legenda Nokia 8110, care oferă conectivitate 4G, aplicații precum Google Assistant, Google Maps, Google Search, Facebook și Twitter, și revenirea telefonului de tip slider.

Terminalele sunt livrate cu sistemul de operare Android Oreo deja instalat, iar utilizatorii se pot bucura de cele mai noi caracteristici software, incluzând Picture-in-Picture pentru multitasking, Android Instant Apps pentru a descoperi şi a rula aplicaţii cu fricţiune minimă, un număr de 60 de noi emoticoane şi caracteristici de maximizare a duratei de viaţă a bateriei, cum ar fi limitarea folosirii aplicaţiilor de fundal.

Nokia 8 Sirocco

Acesta are un design elegant şi folosește stilul compact ale telefoanelor Nokia dar și caracteristici puternice legate de experienţa utilizatorului, care includ Dual-Sight îmbunătățit, optică ZEISS şi acustică atent acordată cu Nokia audio spațial.

Telefonul are un finisaj din sticlă curbată ce îmbracă un cadru modelat cu precizie din oţel inoxidabil pentru a oferi un amestec integrat de rezistență şi frumuseţe. Cu o grosime de doar 2 milimetri la margini, Nokia 8 Sirocco combină un ecran curbat edge-to-edge pOLED 2K de 5,5 inci cu ancadramente mai mici şi curbe turnate pentru crearea unui profil ultracompact.

Utilizatorii pot captura acum fiecare detaliu datorită senzorilor din spate duali cu optică ZEISS, care combină o cameră principală ultrasensibilă, cu unghi larg și performanţe în spaţii mai puțin iluminate, cu un senzor secundar de 13MP cu zoom optic 2x. În plus, în modul Pro Camera beneficiază de un control manual deplin asupra tuturor imaginilor capturate, ceea ce ajută la realizarea unor fotografii similare cu cele realizate de un profesionist.

Disponibil la începutul lunii aprilie, Nokia 8 Sirocco se va comercializa la un preţ global mediu de 749 Euro, excluzând taxele şi subvenţiile.

Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus surprinde momentele în fotografii la aceeaşi intensitate cu cea a celor trăite pe viu. Cu Dual-Sight perfecționat, senzorii din spate duali cu optică ZEISS combină o cameră principală ultrasensibilă, cu unghi larg, de 12MP, pentru performanţe excelente, atât în condiţii de lumină slabă, cât şi în condiţii de lumină extrem de puternică, cu o cameră secundară de 13MP care funizează zoom optic 2x.

Telefonul folosește platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 660. A fost integrat și optimizat pentru a oferi performanțe maxime și o durată mare de viață a bateriei, chiar și atunci când sunt difuzate videoclipuri live pe Facebook sau pe YouTube. Acesta are o baterie de 3800 mAh capabilă să asigure o durată de viață de 2 zile.

Ecranul este în format 18:9 cu rezoluție Full HD+ și diagonala de 6 inci. Nokia 7 Plus va fi disponibil din prima parte a lunii aprilie şi se va comercializa la un preţ mediu 399 Euro, excluzând taxele şi subvenţiile.

Noul Nokia 6

Noul Nokia 6 înglobează performanţe şi mai puternice, precum şi noi caracteristici într-un ansamblu mai compact şi mai durabil. Cu peste 60% mai rapid decât predecesorul său premiat, telefonul oferă acum Dual-Sight îmbunătățit, optică ZEISS, încărcare rapidă USB-C, un raport ecran-corp mai compact, Nokia spațial audio şi Android Oreo pur, securizat şi actualizat.

Noul Nokia 6 combină un corp monobloc, construit dintr-un bloc solid de aluminiu seria 6000 cu un proces de 11 ore de polizare şi anodizare în două etape. Prin armonizarea dintre ecranul sculptat 2,5D și tehnologia Corning Gorilla Glass rezistentă la deteriorări, corpul compact şi rafinat al telefonului Nokia 6 este construit să reziste.

Noul telefon folosește platforma Qualcomm Snapdragon 630 Mobile pentru furnizarea unei experienţe rapide şi fluide oferind o durată de viaţă a bateriei de o zi întreagă. Disponibil în trei opțiuni de culoare, Black/Copper, White/Iron şi Blue/Gold, precum și două configurații de 3GB RAM / 32GB ROM, care va disponibil la începutul lunii aprilie sau 4GB RAM/64GB ROM disponibil mai târziu, noul Nokia 6 se va comercializa la un preţ mediu de 279 Euro, excluzând taxele şi subvenţiile.

Nokia 1

Nokia 1 reprezintă o revoluţie în tehnologia accesibilă, furnizând elementele esenţiale ale unui smartphone Nokia şi un design familiar pentru fanii din întreaga lume. Campion în a oferi mai multor oameni acces la tehnologie, terminalul vine echipat cu Android Oreo (Go edition), o versiune de Android optimizată pentru dispozitive cu memorie RAM de 1GB sau mai puţin.

Nokia 1 este proiectat să răspundă rapid comenzilor şi să opereze fără sincope, având acces deplin la Google Play Store, astfel încât utilizatorul să poată găsi toate aplicaţiile favorite, de la WhatsApp, Facebook şi Instagram până la mobile banking, cu sublinierea simultană a aplicaţiilor optimizate pentru Android Oreo (Go edition).

Nokia 1 poate fi personalizat cu ajutorul popularelor carcase Xpress-on, disponibile într-o gamă de culori vibrante. Pur și simplu faceți click on şi off în câteva secunde, pentru a vă exprima stilul personal cu aceste carcase interschimbabile. Fiecare carcasă a fost construită cu aceeaşi precizie şi atenţie la detalii ca în cazul carcasei originale a telefonului.

Disponibil de la începutul lunii aprilie în culori Warm Red şi Dark Blue pentru fanii din întreaga lume, Nokia 1 se va comercializa la un preț mediu de 85 de dolari, excluzând taxele şi subvenţiile.

Carcasele Xpress-on, vândute separat, sunt disponibile de la 7,99 de dolari, în culorile Azure, Grey, Yellow și Pink.

Renaşterea telefonului Nokia 8110

Marcând întoarcerea legendarului model Nokia 8110, acest terminal cu suport 4G vine complet echipat cu design-ul iconic curbat slider. Oferind utilizatorului ocazia de a se deconecta, de a se distra şi de a se relaxa ştiind că toate elementele esenţiale ale unui smartphone sunt la datorie atunci când are nevoie de ele.

Cu o interfaţă familiară şi uşor de utilizat, terminalul înglobează mecanică tactilă intuitivă, cu mecanism de glisare pentru a răspunde şi a încheia convorbirile, precum şi un stil aparte de rotaţie tip elicopter al axei. Nokia 8110 vine dotat cu toată măiestria de construcţie care se asteaptă de la un telefon Nokia, furnizând durabilitate şi fiabilitate. Nokia 8110 oferă apelare crystal-clear VoLTE şi este perfect pentru oricine îşi doreşte să aibă un telefon clasic 4G legendar sau un telefon de rezervă. Cu acces la un magazin de aplicații, pentru preferințe precum Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook și Twitter, utilizatorii pot trimite și primi e-mailuri sau importa contactele și pot sincroniza calendarul cu Outlook și Gmail. Şi, da, vine şi cu o versiune complet modificată a jocului Snake.

Realizat în două culori, Traditional Black şi Banana Yellow, Nokia 8110 va fi disponibil din luna Mai şi se va comercializa la un preț mediu de 79 Euro, excluzând taxele şi subvenţiile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.