Free cookie consent management tool by TermsFeed

SkyShowtime Romania este un serviciu de streaming care a fost lansat în peste 20 de țări până acum, iar în țara noastră a fost lansat pe data de 14 februarie. Conform datelor oficiale, există mai bine de 90 de milioane de abonați activi ai platformei, iar serviciile continuă să se extindă în permanență și în alte țări. În momentul de față, SkyShowtime este disponibil în Românoa, Cehia, Serbia și Suedia, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, Kosovo, Albania și Andorra, Muntenegru și Norvegia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Danemarca, Finlanda, Kosovo, Spania și Slovacia. SkyShow rezultă în urma fuziunii Comcast și Paramount Global, propunându-și atât să aducă publicului o gamă variată de divertisment, cât și să concureze cu giganții care cel puțin în momentul de față stăpânesc peste oferta mondială de streaming video. SkyShowtime își va încheia lansarea europeană a serviciului în momentul în care va deveni disponibil în Andorra.

Serviciu de streaming a luat naștere într-o perioadă destul de sensibilă pentru Paramount, unul dintre „brandurile” care susțin serviciul. Paramount Global a decis să-și redenumească serviciul Showtime în ”Paramount+ With Showtime”, din dorința de a face în așa fel încât Paramount+ să fie integrat drept platformă de streaming. Gary Levine și Jana Winograde, co-președinții Showtime, sunt nevoiți în momentul de față să renunțe la posturile lor, dat fiind faptul că va deveni un serviciu cu plată, în loc de un canal de televiziune obișnuit. Monty Sarhan, director general al SkyShowtime, a declarat că: „Brandul Sky este premium, iar Showtime este, la fel, un brand premium. Așadar, suntem extrem de mândri de brandul rezultat – SkyShowtime”. În continuare, descoperă tot ce ar trebui să știi despre SkyShowtime Romania.

Monty Sarhan, directorul SkyShowtime, a apreciat în primul rând tehnologia Comcast datorită căreia compania a avut capacitatea de a se lansa în peste 20 de țări, în mai puțin de cinci luni. „Este o platformă foarte stabilă și scalabilă. După părerea noastră, este una dintre cele mai bune servicii de streaming de pe piață: cum altfel putem vorbi despre o platformă care, în trecut, a fost capabilă să susțină redarea a două dintre cele mai mari evenimente sportive [făcând aici referire la Jocurile Olimpice de Iarnă și Super Bowl, care au avut loc în februarie 2022] fix în același timp, în aceeași seară”. Sarhan și echipa sa se asigură de faptul că platforma „va rămâne una internațională”, obligându-se să adauge constant conținut pentru abonații internaționali.

Ce este SkyShowtime Romania?

SkyShowtime Romania este un serviciu de streaming pus la dispoziție de Paramount Global și Comcast, care își propună să ofere publicului filme și seriale originale. SkyShowtime Romania găzduiește, de asemenea, și premierele exlusive ale filmelor lansate în cinematografe, de la Universal și Paramount, precum și premierele diferitelor serii de la Paramount, Sky și NCBU.

SkyShowtime a fost anunțat pentru prima dată în luna august a anului 2021, când serviciul și-a propus să devină o ofertă de streaming atât pentru Comcast, cât și pentru Paramount Global. De asemenea, încă de atunci s-a dorit să se extindă în țările europene în care cele două servicii nu erau deja disponibile, oferindu-le abonaților conținut disponibil pe Peacock, Paramount+ și Now TV. Primele lansări au fost făcute în luna septembrie a anului trecut, în țări precum Suedia și Norvegia, Danemarca și Finlanda, iar în luna octombrie a fost lansat și în Portugalia, Olanda. Între timp, serviciul a fost lansat și în Europa Centrală și de Est, iar pe data de 28 februarie a fost lansat și în Spania și Andorra, acestea fiind lansările finale.

