Apple a anunțat oficial lansarea AirPods Pro 2 (USB-C) și afirmă faptul că noua actualizare a căștilor oferă un sunet mai bun, control tactil și multe caracteristici interesante, în comparație cu versiunea anterioară.

Primele căști AirPods Pro au apărut în anul 2019, produs care s-a clasat pe multe liste ca „cele mai bune căști wireless”. Prin urmare, nu este surprinzător că utilizatorii se așteaptă la funcții impresionante de la nou model AirPods Pro 2 (USB-C).

Caracteristici noi AirPods Pro 2

AirPods Pro 2 vin cu drivere audio noi cu distorsiune redusă și amplificatoare personalizate, iar cu noul cip H2 de la Apple, se spune că experiența sunetului beneficiază de o claritate de neegalat.

În plus, AirPods Pro 2 (USB-C) dispun de controale tactile pentru ajustarea volumului și de USB-C, exact ca întreaga serie iPhone 15.

AirPods Pro 2 2023. Precomanda in Romania
Sursa fotografiei: CNN

Utilizând camera TrueDepth, puteți crea un profil personalizat cu AirPods Pro 2 (USB-C). Acesta analizează forma capului și a urechilor unei persoane pentru a oferi o experiență auditivă adaptată și unică.

Anularea activă a zgomotului (ANC) este cu mult îmbunătățită. AirPods Pro 2 (USB-C) dispun de microfoane pentru anulare a zgomotului și orificii acustice care monitorizează zgomotele externe.

Cea mai interesantă funcție este Transparența Adaptativă. Această caracteristică procesează continuu sunetul de 48.000 de ori pe secundă, permițându-i să reacționeze rapid la zgomotele puternice. Acesta este un upgrade masiv față de viteza de procesare de 200 de ori pe secundă a primului model.

Precomandă AirPods Pro 2 (USB-C) în România

Lansat împreună cu seria iPhone 15, Apple Watch 9 și Apple Watch Ultra 2, noul model de căști beneficiază de funcționalități noi și caracteristici impresionante. În România se află deja la precomandă AirPods Pro 2 (USB-C), cu prețuri începând de la 1349,99 LEI.

MagazinPreț AirPods Pro 2 (USB-C)Disponibilitate
eMAG1349,99 LEIPRECOMANDĂ ACUM
Evomag1349,99 LEIPRECOMANDĂ ACUM
Flanco1349,99 LEIPRECOMANDĂ ACUM
Quickmobile1349,99 LEIPRECOMANDĂ ACUM
Precomandă AirPods Pro 2 (USB-C) în România
Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.