Free cookie consent management tool by TermsFeed

Informațiile de la Oppo indică faptul că Oppo planuieste un eveniment pentru familia Reno 7. Anunțate în noiembrie anul trecut, modelele Oppo Reno 7 vor fi în sfârșit la vânzare în toată lumea. Oppo, pe de altă parte, plănuiește să introducă dispozitivele cu un eveniment înainte de a le pune în vânzare.

Seria Oppo Reno 7 va fi pusă în vânzare pe piața globală în februarie

Oppo organizează un eveniment pe 4 februarie pentru modelele Reno 7. Oppo, care va introduce cel puțin două modele Oppo Reno 7 la acest eveniment, va apărea probabil cu modelele Oppo Reno 7 și Oppo Reno 7 Pro . Oppo , care va introduce modelele pe care le va vinde pe piața globală, la evenimentul din 4 februarie, va oferi dispozitivele spre vânzare mai târziu în aceeași lună. Acum să ne uităm la câteva caracteristici cunoscute ale dispozitivelor.

Seria Oppo Reno 7 ajunge pe piaţa globală în februarie.

Când ne uităm pentru prima dată la Oppo Reno 7, informațiile spun că dispozitivul va veni cu un ecran AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 90Hz . Reno 7, care va oferi probabil suport de încărcare rapidă de 60 W, va avea și un senzor de amprentă încorporat sub ecran. Prețul său este de așteptat să fie de aproximativ 400 USD în medie.

Oppo Reno 7 Pro, pe de altă parte, va veni cu suport de încărcare rapidă de 65 W, spre deosebire de celălalt model . Reno 7 Pro, care va avea o cameră selfie de 32 MP în față, va avea o cameră principală de 50 MP semnată Sony pe spate. Prețul său va fi de aproximativ 550 USD în medie.

[SURSA]

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.