Este de așteptat, bineînțeles, ca după aceste lansări serviciul SkyShowtime Romania să înceapă să își îmbunătățească tot mai mult conținutul și oferta de filme. Fiind ocupat cu lansările deja programate, este firesc ca momentan conținutul să nu fie chiar cel mai ofertant, deși chiar există o gamă variată de filme și seriale la care te poți uita. SkyShowtime Romania este o alternativă bună într-o perioadă în care pare că platformele de streaming cum ar fi Disney Plus și Amazon Prime Video, Netflix par să ducă o luptă continuă pentru a atrage noi abonați și a-i menține pe cei vechi.

Preț abonament SkyShowtime Romania

Când vine vorba de preț abonament SkyShowtime Romania, în momentul redactării articolului putem aprecia faptul că este chiar cea mai accesibilă platformă de streaming de la noi. Acest lucru se datorează faptului că există o ofertă limitată, pentru a celebra lansarea serviciului de streaming, care îți pune la dispoziție posibilitatea de a achiziționa abonamentul cu €1,99 (în jur de 10 RON), în loc de €3,99//lună. Singura problemă este că, spre exemplu, dacă te decizi să renunți la abonament, iar apoi să îți faci cont din nou și între timp oferta de jumătate de preț a expirat, vei plăti 3,99€/lună (aproximativ 20 RON), în loc de jumătate. Este cel mai accesibil serviciu de streaming de la noi, cel puțin cu această oferă limitată.

Preț abonament SkyShowtime Romania
Oferta de €1,99 pe lună, valabilă până pe data de 11 aprilie 2023, pentru un abonament SkyShowtime în România

Așadar, cu acest preț SkyShowtime Romania de 1,99€, cu siguranță merită să îi dai o șansă. De altfel, oferta redusă este valabilă până pe data de 11.04.2023, ora 23:59. Abonamentul redus cu 50% este „pe viață”, cum s-ar spune, ceea ce înseamnă că dacă te dezabonezi între timp, și apoi vrei din nou să îți faci cont pe SkyShowtime Romania, vei plăti 3,99€ pe lună. Din păcate, aici nu există posibilitatea de a testa platforma în mod gratuit, ceea ce înseamnă că este necesar să îți faci de la bun început un cont plătit pentru a avea acces la conținut. În schimb, pentru doar 10 RON pe lună, nu prisosește să îi dai o șansă. Citește în continuare pentru a descoperi care este oferta de conținut a platformei SkyShowtime Romania.

Filme și seriale SkyShowtime Romania

Din câte știm, Sarhan și echipa sa au încheiat contracte semnificative în materie de conținut în luna ianuarie a acestui an, achiziționând peste 21 de programe originale europene HBO Max și care se întind pe parcursul a peste 170 de episoade. De asemenea, au achiziționat și 3 seriale care nici nu fuseseră lansate încă, pe care ulterior le va livra publicului drept seriale originale, marca SkyShowtime. „Fiind un serviciu care a fost creat pentru aceste piețe, este incredibil de important pentru noi să ne conectăm cu publicul din toate piețele noastre. Avem șase birouri în toată Europa; avem echipe locale pe teren care se ocupă de marketing, distribuție, parteneriate și programe, PR – pe scurt, avem totul pus la punct. Iar o parte din ideea de a ne conecta chiar la toate aceste piețe globale este ideea de a avea programe locale, originale, care să le vorbească aceeași limbă abonaților din diferitele țări”.

După cum se recomandă, SkyShowtime Romania oferă „peste 10.000 de ore de conținut”, care includ filme pentru întreaga familie, filme din toate genurile (dramă, thriller, romance, filme cu și despre adolescenți, filme SF, apocaliptice și postapocaliptice, francize, serii de filme, dar și multe altele). De asemenea, pe platformă se găsesc și documentare, filme în premieră și filme originale. Pe lângă Sky, Comcast deține o gamă variată de canale de televiziune disponibile în Statele Unite – CNBC, USA Network, MSNBC, Syfy. Deținând Universal Pictures, platforma de oferă filme în exclusivitate, chiar în aceeași zi de la lansarea (sau la puțin timp după) lor în cinematografe. ViacomCBS reprezintă „umbrela” sub care se reunesc o gamă variată de canale, printre care MTV, Comedy Central, Nickelodeon, Showtime, deținând și Paramount Pictures: iar acest lucru înseamnă, de asemenea, că pe platformă vom găsi și numeroase filme de la acest studio, chiar la scurt timp după ce vor fi lansate în cinematografe.

