Free cookie consent management tool by TermsFeed

Tuturor ni s-a întâmplat la un moment dat să derulăm pe Amazon Prime Video, căutând un film pe care să îl urmărim și, chiar poate două ore mai târziu, încă mai răsfoim fără să fi găsit ceva. Cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi greu să îți restrângi opțiunile și să găsești ceva care chiar să merite să te uiți. De aceea, am alcătuit o listă cu cele mai bune filme Prime Video pe care să le poți urmări în acest moment. Fie că ai chef de o comedie sau de o dramă, de un blockbuster plin de acțiune sau de un film emoționant, le găsești aici pe toate. Așa că economisiți-vă ceva timp și aruncați o privire pe lista noastră. Veți găsi cu siguranță ceva potrivit și veți scuti din perioada de căutare poate chiar zeci de minute bune pe care să le folosiți direct prin a vedea filmul dorit!

Heat (1995)

„Heat” este o dramă polițistă care urmărește doi bărbați aflați în tabere opuse ale legii. Neil McCauley (Robert De Niro) este un gangster profesionist cu sânge rece și calculat, care plănuiește un ultim jaf important. De cealaltă parte se află polițistul fanatic Vincent Hanna (Al Pacino), care este hotărât să pună capăt la seria de crime a lui McCauley. Cei doi bărbați sunt puși unul împotriva celuilalt într-un joc de-a șoarecele și pisica care culminează cu un jaf bancar. Interpretările remarcabile ale lui Robert De Niro și Al Pacino sunt doar unul dintre multele motive pentru care „Heat” este considerat una dintre cele mai mari drame polițiste realizate vreodată. Așadar, merită văzut, mai ales că e disponibil pe Amazon Prime Video.

HEAT – Trailer, sursa YouTube

Parasite (2019)

Parasite este un film sud-coreean de comedie-dramă din 2019, regizat de Bong Joon-ho. Filmul spune povestea familiei Kim, care este șomeră și locuiește într-un subsol dărăpănat. Atunci când fiului familiei, Ki-woo, i se oferă o slujbă de meditator pentru fiica unei familii bogate, acesta profită de ocazie pentru a încerca să îmbunătățească soarta familiei sale. Cu toate acestea, pe măsură ce Ki-woo și sora sa se implică tot mai mult în viețile bogaților, încep să realizeze că diferențele de clasă nu sunt atât de ușor de depășit. Astfel, Parasite este o satiră care scoate în evidență inegalitatea claselor sociale care, în cele din urmă, susține că banii nu pot cumpăra fericirea.

Parasite – Trailer oficial, sursa YouTube

The Big Sick (2017)

The Big Sick este o comedie-dramă romantică lansată în 2017 și regizată de Michael Showalter. Filmul îi are în distribuție pe Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter și Ray Romano. Filmul urmărește povestea lui Kumail, un comediant pakistanezo-american, care se îndrăgostește de Emily, o americancă albă. Relația lui Kumail cu Emily este complicată de faptul că părinții săi musulmani tradiționali se așteaptă ca el să se căsătorească cu o femeie pakistaneză. Filmul a fost inspirat de relația din viața reală dintre Nanjiani și soția sa, Emily V. Gordon. The Big Sick a fost un succes, având încasări de peste 56 de milioane de dolari la un buget de 5 milioane de dolari. Filmul a fost lăudat pentru reprezentarea amuzantă, emoționantă și onestă a relațiilor interrasiale.

The Big Stick – Trailer oficial YouTube

Once Upon a Time in America (1984)

Once Upon a Time in America este un film polițist dramatic din 1984 regizat de Sergio Leone. Scenariul filmului se bazează pe romanul semi-autobiografic The Hoods de Harry Grey. Filmul îi are în distribuție pe Robert De Niro, James Woods, Elizabeth McGovern și Treat Williams. Filmul relatează viețile unui grup de prieteni și asociați care ajung la putere în lumea interlopă din New York în timpul Prohibiției și eventuala lor cădere de la putere. Once Upon a Time in America a primit recenzii mixte din partea criticilor la lansare, mulți dintre ei lăudând regia lui Leone și interpretările lui De Niro și Woods, în timp ce alții au criticat durata lungă a filmului și lipsa de concordanță a poveștii. Cu toate acestea, filmul a ajuns să fie aclamat de critici și este considerat în prezent unul dintre cele mai bune filme realizate vreodată, si face parte și din litsa noastră de recomandări cu filme Prime Video.

Once Upon a Time in America – Trailer oficial YouTube

The Vast of Night (2019)

În lista noastră cu filme Prime Video am adăugat și The Vast of Night, acesta este un film science fiction american din 2019, regizat de Andrew Patterson. Filmul îi are ca protagoniști pe Sierra McCormick și Jake Horowitz în rolurile unui operator de telefonie și al unui DJ de radio din New Mexico anilor 1950, care descoperă o frecvență audio ciudată care ar putea avea origini extraterestre. Titlul filmului se referă la imensitatea spațiului și la ideea de a fi singurele ființe simțitoare din el. The Vast of Night a fost întâmpinat cu recenzii pozitive din partea criticilor, care au lăudat scenariul, regia, interpretarea și estetica filmărilor. Filmul a fost un succes comercial, având încasări de 3 milioane de dolari față de un buget de 700.000 de dolari.

