Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă te întrebi când apare Emily in Paris sezonul 4, înseamnă că tocmai ai terminat sezonul cu numărul 3 și ți-ai dat seama că povestea nu are cum să se oprească în acel punct – emoții dintre cele mai profunde, final dramatic și dezvăluiri de-a dreptul neașteptate. Emily in Paris sezonul 3 a apărut pe data de 21 decembrie 2022, și se bucură de popularitate destul de însemnată, ceea ce nu este surprinzător – toate sezoanele au avut un succes formidabil și au prins extrem repede la public. Prin urmare, este de așteptat ca Emily in Paris sezonul 4 să aibă loc, din moment ce, de altfel, chiar și Lily Collins, actrița principală, a făcut acest anunț într-o postare pe Instagram. Sezonul 4 trebuie să ne ofere multe răspunsuri, în special care-i faza cu despărțirea neașteptată dintre Camille și Gabriel, Emily și Alfie, precum și cu sarcina lui Camille. Creatorul serialului Emily in Paris, precum și producătorul executiv, Darren Star, a declarat că: „(…) Sezonul 3 este un mare vis pentru Gabriel – vrea să fie tată și cred că a fost și este entuziasmat de această idee de paternitate. Dar, știți, serialul nostru nu obișnuiește să se miște atât de repede (…) De obicei, un sezon al serialului reușește să acopere câteva luni de întâmplări. Până acum, am avut trei sezoane și, să zicem, au trecut doar șase luni de timp real [în serial]. Prin urmare, nu știm sigur dacă va exista un copil în sezonul 4, dar am putea lua în considerare acest lucru”.

De asemenea, nici pentru Emily lucrurile nu stau prea roz – la locul de muncă, aceasta pare să se confrunte cu mici probleme din cauza lui Julien (interpretat de Samuel Arnold), căruia i s-a cam acrit ca Emily să-i dea peste cap planurile. Dat fiind scenariul faptului că primește o ofertă din partea altei agenții de marketing, s-ar putea ca să dispară din peisaj și, în sfârșit, Emily să-și „găsească liniștea”. Totuși, nu putem specula în această direcție, pentru că lucrurile încă nu sunt destul de clare. Partea interesantă este, de fapt, că Darren Star consideră că nici măcar un sezon în plus n-ar fi îndeajuns pentru a spune întreaga poveste și pentru a oferi răspunsurile de care avem nevoie. Întrebat de către cei de la Deadline dacă Emily in Paris va fi ultimul sezon al serialului, Darren Star a afirmat următoarele: „Cu siguranță cred că serialul nu va lua sfârșit odată cu apariția celui de-al patrulea sezon. Nu întrevedem un eventual final al poveștii, până când toată lumea nu va simți că este, în sfârșit, timpul să se termine”. Așadar, Emily in Paris 4 nu va fi ultimul sezon al serialului, ci mai urmează cel puțin un alt sezon.

Când apare Emily in Paris sezonul 4?

Din păcate, încă nu există o dată oficială de lansare, însă am putea lua în considerare tiparul pe care, până acum, lansarea sezoanelor l-a urmat: sezonul 1 a apărut pe 2 octombrie 2022, sezonul 2 pe 22 decembrie 2021, pe când al treilea sezonul a apărut pe 21 decembrie, anul trecut. Astfel, nu ar fi surprinzător ca Emily in Paris 4 să apară la sfârșitul anului acesta, prin decembrie. Sunt doar speculații, însă de îndată ce vom avea informații oficiale, vom actualiza articolul de față. Totuși, suntem încrezători că serialul va apărea la sfârșitul acestui an. De asemenea, dacă putem face pronosticuri privitoare la când va apărea Emily in Paris sezonul 5, presupun că va fi lansat în luna decembrie a anului 2024. Dar, evident, nu ne rămâne decât să așteptăm!

Lily Collins și Lucien Laviscount
Lucien Laviscount în rolul lui Alfie și Lily Collins in rolul lui Emily, sezonul 3. Sursa fotografiei: glamour.com

Există vreun trailer pentru Emily in Paris sezonul 4?

Nu, nu există niciun trailer disponibil în momentul de față (sau măcar teaser trailer). Trailer-ul pentru sezonul al treilea a apărut cu puțin timp înainte de lansarea oficială pe platforma Netflix. Prin urmare, ne așteptăm ca același lucru să fie valabil și pentru sezonul cu numărul patru, care va fi lansat cel mai probabil la sfârșitul anului acesta. Vom adăuga trailer-ul când Netflix îl va lansa pe YouTube.

Emily in Paris, trailer-ul sezonului 3 oferit de Netflix

Cine face parte din distribuția Emily in Paris sezonul 4?

Chiar dacă lucrurile nu sunt confirmate încă, este evident că ne vom reîntâlni cu personajele pe care deja le știm, nu? Poveștile vor trebui duse la bun sfârșit, și acest lucru nu se poate face cu alți actori (decât în cazuri speciale, care presupun acest lucru). Cum, cel puțin până în aceste momente, nu este cazul, distribuția principală îi va reuni pe actorii pe care deja îi știm. Collins Lily va juca în continuare rolul lui Emily, Lucas Bravo rolul lui Gabriel, Ashley Park rolul lui Mindy, Camille Razat rolul lui Camille, Bruno Gouery rolul lui Luc, Samuel Arnold rolul lui Julien, Philippine Leroy-Beaulieu rolul lui Sylvie, William Abadie rolul lui Antoine, iar Lucien Laviscount rolul lui Alfie. Paul Forman (Nicolas De Leon) și Melia Kreiling ar putea reveni.

