Free cookie consent management tool by TermsFeed

După succesul pe care filmul Barbie l-a avut până în prezent, fanii deja încep să-și pună întrebări cu privire la ceea ce urmează. Toată lumea este interesată dacă Barbie va avea o continuare în cinematografe, iar vestea cea bună este că numele mari implicate în distribuție nu exclud această posibilitate.

Primul film a debutat cu încasări impresionante de 162 de milioane de dolari, devenind astfel un succes incredibil la box office și depășind recordul de încasări din weekendul de lansare pentru o regizoare. În plus, în prima zi de luni după lansare, Barbie a obținut o sumă de 26 de milioane de dolari. Acest fapt a dus la stabilirea unui alt record, și anume acela de cea mai mare încasare într-o zi de luni pentru studioul Warner Bros.

Ce a declarat regizoarea Greta Gerwig despre Barbie 2?

Cu atâtea recorduri la box office și aprecieri critice, discuțiile se îndreaptă din ce în ce mai tare către o posibilă continuare. Scriitoarea și regizoarea Greta Gerwig a fost întrebată dacă filmul Barbie este doar începutul sau povestea are deja un final definitiv. Aceasta nu a confirmat niciuna dintre variante, dar pentru moment a declarat că nu se gândește la o continuare.

Acest lucru se poate datora faptului că filmul abia ce a fost lansat, iar regizoarea vrea să se bucure de rezultatele bine-meritate până a începe să se gândească la Barbie 2. Iar un al doilea motiv s-ar putea ascunde în spatele reacțiilor conservatoare care au apărut în urma faimoasei ecranizări. Chiar dacă pelicula s-a bucurat de un public entuziast, există și o marjă de oameni care au condamnat Barbie, descriindu-l ca „cea mai agresivă propagandă feminină anti-bărbați din istoria filmului”.

Ce au declarat protagoniștii filmului despre Barbie 2?

Cu toate că Greta Gerwig a afirmat de mai multe ori că nu se știe ce va urma, declarațiile protagoniștilor au fost pe placul fanilor. Asemenea regizoarei, Margot Robbie se concentrează asupra filmului care tocmai ce a apărut în cinematografe. Totodată, însă, aceasta a menționat că „povestea poate evolua într-un milion de direcții de aici înainte”. Conform acestei mărturisiri pentru revista Time, protagonista lasă cale liberă spre un posibil film Barbie 2.

Margot Robbie in Barbie
Sursa fotografiei: Cinéfil

Și actorul care a interpretat rolul lui Ken și-ar dori să revină în Barbie 2, dacă această continuare va avea loc vreodată. La premiera filmului, Ryan Gosling a afirmat: „Aș lucra cu Greta și Margot în orice proiect”, dezvăluind astfel intențiile protagonistului cu privire la o posibilă continuare.

Ce actori și-ar dori să joace în Barbie 2?

Pe măsură ce Barbie a crescut, de aceeași faimă a avut parte și Oppenheimer. Cu premiera în aceeași zi, cele două filme au devenit extrem de populare, formând împreună fenomenul Barbenheimer.

Vestea despre un posibil film Barbie 2 a ajuns și la urechile distribuției din Oppenheimer, care și-au exprimat liber părerile despre primul film, dar și despre o eventuală implicare în acest proiect.

Protagonistul Cilian Murphy chiar a declarat că ar accepta să joace rolul lui Ken într-o continuare:

Aș interpreta rolul lui Ken în Barbie 2? Desigur

a declarat Cilian Murphy pentru Cinéfilos

În același timp, actorul a mai menționat și faptul că abia așteaptă să vizioneze Barbie, considerându-l demn pentru cinematografe.

În concluzie, deși nu există o confirmare oficială pentru Barbie 2, există o serie de declarații entuziaste din partea actorilor și a echipei de producție care indică interesul pentru o continuare a aventurii păpușii Barbie pe marele ecran.

Având în vedere că nu au trecut nici două săptămâni de la premiera primului film, informațiile despre Barbie 2 rămân doar zvonuri. Cu toate acestea, fanii sunt cu ochii pe viitoarele anunțuri din partea Warner Bros și a creatorilor, în speranța că vor putea să se bucure din nou de magia acestei povești îndrăgite.

Sursa informațiilor: Variety

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Un comentariu

  1. Avatar of Advertoriale

    Cu toate acestea, mai multe detalii vor fi oferite atunci cand Greta Gerwig va hotari daca va duce mai departe aceasta poveste. Fanii ar putea afla mai mult despre un posibil Barbie 2 in acest an, motiv pentru care trebuie sa fim cu ochii pe Greta Gerwig si Warner Bros. Studios!

    Frumos articol! Este o expunere fiabila si interesanta, ce ofera informatii relevante si detaliate. Felicitari pentru tot efortul depus!

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.