Filme și seriale SkyShowtime Romania

Trecând în listă o scurtă selecție de filme Skyshowtime Romania disponibile cel puțin în acest moment pe platformă, câteva dintre titlurile cele mai interesante sunt: Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance, The Bad Guys, Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, filmele din seria Mission Impossible, Smile, The Black Phone – pe scurt, cam toate filmele ajunse și în cinematografe sub tutela celor de la Paramount și Universal. În ceea ce privește serialele care sunt disponibile pe platforma de streaming SkyShowtime Romania, putem găsi o ofertă destul de variată, în continuă actualizare: Yellowstone, The Offer și Star Trek: Strange New Worldsde la Paramount+, dar și originale Showtime, cum ar fi Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber și The First Lady. Iar oferta de filme este, cel puțin în acest moment, nu finală: cei care se ocupă de conținut urmează să mai adauge numeroase titluri.

Portofoliul de seriale SkyShowtime Romania este în continuă actualizare, Monty Sarhan fiind foarte încântat de oferta de moment. Tusla King, Halo (inspirat dintr-un joc video) sunt și alte titluri care merită luate în considerare. De asemenea, trebuie menționat faptul că episoadele nu vor fi lansate toate în același timp (așa cum de obicei o face Netflix), ci vor apărea săptămânal, întrucât platforma SkyShowtime Romania este „un intermediar” între ce se difuzează la TV în Statele Unite și ce putem viziona noi. Referindu-se la conținut, Monty Sarhan a afirmat faptul că: „Avem cea mai puternică «conducă» a oricărui serviciu de streaming. Avem Paramount și Universal, cele mai vechi studiouri de film de la Hollywood. Ele sunt printre studiourile cu cel mai mare succes, responsabile de 50% din încasările de la box office de anul trecut”.

Cum îți faci cont pe SkyShowtime Romania?

Dacă te întrebi cum îți faci cont pe SkyShowtime Romania, atunci află că este deosebit de ușor. De fapt, dacă până acum ți-ai făcut cont pe o altă platformă de streaming, nu vei întâmpina sub nicio formă vreo problemă. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 • Intră pe site-ul oficial SkwShowtime Romania;
 • În dreptul mesajul din dreapta sus, „Alătură-te familiei SkyShowtime”, dă click pe „Intrare în cont”;
 • Va fi necesar să introduci adresa de e-mail de pe care vrei să îți creezi contul;
 • După ce ai introdus-o, îți va apărea planul de abonament. Dă click pe „Abonează-te acum”;
 • Vei fi redirecționat către o pagină unde trebuie să îți setezi parola contului (recomandările noastre sunt să-ți creezi o parolă puternică, alcătuită atât din majuscule, cât și din litere mici și cifre, precum și un semn de punctuație);
 • După ce ai introdus parola, dă click pe „Creare cont”. Vei fi redirecționat către pagina unde trebuie să introduci datele de plată, respectiv datele cardului de pe care plata lunară urmează să fie înregistrată;
 • După ce ai introdus datele corecte, dă click pe „Începeți abonamentul”, iar asta este tot.

Câte profiluri îți poți face pe SkyShowtime Romania?

Pe SkyShowtime Romania se pot face până la 6 profiluri. În momentul în care îți faci abonament și plătești, ți se generează în mod automat un profil pentru adulți, și unul pentru copii, unde pot găsi desene animate vechi și noi. Platforma oferă părinților și alternativa de a restricționa accesul copiilor sub 12 ani la conținutul inadecvat vârstei. O veste pe care mulți nu au primit-o bucuroși este faptul că platforma poate fi folosită doar de o singură gospodărie, iar acest lucru nu permite împărțirea contului cu persoane din locuri diferite. Totuși, SkyShowtime Romania permite abonaților să urmărească în același timp conținut de pe 3 dispozitive diferite.