Distribuția serialului Emily in Paris
Distribuția serialului Emily in Paris

Care va fi povestea din Emily in Paris sezonul 4?

Triunghiul amoros efervescent dintre Emily, Gabriel și Camille are nevoie de „explicații”, deci de un destin – acum, că știm că Camille este însărcinată, și despărțiți, cum vor decurge lucrurile în viitor? Chiar dacă sezonul 3 ne-a oferit răspunsuri aparente, se pare că a reușit să ne pună și mai multe întrebări: oare, în sfârșit, Emily și Gabriel vor recunoaște că se iubesc cu adevărat? Dar cum rămâne cu Camille, care este însărcinată? Scenariul s-a complicat foarte mult, însă se pare că există „soluții”, iar una dintre ele este oferită chiar de creatorul serialului, Darren Cross, care a declarat următoarele: „Da, ei [Emily și Gabriel] sunt un fel de «iubiți încrucișați», chiar sunt. Totuși, cred că marea întrebare pe care ar trebui să ne-o punem în sezonul care urmează este că Emily nu a venit la Paris pentru o poveste de dragoste, ci pentru o slujbă și că, în acest moment, amândoi [Emily și Gabriel] se află într-o etapă diferită a vieții lor. Sunt mai maturi și prin urmare lucrurile devin mult mai complicate”. El a mai adăugat că: „Toți sunt implicați în viețile celorlalți – sunt prieteni, lucrează împreună. Au creat legături unul cu celălalt. Dar cred și știu că au existat complicații semnificative și neprevăzute în acest context, în special pentru Emily”. Într-un astfel de context, cum rămâne cu Alfie? Regizorul chiar a precizat că, deși s-a terminat relația dintre Alfie și Emily, el ar mai putea juca un rol important în serial, deoarece: „Simt că toate personajele noastre încă sunt conectate, doar că într-un mod mai complicat”.

Chiar dacă cei doi sunt, teoretic vorbind, singuri (Camille și Gabriel au pus capăt relației dintre ei, iar Emily și Alfie nu și-au mai vorbit de ceva timp), se pare că lucrurile încă nu se pot așeza așa cum trebuie pentru ei. „Nu știu dacă Gabriel se află în cea mai bună etapă a vieții sale acum, pentru a începe o relație cu Emily (…). Și nu știu sigur dacă Emily își dorește o relație cu acesta, în condițiile de față. Sezonul 4 va fi mai multe despre relații complicate: relații personale, însă și relații profesionale, de muncă, și despre cum cele două înclinații intră în conflict una cu alta”, a mai declarat Darren Star pentru TV Guide. „Emily va lucra în continuare cu Alfie, Gabriel și Camille – aceste relații de muncă presupun numeroase conflicte emoționale, mai ales când între ei există lucruri și mai profunde”. De asemenea, întrebat dacă Emily va alege în sfârșit pe unul dintre cei doi, regizorul a declarat faptul că: „Mai sunt multe capitole până când ne vom apropia de o astfel de concluzie (…). Chiar nu am o idee clară, prestabilită, privitoare la cu cine are să rămână, în cele din urmă, Emily. Va fi o adevărată surpriză chiar și pentru mine”. La începutul anului trecut, Netflix a făcut anunțul conform căruia Emily in Paris a fost reînnoit pentru încă două sezoane – 3 și 4 – nu doar unul singur. Nu știm dacă vor mai exista și alte sezoane; oricum, nu ne-ar surprinde ca acest lucru să se întâmple, din moment ce se bucură de numeroși fani.

Unde pot vede Emily in Paris sezonul 4?

Toate sezoanele apărute până acum (1, 2, 3) sunt disponibile pe platforma Netflix, întrucât este o producție originală a acestui serviciu de streaming video. Prin urmare, Emily in Paris sezonul 4, când va apărea, va fi disponibil tot pe Netflix. După cum am afirmat, data oficială de lansare nu este încă făcută publică, chiar dacă anunțul privitor la reînnoire a fost făcut anul trecut. Din momentul în care vom ști acest lucru, vom adăuga informațiile în acest articol.

Asta este tot ce știm până în momentul de față despre Emily in Paris sezonul 4, inclusiv în ceea ce privește data de lansare, povestea, distribuția. Sezonul 3 a apărut de curând pe Netflix, și din aceste motive este absolut normal ca toată atenția să se concentreze asupra acestuia. În perioada care urmează, cu siguranță vom afla mai multe lucruri certe privitoare la Emily in Paris sezonul 4. Prin urmare, asigură-te că vizitezi periodic acest articol, astfel încât să rămâi la curent cu tot ce se anunță privitor la acest serial care, de-a lungul timpului, a atras numeroși fani și se bucură de o popularitate extraordinară.

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.