Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă te întrebi când apare Cobra Kai sezonul 6, atunci cel mai probabil tocmai ai terminat sezonul 5 și te întrebi oare ce va mai urma să se întâmple, în continuare, în Valley. Sezonul de 10 episoade a răspuns, în sfârșit, numeroaselor întrebări pe care le aveam, punând capăt unor mistere care aplanau deasupra sezoanelor anterioare – mai ales finalul de aproximativ o oră. Acum, că sezonul 5 s-a încheiat în mod oficial, pe cât de multe răspunsuri am primit, pe atât de multe întrebări încă avem! În momentul acesta, că Silver a fost arestat, cine va prelua conducerea dojo-ului Cobra Kai, pe cine vor alege elevii Cobra Kai? Teorii există, dar avem nevoie de răspunsuri oficiale, cum s-ar spune – și avem certitudinea că producătorii serialului știu acest lucru, ceea ce ar da undă verde sezonului 6 din Cobra Kai. Deși este prematur să ne pronunțăm în această direcție, suntem aproape siguri că sezon 6 din Cobra Kai va apărea cândva.

Va exista Cobra Kai sezonul 6?

Cei de la Netflix nu au confirmat acest lucru și nici nu au făcut vreun anunț oficial, însă putem citi puțin „printre rânduri” din ceea ce spun creatorii serialului. Co-creatorul, Jon Hurwitz, chiar a avut ceva de spus când, în mediul online, circulau zvonuri conform cărora filmările pentru sezonul 6 au început deja: „Nu, nu am filmat nimic dintr-un potențial viitor sezon. Filmările ce circulau în mediul online este posibil să fi fost unele scene filmate de-a lungul sezonului 5, dar tăiate la montare. Unele dintre acele momente legate de personaje sau povești ar putea apărea, de ce nu, într-un sezon viitor (…). Dar scenele propriu-zise nu sunt din sezonul viitor”, afirmă.

Va exista Cobra Kai sezonul 6?
Sursă fotografie: whats-on-netflix.com

Producătorul executiv și co-creatorul, Hayden Scholssberg, a fost de acord, dezvăluind că: „Nu există un răspuns oficial în acest moment, cu excepția faptului că, da, chiar avem o mulțime de idei pe care le-am putea valorifica într-un viitor sezon. Există locul potrivit, dar și momentul potrivit pentru a face lucruri oficiale – nu ne aflăm, cel puțin acum, în acel loc și acel moment. De asemenea, creatorii serialului au dezvăluit și că au făcut un brainstorming, astfel încât să adune cât mai multe idei, deoarece își doresc „să ducă lucrurile la următorul nivel” odată cu sezonul 6. Prin urmare, putem spune cu certitudine că, într-adevăr, sezonul 6 din Cobra Kai chiar se va întâmpla – nu ne mai rămâne decât să așteptăm anunțul oficial privitor la dată.

Când apare Cobra Kai sezonul 6?

Încă nu știm, din păcate, când va apărea sezonul 6 din Cobra Kai, întrucât nici măcar nu avem anunțul oficial conform căruia acesta se va întâmpla (chiar dacă suntem încrezători că va apărea și s-ar putea să nu fie ultimul). Ralph Macchio (Daniel LaRusso) a afirmat că, într-o oarecare măsură, Cobra Kai „a devenit un pic precum Marvel Cinematic… «Universul cinematografic Karate Kid». Există numeroase idei – sezoane, spinoff-uri – care ar putea fi extinse și dezvoltate pentru seria Cobra Kai, deși nu avem încă o preluare oficială a sezonului șase. Chiar, la fiecare interviu dat, am primit această întrebare. Nu știm încă acest lucru, nu cu certitudine, dar suntem încrezători că va avea loc.”