Câte profiluri îți poți face pe SkyShowtime Romania?

„Puteți descărca aplicația SkyShowtime pe dispozitive diferite, așadar o puteți avea pe iPhone-ul vostru, iar altcineva din gospodărie o poate avea pe smartphone-ul Android, o puteți avea și pe televizorul Smart Samsung – așadar, pe dispozitive de peste tot. Totuși, vor fi permise doar 3 stream-uri în același timp”, a mai adăugat Monty Sarhan. SkyShowtime Romania permite și descărcări nelimitate, vizionarea de filme pe categorii, seriale în exclusivitate și filme noi, care au apărut anul trecut în cinema. Este o alternativă bună pentru cei care vor să vizioneze offline și care nu au în permanență o conexiune la internet, ori pentru cei care nu au reușit să ajungă la cinema când au rulat anumite filme.

Pe ce dispozitive este disponibil SkyShowtime Romania?

Poți viziona SkyShowtime Romania de pe o gamă variată de dispozitive și browsere web. Iată care sunt cele acceptate:

 • Browsere Web: MS Edge Chromium 80+ (Windows/Mac), Chrome 75+ (Windows/Mac), Firefox 88+ (Windows/Mac), Safari 12+ (Mac);
 • Smartphone-uri și tablete: Android 7.0 (sau o versiune superioară), iOS 13 sau o versiune superioară;
 • Computere: Chrome OS, Mac OS, Windows PC;
 • Smart TV: Apple TV HD (a 4-a generație sau orice altă versiune mai recentă), Android TV 6.0 (ori o versiune mai recentă – Sony Bavaria, decodoare NVIDIA Shield și altele, dar doar atât timp cât rulează Android OS 6.0 ori o versiune mai recentă), LG webOS 3.5 (ori o versiune superioară), modele de televizoare Samsung Smart TV din 2017 sau mai recente care rulează Tizen OS 3.0 sau o versiune ulterioară;
 • Dispozitive de redare: Chromecast de generația 1 sau alta recentă, inclusiv Chromecast cu Google TV;
 • Poate fi folosită și funcția de oglindire ecran de pe smartphone-ul folosit.

Vor existe și filme românești pe SkyShowtime Romania?

Sarhan a afirmat faptul că: „Ne mărim echipa echipa de programare și vor fi oameni pe fiecare dintre piețele noastre (…). Vom vorbi cu scriitori și producători și vom începe să evaluăm și să punem proiecte în dezvoltare”. SkyShowtime își propune să ofere conținut local fiecărei țări în care este lansat, adresându-se direct piețelor europene distincte unde operează și este valabil și activ acest serviciu de streaming. „Credem că spectatorii și consumatorii din Romania nu doar că vor primi cu brațele deschise oferta, ci vor îndrăgi conținutul nostru (…). Conținut grozav la un preț grozav”, a mai declarat acesta pentru HotNews.ro. În momentul de față, știm faptul că SkyShowtime a semnat un parteneriat un parteneriat cu Warner Bros. Discovery, astfel încât să poată difuza conținut marca HBO. Așadar, Ruxx, Hackerville şi Bani negri, filme românești care au fost date jos de pe platformă cândva, vor reveni la viață pe SkyShowtime Romania.

Întrebat la ce ne-am putea aștepta când vine vorba oferta de filme și seriale românești SkyShowtime Romania, Monty Sarhan a afirmat: „În primul rând, suntem entuziasmați să aducem aceste seriale românești înapoi publicului din Romania. Printre ele se numără Ruxx, Hackerville și altele. Așadar, suntem entuziasmați că fanii vor putea vedea din nou aceste spectacole. În al doilea rând, sigur că vom analiza cum se vor descurca acestea și vom învăța mai multe despre aceste piețe, iar apoi vom lua decizii cu privire la unde urmează să facem producții în Europa Centrală și de Est”. Așadar, ne putem aștepta ca pe viitor să avem parte de mai mult „conținut original românesc” pe platformă, dar în momentul de față lucrurile sunt puțin sistate, întrucât platforma urmează să se lanseze zilele viitoare în ultimele două țări, iar toată atenția este îndreptată către acest eveniment.

