Kingo ROOT este o aplicație utilă și ușor de utilizat care oferă utilizatorilor o metodă extrem de simplă pentru a face root pe dispozitivele Android permițând astfel activarea unor capacități ascunse ale telefonului.

Accesul la root pe telefoanele Android oferă utilizatorului acces complet la dispozitiv, nu doar la setările considerate sigure de dezvoltator. Aplicația Kingo ROOT a fost dezvoltată ca o alternativă ușoară pentru deblocarea întregii puteri a telefonului.

Pe lângă beneficiile unui smartphone Android ‘rootat‘ mai este și avantajul instalării unui întreg set de aplicații ce nu pot fi instalate decât dacă dispozitivul este deblocat; iar asta deschide ușa către funcționalități extinse ale telefonului.

Instalare simplă și suport pentru dispozitive

Procesul de instalare este unul simplu așa că nu va aduce probleme utilizatorilor atâta timp cât sunt urmate instrucțiunile afișate pe ecran.

Când toate fișierele necesare sunt instalate în sistem, ce mai rămâne de făcut este conectarea telefonului la PC și continuarea procesului de deblocare urmărind instrucțiunile afișate. O privire la lista de dispozitive și versiunile Android suportate de program este o idee bună care vă va scuti de timp inutil de încercări.

Deși dezvoltatorul susține că soluția software are suport pentru o gamă largă de dispozitive Android, s-ar putea ca procesul să nu fie funcțional pentru toate.

Conectare telefon la Kingo ROOT
Conectare telefon la Kingo ROOT

Root cu un singur click

Unul din primii pași în procesul de root al telefonului conectat este activarea Modului Dezvoltator care poate fi accesat mergând la meniul Setări -> Mod Dezvoltator -> Depanare USB (USB Debugging), aceasta este o operație documentată în cadrul aplicației pentru toate versiunile Android.

După acest pas, mai aveți puțin până la finalizarea procesului, programul lucrează la deblocarea telefonului așa că este nevoie să așteptați până când este finalizat.

Riscurile accesului la root

Un dispozitiv cu acces la root poate suna bine pentru mulți dar asta aduce și câteva riscuri de luat în considerare deoarece dispozitivul nu mai funcționează în modul protejat definit de dezvoltator pentru utilizatorii de nivel mediu. Este necesară o atenție mai ridicată pentru anumite setări ce pot duce la un comportament anormal al dispozitivului dar și la aplicațiile care au acces la zone sensibile din sistem.

Programul gratuit Kingo ROOT este construit pentru utilizatorii medii ce doresc un mediu simplu pentru deblocarea dispozitivului la capacitatea sa întreagă. Dezvoltatorul oferă suport pentru mai multe dispozitive dar este posibil ca programul să nu le recunoască pe toate.

Când dispozitivul este recunoscut, procesul de root va decurge în mod normal dar riscurile rămân prezente.

Descarcă gratuit Kingo ROOT

Puteți descărca programul gratuit Kingo ROOT accesând kingoapp.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

7 comentarii

 1. Avatar of Lucian P

  De ce la rootare din aplicația de pe telefon îmi instalează automat kwallet, un portofel electronic? E țeapă? Îți golește conturile dacă ai aplicații de mobile banking?

 2. Avatar of dan

  Pe lg joy h220 a mers,dar inainte de toate trebuie descarcat lg pc suite.dupa care faceti backup,pe urma folositi kingroot.

 3. Avatar of Roxana

  Am mai gasit pe net si alta aplicatie de rootat care se instaleaza direct pe telefon. Se numeste Framaroot-1.9.3.apk Nu am incercat-o personal ci am citit despre ea intr-un articol.

 4. Avatar of Gavris Zeno

  Am incercat pe tableta VIVA H8+ cu Android 4.4.2 dar la setari nu am gasit nicaieri Drepturi de dezvoltator ca sa ajung la USB Debiging.Poate maq puteti sfatui cum sa procedez.

 5. Avatar of Popescu

  pe iTab 971 nu functioneaza…..chiar daca am bifat USB Debugging, in continuare „nu vede” conectivitatea

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.