Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pe lângă noua gamă iPhone 15 care s-a lansat în cadrul evenimentului Wonderlust, oamenii au așteptat cu nerăbdare și noile ceasuri emblematice Apple Watch 9 și Apple Watch Ultra 2. 

De-a lungul timpului, acestea au devenit dispozitivele preferate pentru monitorizarea activității fizice pentru utilizatorii de iPhone, însă pe lângă acest aspect, ele oferă acces și la multe aplicații.

Apple a actualizat ceasurile cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare WatchOS 10, însă ceea ce îi atrage cel mai mult pe utilizatori sunt funcțiile noi care au fost introduse. 

Noile modele, Apple Watch 9 și Apple Watch Ultra 2, se găsesc deja la precomandă în România, cu disponibilitate de vânzare începând cu data de 22 septembrie în magazinele online.

Preț și precomandă Apple Watch 9 în România

Update 13:00: Seria Apple Watch 9 este disponibilă la precomandă la Flanco.

MagazinApple Watch 9Disponibilitate
eMAGDe la 2169 LEIPRECOMANDĂ ACUM
EvomagDe la 2200 LEIPRECOMANDĂ ACUM
FlancoDe la 2169,99 LEIPRECOMANDĂ ACUM
Preț și precomandă Apple Watch 9 în România

Apple Watch 9 este cel mai recent model al seriei, fiind proiectat cu un nou sistem de operare și funcții inovatoare, cum este funcția Double-tap. 

Aceasta face mai accesibilă controlarea apelurilor, amânarea alarmelor sau oprirea și repornirea muzicii, doar atingând între ele degetul mare și degetul arătător de la mâna la care purtați ceasul.

Preț și precomandă Apple Watch 9 în România

Ceasul are un nou procesor Apple Silicon și o unitate grafică cu 30% mai rapidă, ceea  ce va îmbunătăți efectul vizual al animațiilor de pe ecran. 

Solicitările către Siri sunt și acestea actualizate, reușind să fie procesate fără a depinde de cloud sau conexiune celulară, iar noul aspect, cu o carcasă de aluminiu roz reprezintă o schimbare foarte încântătoare în rândul utilizatorilor. 

Preț și precomandă Apple Watch Ultra 2 în România

Update 13:00: Seria Apple Watch Ultra 2 este disponibilă la precomandă la Flanco.

MagazinApple Watch Ultra 2Disponibilitate
eMAGDe la 4349 LEIPRECOMANDĂ ACUM
EvomagDe la 4449 LEIPRECOMANDĂ ACUM
FlancoDe la 4349,99 LEIPRECOMANDĂ ACUM
Preț și precomandă Apple Watch Ultra 2 în România

Apple a anunțat noul Apple Watch Ultra 2, iar cum designul este destul de similar cu modelul precedent, deducem că cea mai semnificativă actualizare se află în interior. 

La fel ca Apple Watch 9, Apple Watch Ultra 2 este alimentat de noul S9 SiP Apple, care va permite noi funcții mai avansate.

Preț și precomandă Apple Watch Ultra 2 în România

Ecranul este cu 50% mai luminos decât la primul Apple Watch Ultra, iar Apple afirmă că este „cel mai strălucitor ecran pe care l-a proiectat vreodată”.

Compania mai susține că dispozitivul va beneficia de 72 de ore de utilizare doar cu o singură încărcare, atunci când este activ modul de economisire al energiei. 

De asemenea, poate fi utilizat pentru scufundări până la 40 de metri adâncime, iar aplicația Depth salvează înregistrări pentru fiecare sesiune. 

Funcția Double-tap este prezentă și la Apple Watch Ultra 2, oferind un alt nivel de accesibilitate și confort. 

Actualizăm articolul constant cu noi detalii despre Apple Watch 9 și Apple Watch Ultra 2, în ceea ce privește prețul, disponibilitatea și magazinele online de unde acestea pot fi comandate.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Un comentariu

  1. Avatar of instapress.ro

    Foarte bine spus! Cu aceste noi actualizari, Apple Watch devine cu siguranta destinatia preferata pentru monitorizarea activitatii fizice. La un astfel de design si aceste noi functii, nu pot decat sa fiu nerabdator sa il incerc.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.