The Vast of Night – Trailer oficial YouTube

Gone Girl (2014)

Gone Girl este un film american de thriller psihologic din 2014 regizat de David Fincher și scris de Gillian Flynn. În film joacă Ben Affleck în rolul lui Nick Dunne, un bărbat care devine suspect în cazul dispariției subite a soției sale Rosamund Pike. Povestea pornește într-o dimineață toridă de vară în Missouri, în care Nick și Amy Dunne ar trebui să sărbătorească a cincea aniversare a căsătoriei lor. Dar Amy a dispărut în mod misterios. Pe măsură ce poliția investighează, descoperă că Nick are un trecut de violență domestică și infidelitate. De asemenea, descoperă că avea o aventură cu o tânără pe nume Andie în momentul dispariției lui Amy. Pe măsură ce dovezile împotriva lui Nick se adună, devine clar că el este principalul suspect în cazul dispariției lui Amy. Dar el este vinovatul?

Gone Girl – Trailer oficial, sursa YouTube

The Revenant (2015)

The Revenant este un film american de dramă istorică din 2015, regizat de Alejandro G. Iñárritu și interpretat de Leonardo DiCaprio. La începutul anilor 1820, Glass pornește într-o expediție pentru a traversa râul Missouri și se află în pericol atunci când este atacat de un urs grizzly. Tovarășii săi îl lasă să moară, dar Glass reușește să supraviețuiască și pornește în căutarea răzbunării împotriva celor care l-au abandonat. The Revenant este un film uimitor din punct de vedere vizual, care prezintă unele dintre cele mai realiste și mai înfiorătoare scene de atac al ursului surprinse vreodată într-un lungmetraj. DiCaprio oferă o interpretare demnă de Oscar în rolul pe care îl joacă, iar filmul lasă cu siguranță publicul atât entuziasmat, cât și tulburat.

The Revenant – Trailer oficial YouTube

Palm Springs (2020)

Palm Springs (2020) este un film unic și fascinant. Acesta spune povestea lui Nyles (Andy Samberg), un bărbat care este blocat într-o buclă temporală. În fiecare zi, el trebuie să asiste la nunta prietenei sale Misty (Meredith Hagner). Cu toate acestea, ceea ce face ca acest film să fie atât de interesant este faptul că nu este doar o comedie. Există, de asemenea, elemente de mister și suspans. Spectatorul nu este niciodată foarte sigur de ceea ce se va întâmpla în continuare. Pe măsură ce filmul avansează, Nyles începe să se întrebe despre realitatea sa și dacă va putea vreodată să scape din bucla temporală.

The Aeronauts (2019)

The Aeronauts este un film istoric de aventură din 2019, regizat de Tom Harper, bazat pe isprăvile cu balonul ale Ameliei Wren (interpretată de Felicity Jones) și ale lui James Glaisher (Eddie Redmayne). Plasat în 1862, în timpul „Marii Curse a Baloanelor” a Societății Aeronautice Regale, filmul The Aeronauts îi urmărește pe Wren și Glaisher în timp ce încearcă să piloteze un balon cu aer cald până la o înălțime de 30.000 de metri pentru a colecta date care să ajute la îmbunătățirea prognozelor meteorologice. În ciuda faptului că povestea a fost criticat pentru inexactitățile sale istorice, filmul a fost lăudat pentru efectele vizuale și performanțele sale.

The Aeronauts – Trailer oficial YouTube

Wrath of Man (2021)

Wrath of Man (Mânia omului) este un film thriller de acțiune din 2021 regizat de Guy Ritchie. Filmul îl are ca protagonist pe Jason Statham în rolul lui „H”, un agent de securitate pentru o companie de transport de numerar din Los Angeles. După ce fiul său este ucis într-un jaf, H își propune să se răzbune pe făptași. Filmul a primit recenzii mixte din partea criticilor, care au lăudat regia și interpretarea, dar au criticat scenariul. Cu toate acestea, a fost un succes ca și box-office, având încasări de 104 de milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de 40 de milioane de dolari.

Wrath of Man – Trailer oficial YouTube

Saint Maud (2019)

Saint Maud este un film de groază psihologic din 2019 regizat și scris de Rose Glass, aflată la debutul său regizoral în lungmetraje. Filmul îl are în rolul lui Morfydd Clark în rolul lui Maud, o asistentă care devine obsedată de salvarea sufletului pacientei sale muribunde, Amanda (Jennifer Ehle). Pe măsură ce starea de sănătate a Amandei se deteriorează, Maud devine din ce în ce mai hotărâtă să o salveze din ghearele Satanei. Saint Maud este un film profund tulburător care explorează linia subțire dintre credință și obsesie. Portretul lui Morfydd Clark în rolul lui Maud este deopotrivă tulburător și magnific, iar Jennifer Ehle este perfect atribuită rolului Amandei.

Saint Maud – Trailer oficial, sursa Youtube

Bronson (2008)

Bronson – Trailer, sursa YouTube

Bronson (2008) este un film britanic de dramă polițistă regizat de Nicolas Winding Refn, cu Tom Hardy în rolul lui Michael Peterson, căruia presa britanică i-a dat numele de „Charles Bronson” în timp ce se afla în închisoare. Filmul relatează viața lui Peterson, începând cu copilăria sa timpurie și culminând cu încarcerarea sa. De-a lungul filmului, diverse personaje fac comentarii despre tendințele violente ale lui Peterson și despre incapacitatea acestuia de a se conforma normelor societății. În ciuda potențialului său de violență, Bronson este, în cele din urmă, un studiu de caracter care oferă o perspectivă asupra minții unui om care a ales o viață plină de violență.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.