Întrebări frecvente legate de SkyShowtime Romania

Până când este disponibilă oferta de 50% reducere SkyShowtime Romania?

Oferta de reducere 50% pe viață este disponibilă până pe data de 11.04.2023, ora 23:59. Chiar dacă atunci când încerci să îți faci contul ți se afișează prețul întreg, poți continua pașii necesari pentru finalizarea înregistrării. În cel mai scurt timp, aceștia îți vor fi returnați după ce intri în contact cu echipa de la suport clienți.

Care sunt metodele de plată acceptate pentru SkyShowtime Romania?

Metodele de plată acceptate pentru SkyShowtime Romania sunt: Visa, Mastercard, PayPal. Nu se acceptă Diners, Amex, iDeal și VisaDankort. Plata se face prin card bancar, banii fiind lunar retrași din cont. De asemenea, se poate renunța oricând la abonament, cu mențiunea că nu vei mai putea profita de reducerea de 50% dacă dorești, ulterior, să îți faci din nou cont.

Cum obțin oferta SkyShowtime Romania la jumătate de preț, când îmi este afișată doar oferta cu prețul întreg?

Oferta poate fi valorificată până la data de 11.04.2023, ora 23:59. Când te înregistrezi intrând pe site-ul skyshowtime.com, ți se va afișa prețul întreg, de 4€. Continuă să urmezi pașii necesari pentru a te înregistra, și finalizează achiziția abonamentului la prețul complet. După ce ai făcut acest lucru, banii îți vor fi retrași. În schimb, după ce iei legătura cu echipa de asistență pentru clienți a celor de la SkyShowtime Romania, 50% din iei îți vor fi rambursați, urmând ca oferta de abonament de €1.99/lună să fie valabilă pe toată durata abonamentului.

Când apar pe platforma SkyShowtime Romania filmele lansate în cinematografe?

După cum am spus, pe SkyShowtime vor fi foarte multe filme care vor apărea întâi în cele mai multe cinematografe din țară. În ceea ce privește când vor apărea pe platformă, nu există niciun răspuns sigur, și cel mai probabil va depinde de cât timp vor rula în cinematografe. CEO Sarhan Monty a explicat faptul că decizia va fi luată pentru fiecare film în parte, deci nu va exista nicio regulă prestabilită.

Cum pot contacta echipa de suport SkyShowtime Romania?

Toate informațiile de contact de care ai nevoie le găsești pe site-ul lor. De asemenea, există și o pagină de Facebook, respectiv una de Instagram unde poți încerca să îi contactezi.

Există posibilitatea de password sharing pe SkyShowtime Romania?

Nu, nu există această posibilitate, din păcate. Prin urmare, platforma poate fi folosită de către o singură gospodărie. În schimb, pot fi susținute până la 3 stream-uri simultane pe dispozitivele diferite dintr-o gospodărie și până la maximum 6 profiluri diferite create.

Pe ce Smart TV-uri Samsung funcționează SkyShowtime Romania?

Platforma SkyShowtime Romania este accesibilă via modelele Samsung Smart TV care au fost lansate începând cu 2017 (sau versiuni m ia recente), care rulează pe platforma Tizen OS 3.0. sau versiuni mai recente.

Care este rezoluția conținutului de pe SkyShowtime Romania?

Toate titlurile puse la dispoziție de platformă sunt HD. În momentul de față, se lucrează și la o îmbunătățire 4K, care va fi curând disponibilă pe platformă. Rezoluția minimă acceptată este de 512×288 px, iar cea maximă de 1920×1080 px.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.