Free cookie consent management tool by TermsFeed

Power bank-urile sunt baterii portabile care vă permit să reîncărcați dispozitive precum smartphone-uri, tablete și, în unele cazuri, chiar și notebook-uri (dacă sunt echipate cu porturi în format USB-C) oriunde și în orice condiții. Acestea pot fi disponibile în diferite dimensiuni, capacități și culori și pot include unul sau mai multe porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor. Ce-ai zice să încercăm să aflăm, împreună, care este cel mai bun power bank?

Mai jos veți găsi o serie de modele care ar trebui să vă ajute să alegeți cel mai bun power bank pentru nevoile dvs. Indiferent de modelul de smartphone sau de tabletă pe care îl dețineți, suntem siguri că veți putea găsi un power bank care vi se potrivește necesităților și veți putea lăsa în urmă teama de a rămâne fără baterie când aveți cea mai mare nevoie de ea.

Anker PowerCore 20.100 power bank

Anker PowerCore 20100 power bank, cu o capacitate mare a bateriei de 20.100 mAh
Anker PowerCore 20.100 cel mai bun power bank în general

Anker PowerCore 20100 cel mai bun power bank în general. Are o capacitate mare a bateriei de 20.100 mAh, ceea ce înseamnă că vă poate încărca dispozitivele de mai multe ori. De asemenea, are două porturi de ieșire USB-A, astfel încât puteți încărca mai multe dispozitive în același timp și cu un timp de încărcare rapidă de 2,4 ore, aceasta va fi rapid pregătită de utilizare. De altfel, Anker PowerCore 20100 are un preț competitiv, ceea ce îl face să fie un power bank excelent pentru prețul pe care îl cere. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui power bank bun, Anker PowerCore 20100 merită cu siguranță luat în considerare.

Anker PowerCore III Elite 25.600 PD 60W

Anker PowerCore III Elite 25600 PD 60W este unul dintre cele mai bune power bank-uri disponibile pe piață
Anker PowerCore III Elite 25.600 PD 60W este fiabil și puternic

Anker PowerCore III Elite 25.600 PD 60W este unul dintre cele mai bune power bank-uri disponibile pe piață. Acesta vine cu o baterie cu o capacitate de 25.600 mAh care poate încărca cu ușurință dispozitive de mare putere. Dispozitivul are, de asemenea, 2x porturi de ieșire USB-A și 1x USB-C pentru încărcarea simultană a mai multor dispozitive. Portul de intrare USB-C suportă încărcarea rapidă și vă permite să reîncărcați rapid power bank-ul. Astfel, per total, acest model este o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de un power bank fiabil și puternic.

INIU 10.000mAh Portable Charger

INIU 10000mAh Portable Charger are o capacitate a bateriei de 10.000 mAh
Power bank-ul INIU 10.000mAh este alegerea potrivită dacă aveți un buget limitat

Power bank-ul INIU 10.000mAh este unul dintre cele mai bune modele ieftine de pe piață. Are o capacitate a bateriei de 10.000mAh, suficientă pentru a încărca majoritatea smartphone-urilor cel puțin o dată. Încărcătorul are, de asemenea, două porturi USB-A și un port USB-C pentru încărcarea mai multor dispozitive în același timp. Porturile de intrare microUSB și USB-C facilitează reîncărcarea power bank-ului, iar indicatorul LED vă permite să știți câtă energie a rămas. Astfel, INIU 10000mAh este o alegere excelentă pentru oricine caută un power bank la un preț accesibil.

Anker PowerCore II 10.000mAh power bank

Anker PowerCore II 10,000 mAh power bank este unul dintre cele mai ușoare și mai portabile power bank-uri de pe piață
Anker PowerCore II este cel mai bun power bank din punct de vedere al portabilității

Cântărind doar 181 g, Anker PowerCore II este unul dintre cele mai ușoare și mai portabile power bank-uri de pe piață. În ciuda dimensiunilor sale mici, are o capacitate de 10.000 mAh. De asemenea, dispune de o gamă impresionantă de porturi, inclusiv un port de ieșire USB-A și un port de intrare micro USB. Așadar, dacă doriți să vă încărcați telefonul în deplasare sau să vă mențineți tableta alimentată în timpul unui zbor lung, Anker PowerCore II este soluția perfectă.

Mophie Powerstation Plus

Mophie Powerstation Plus with built-in cables este alegerea perfectă pentru oricine are un iPhone sau un iPad
Mophie Powerstation Plus este perfect pentru iPhone

Mophie Powerstation Plus este alegerea perfectă pentru oricine are un iPhone sau un iPad care are nevoie de încărcare ocazional, deoarece are un cablu Lightning încorporat, astfel încât îl puteți conecta pur și simplu la dispozitiv și începe să se încarce. De asemenea, este relativ compact și ușor, ceea ce îl face ușor de transportat în deplasare. Singurul dezavantaj este că nu-i compatibil cu noile iPhone-uri care folosesc un conector USB-C, dar dacă aveți un dispozitiv Apple, acesta este o opțiune excelentă.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.