Free cookie consent management tool by TermsFeed

Gigantul tehnologic sud-coreean Samsung se pregătește pentru o amplă extindere pe piața smartphone-urilor, având ca obiectiv să concureze Apple cu viitoarea serie Galaxy S24. Într-o mișcare strategică, compania intenționează să își mărească producția cu 10%, stabilindu-și ținta de producție la 35 de milioane de unități, în efortul de a recâștiga teren în fața concurenților săi.

Punctul de atracție al seriei Galaxy S24 va fi integrarea tehnologiei de inteligență artificială (AI) de ultimă generație, marcând intrarea Samsung în domeniul smartphone-urilor ce se folosesc de AI pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Această mișcare este considerată o provocare directă la adresa Apple privind piața smartphone-urilor premium.

Compania își propune, de asemenea, să-și extindă producția de telefoane pliabile, o strategie pe care o consideră crucială pentru viitorul său succes.

În încercarea de a-și consolida poziția pe piață, Samsung explorează colaborări cu giganți precum Microsoft și Google, având ca scop integrarea tehnologiile lor de inteligență artificială în dispozitivele sale viitoare. Accentul pus de companie atât pe hardware, cât și pe cele software subliniază determinarea sa de a se impune în peisajul extrem de competitiv al telefoanelor de ultimă generație.

Analizând importanța acestei mișcări, analiștii din industrie subliniază necesitatea ca Samsung să-și diversifice oferta și să-și îmbunătățească ecosistemul pentru a concura eficient cu rivalii săi, mai exact cu Apple.

Pe măsură ce lupta pentru supremația smartphone-urilor se intensifică, deciziile strategice ale Samsung vor fi urmărite cu mare atenție în lunile ce urmează.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.