Ce cred fanii despre următorul sezon din Cobra Kai

În luna iulie a acestui an, Jon Hurwitz i-a asigurat pe fani că are planuri mari pentru ceea ce va urma în serial, spunând într-un tweet „Tot ce pot spune este că ne așteptăm la și mai mult Cobra Kai și că Miyagiverse este departe de a se fi terminat”. Așadar, dacă până în aceste momente am fi avut un oarecare dubiu în ceea ce privește posibilitatea apariției unui viitor sezon, trebuie să ne liniștim – sezonul 6 chiar va apărea. Nu știm, încă, data oficială de lansare, însă de îndată ce o vom afla, vom actualiza articolul de față cu informațiile aferente. S-ar putea să fie nevoie să așteptăm ceva timp, însă sigur va merita așteptarea.

Există vreun trailer Cobra Kai sezonul 6?

Nu, nu există încă un trailer oficial al viitorului sezon, și nici măcar un teaser trailer. După cum ne așteptăm, s-ar putea ca acesta să apară cu doar câteva luni după anunțul oficial al datei de lansare. Între timp, dar doar după ce se vor fi terminat filmările (care nici nu au început încă), s-ar putea să fie pus la dispoziția publicului un scurt teaser trailer, înainte de trailer-ul oficial. Nu ne rămâne decât să așteptăm și să urmărim anunțurile din mediul online – pe de altă parte, fiți siguri că de îndată ce va fi disponibil, vom reactualiza articolul de față, adăugându-l.

Cine va juca în Cobra Kai sezonul 6?

Este evident un lucru – fără cei doi protagoniști, Cobra Kai n-ar fi, sub nicio formă, Cobra Kai. Drept urmare, William Zabka (Johnny Lawrence) și Ralph Macchio (Daniel LaRusso) se vor reîntoarce, fără niciun dubiu. Evident, cei doi băieți ar fi incompleți fără principalele femei din viața lor – Amanda (Courtney Henggeler) și Carmen (Vanessa Rubio), însărcinată acum. Într-o mare măsură, serialul n-ar fi același fără ceilalți colegi ai lor: Yuji Okumoto (Chozen), Martin Kove (John Kreese). Printre cei care s-ar putea reîntoarce se numără și Gianni DeCenzo (Demetri), Tanner Buchanan (Robby), Mary Mouser (Sam), Jacob Bertrand (Eli/Hawk), Tory (Peyton List), Xolo Maridueña (Miguel), Oona O’Brien (Devon), Dupree Young (Kenny), dar și mulți alții. De asemenea, am putea vedea și fețe noi, din moment ce există multe tensiuni de rezvoltat în banda senseilor Cobra Kai, dar și în grupul elevilor.

Despre ce va fi Cobra Kai sezonul 6?

Mulți se întreabă care este viitorul serialului Cobra Kai. Într-adevăr, s-au întâmplat destul de multe lucruri neașteptate în sezonul actual, încă disponibil pe Netflix, iar dinamica serialului este serios pusă sub semnul întrebării. Odată cu dezvăluirile elevilor lui Terry Silver, privitoare la escrocheriile sale, toți au întors spatele sensei-ului, iar acesta a fost ulterior arestat. Viitorul dojo-ului este nesigur – totuși, întrucât Kim Da-Eun deține 50% din acțiunile Cobra Kai, ea ar putea rezolva „această problemă”, cu elevii din propriile dojo-uri, folosind numele și marca Cobra Kai. Mulți se întreabă dacă Mike Barnes va prelua conducerea Cobra Kai, deoarece le-a dezvăluit lui Daniel și Chozen că Terry Silver i-a promis, cu mulți ani în urmă, un procent de 50% din Cobra Kai. Deși nu este sigur că ar putea găsi documentul sau avocatul care să poată dovedi acest lucru, există o șansă ca fostul dușman al lui Daniel să continue să se răscumpere pe sine, și clubul, dacă ar prelua dojo-urile.

