Vești bune pentru posesorii Xiaomi Mi 11 Lite, care așteaptă cu nerăbdare să-și actualizeze smartphone-urile la MIUI 13 . Compania chineză a lansat versiunea globală a actualizării stabile MIUI 13 pentru modelul Mi 11 Lite.

Noul firmware are numărul de versiune V13.0.2.0.SKQMIXM și a început să ajungă la smartphone-uri în diferite părți ale lumii. Actualizarea va fi disponibilă în curând pentru descărcare pentru utilizatorii din toate regiunile .

Ce aduce nou MIUI 13?

Xiaomi Mi 11 Lite primeşte în mod oficial MIUI 13.

Odată cu actualizarea, proprietarii de smartphone-uri vor primi imagini de fundal, teme, sunete de sistem, widget-uri și animații noi . În plus, fontul MiSans, care este potrivit pentru vizualizare pe ecranul smartphone-ului, este acum utilizat în întreaga interfață .

MIUI 13 aduce multe îmbunătățiri în ceea ce privește stabilitatea, performanța , securitatea și confidențialitatea. Ca întotdeauna, veți primi o notificare când actualizarea ajunge pe dispozitivul dvs.

Mi 11 Lite a fost lansat anul trecut cu interfața MIUI 12. Smartphone-ul a fost ulterior actualizat la MIUI 12.5 .

[SURSA]

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.