Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cu premiera pe 21 iulie în cinematografe, oamenii deja se întreabă când apare Barbie pe Netflix și restul platformelor de streaming.

Fiind unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2023, pe lângă fanii care au avut așteptări ridicate, nici producătorii nu s-au lăsat mai prejos. Warner Bros Pictures și-a pus mari speranțe în această ecranizare, după eșecurile majore ale ultimelor lansări și sunt la fel de curioși ca publicul spectator de impactul pe care-l va avea creația acestora.

Barbie este un film cu o atenție ireproșabilă la detalii. Designul costumelor și cel de producție sunt în mod constant ingenioase și pline de culoare. Ecranizarea a reprodus o mulțime de păpuși Barbie din întreaga istorie. Acestea au fost echipate cu o varietate de haine, coafuri și case de vis impecabile, ehipa reușind astfel să dea viață acestor persoanaje cu o energie contagioasă.

Când apare Barbie pe Netflix?

Publicul deja se întreabă când va fi ecranizarea digitalizată și care sunt platformele online de streaming pe care va ajunge pentru prima dată în acest format. Netflix este întotdeauna o opțiune probabilă atunci când ne referim la cele mai populare filme care s-au lansat și care urmează să se digitalizeze.

Producătorii nu au anunțat oficial dacă filmul va fi disponibil pe Netflix, însă acest lucru este foarte posibil. Platforma de streaming are în catalogul său un număr de 12 filme și seriale Barbie, incluzând Barbie Dreamhouse Adventures, Barbie Dolphin Magic și Barbie Mermaid Power. Deși filmul Barbie din 2023 este mult mai important decât aceste lansări anterioare, această colaborare are putea continua și în viitor.

Cu toate acestea, în momentul de față nu există un acord de streaming încheiat între Netflix și producătorii filmului Barbie, dar dacă va avea loc, este preconizat ca acesta să fie încărcat după 45 de zile de la lansarea acestuia în cinematografe. Un aspect notabil este și acela că streamingul filmului depinde în mare măsură de performanța sa în box office. Dacă pelicula are succes în cinematografe, creatorii pot prelungi momentul lansării sale pe platforma de streaming.

Distribuție Barbie

Cand apare Barbie pe Netflix scaled
Sursa fotografiei: Variety

Distribuția filmului este impresionantă și reprezintă unul din motivele pentru care acesta a devenit atât de viral încă de dinainte de a fi lansat.

Cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale, nu se putea ca această producție Warner Bros să dea greș, obținând înacasări de peste 150 de milioane de dolari doar în weekend-ul lansării.

În calitate de vedetă a filmului, Margot Robbie găsește echilibrul potrivit între ironie și seriozitate, fiind alegerea perfectă pentru acest rol. Blonda cu ochii albaștri se potrivește perfect fizionomiei, desigur, dar răspândește și acel tip de optimism exagerat, necesar pentru această lume extravagantă.

Cu toate acestea, Ryan Gosling fură scena constant, întrucât se bucură de fragilitatea încântătoare a lui Ken. El trece de la iubitul neajutorat al lui Barbie la un bărbat plin de încredere de care protonista are nevoie.

În cadrul ansamblului uriaș al filmului – unde toate femeile sunt Barbie și toți bărbații sunt Ken, cu câteva excepții – există multe roluri remarcabile. Acestea sunt interpretate de: Emma Mackey, Kate McKinnon, Issa Rae, Alexandra Shipp, Simu Liu, America Ferrera, Michael Cera și mulți alții.

Povestea filmului Barbie

Barbie (Margot Robbie), cea mai populară dintre toate păpușile, începe să treacă printr-o criză existențială. Ea trebuie să călătorească în lumea umană pentru a se cunoaște pe sine și a-și descoperi adevăratul scop. Iubitul ei, Ken (Ryan Gosling), o însoțește în această călătorie pentru că propria lui existență depinde de recunoaștere din partea lui Barbie. Ambii descoperă adevăruri dure, făcându-și noi prieteni în drumul lor care ilustrează o combinație a crudei realități cu o lume de vis.

După ce începe cu o serie de momente vioaie, filmul se oprește la mijloc în prezentarea unor teme mai serioase. Este imposibil să nu admiri curajul regizoarei de a se concentra asupra unor astfel de concepte mărețe, cum sunt dilema de a fi femeie și standardele contradictorii la care acestea sunt supuse de societate.

Cand apare Barbie pe Netflix 1 scaled
Sursa fotografiei: CNN

Greta Gerwig a făcut istorie cu filmul Barbie, care a obținut un încasări impresionante în primul weekend la nivel mondial, devenind cel mai mare debut pentru un film regizat de o femeie.

La box office-ul nord-american, combinând SUA și Canada, Barbie a ocupat primul loc cu vânzări masive de bilete în valoare de 162 de milioane de dolari din 4.243 de locații, depășind The Super Mario Bros Movie și fiecare film Marvel lansat anul acesta.

Femeile au condus deschiderea istorică a filmului Barbie, reprezentând 65% din public, conform PostTrak, 40% dintre cumpărătorii de bilete având vârsta sub 25 de ani.

Fuziunea alimentată de social media dintre Barbie lui Gerwig și Oppenheimer lui Christopher Nolan, denumită Barbenheimer, a atras în sălile de cinema un număr record de spectatori pentru a vedea ambele filme ca parte a unui program dublu.

Se poate spune că Barbie a avut un succes imens în prima săptămână de lansare, doborând record după record. În momentul atual filmul este disponibil doar în cinematografe. Prin urmare, dacă va continua în același stil, este posibil ca data de lansare pe orice platformă de streaming online să fie amânată.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.