Tot ce știm până acum despre Cobrai Kai sezonul 6

Totuși, dacă acest lucru se va întâmpla, ar putea duce la nevoia de a lupta cu elevii lui Kim Da-Eun, în cazul în care Mike Barnes îi va conduce pe foștii elevi ai lui Terry. Dacă Kreese se va implica în negocieri cu Kim Da-Eun, cu siguranță va încerca să manipuleze lucrurile, făcând-o pe aceasta să mizeze 50% din părțile ei împotriva celor 50% ale lui Barnes, într-un pariu de tipul „totul sau nimic, câștigătorul ia totul” la Sekai Takai. Oare ce pune la cale Kreese? După ce reușește să evadeze din închisoare, singura la care poate apela este Kim Da-Eun. Silver și Kim Da-Eun formau deja o echipă extraordinară, dar Kreese, vorba aia, nu mai are acum nimic de pierdut – ceea ce îl face mai periculos decât oricând.

O altă intrigă care poate fi abordată este cea privitoare la viitorul lui Miyago-Do și a lui Eagle Fang. Cu Silver învins, Miyagi-Do și Eagle Fang ar trebui să-și redeschidă dojo-urile și să înceapă pregătirea elevilor pentru Sekai Takai. Ne așteptăm ca Miguel să reprezinte Eagle Fang, iar Hawk să reprezinte Miyagi-Do. În funcție de situația de la Cobra Kai, Robby ar putea reprezenta dojo-ul în locul lui Kenny, însă, dacă Robby ar trebui să se alăture din nou lui Miyagi-DO sau Eagle Fang, ar putea fi nevoit să concureze împotriva lui Hawk sau Miguel. Samantha va reprezenta Miyagi-Do, iar Devon Lee ar putea reprezenta, din nou, Eagle Fang. În ceea ce o privește pe Tory, locul ei în turneu ar putea fi pus sub semnul întrebării dacă cei din organizare, de la Sekai Tai, îi vor interzice asta, pentru că nu a spus mai rapid despre Silver.

Știm că Johnny va avea un copil cu Carmen – și încă nu se știe când se va naște acesta, ceea ce ar avea un impact major în viața lui Johnny, inclusiv asupra participării sale la Sekai Takai. În aceeași măsură, mulți se întreabă dacă Julie Pierce își va face apariția, deoarece aproape toate personajele majore, importante, din filmele originale The Karate Kid s-au reîntors pentru a-și relua rolurile în Cobra Kai. Singura figură care a fost omisă este Julie Pierce, interpretată anterior de actrița Hilary Swank, dublă laureată a Premiilor Oscar pentru cea mai bună actriță (2000, 2005). Ar fi super să o revedem pe Swank în rolul lui Julie, deoarece aceasta ar juca un rol extrem de important în antrenarea elevilor Miyagi-Do, pregătindu-i pentru Sekai Takai. În orice caz, sunt doar speculații, însă cu siguranță, măcar într-o mică măsură, aceste „situații” vor fi abordate în viitorul sezon al serialului. Restul este un mister învăluit în ceață, doar simple speculații ale fanilor acestui serial deosebit de bun.

Sezonul 5 din Cobra Kai a fost lansat pe Netflix în septembrie 2022 și acum, fiind destul de aproape de sfârșitul anului, încă așteptăm anunțul oficial privitor la reînnoirea sa. După câte am văzut, lucrurile cam tind să se concretizeze în ideea că seria Cobra Kai nu se sfârșește aici, multe alte lucruri fiind în plan de dezvoltare (doar teoretic, în momentul de față). Fost serial original al YouTube, după două sezoane s-a mutat oficial la Netflix, iar de atunci a crescut tot mai mult în popularitate. Serialul este o continuare a filmelor The Karate Kid, iar acțiunea are loc la 34 de ani după evenimentele din filmele originale, care „reaprinde” rivalitatea dintre cei doi protagoniști ai francizei – Johnny Lawrence și Daniel LaRusso. Cam asta este tot ce știm despre sezonul 6 Cobra Kai în ceea ce privește data apariției, distribuția și eventuala poveste: sunt doar speculații care nu ar trebui tratate ca atare, și în momentul în care se vor face anunțuri oficiale, vom actualiza articolul acesta cu informațiile necesare.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Un comentariu

  1. Avatar of Ciulei Darius
    Ciulei Darius on

    Cred că sezonul 6 va fi pe departe cel mai bun și țin să cred că nu trebuie sa mai așteptăm atât de mult

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.