Free cookie consent management tool by TermsFeed

Creat de Sarah Lampert, serialul Ginny și Georgia este o comedie dramatică ce urmărește în principal povestea lui Ginny (Antonia Gentry), o adolescentă în vârstă de 15 ani care este mult mai matură decât mama ei de 30 de ani, Georgia (Brianne Howey). Acțiunea are loc într-un oraș din New England, unde Georgia a decis să locuiască împreună cu cei doi copii, Ginny și Austin.

Show-ul a fost foarte bine primit de către public încă de când a fost lansat pentru prima dată pe Netflix. În luna ianuarie, sezonul 2 al serialului s-a clasat pe primul loc în topul serialelor în limba engleză cu cele mai multe vizionări, depășind Wednesday și înregistrând peste 180 de milioane de ore vizionate în prima săptămână de la lansare.

Când apare Ginny și Georgia sezonul 3 și ce așteptări au fanii serialului

Ginny și Georgia a devenit cel mai vizionat titlu de pe platformă în săptămâna 2-8 ianuarie, ajungând la cifre mai mari decât debutul sezonului 3 al serialului Emily in Paris și al sezonului 5 al serialului Cobra Kai.

Data de lansare a sezonului 3

Sezonul numărul 3 nu are o dată exactă de lansare, dar privind în trecut, nu ne-am aștepta ca show-ul să-și facă apariția pe marile ecrane mai devreme de jumătatea anului 2024- începutul anului 2025.

Această deducere are loc în baza faptului că primul sezon a fost difuzat în februarie 2021, iar cel de-al doilea în ianuarie 2023, așa că se presupune că și următorul sezon va urma același model de lansare.

Popularitatea sezonului 2

Nu a durat mult până la confirmarea sezonului 3, iar pe lângă vestea legată de noul sezon, Sarah Glinski s-a alăturat echipei în calitate de showrunner, înlocuind-o pe Debra J. Fisher.

După lansarea sezonului 2 al serialului Ginny și Georgia, drama a urcat rapid în topurile Netflix și a lăsat fanii dornici de mai mult, mai ales datorită ultimelor scene încărcate de suspans și emoție când Georgia nu mai poate evita consecințele faptelor sale.

Putem spune cu siguranță că această dramă despre maturizare și-a câștigat rapid o bază de fani loiali. Serialul a avut succes nu doar datorită relației mamei și fiicei prezentate pe ecran, ci și pentru că reușește să îmbine misterul crimei, suspansul și elementele moderne, așa cum ne-am aștepta de la cele mai bune seriale de acest gen.

Peste 52 de milioane de abonați au ales să urmărească primul sezon în primele 28 de zile de la lansare, iar serialul a intrat în top 10 în 87 de țări din întreaga lume.

Cand apare Ginny si Georgia Sezonul 3 Data de lansare Distributie si Poveste 1
Sursa fotografiei: Jagran TV

Distribuția sezonului 3

Este evident că se așteaptă ca protagonistele feminine ale serialului să revină în sezonul 3, așa că putem presupune că Brianne Howey și Antonia Gentry își vor relua rolurile ca Georgia Miller, respectiv Ginny Miller. De asemenea, alte personaje care urmează să revină ar fi: Diesel La Torraca în rolul lui Austin Miller, Jennifer Robertson în rolul lui Ellen Baker, Felix Mallard în rolul lui Marcus Baker și Sara Waisglass în rolul lui Maxine (Max) Baker.

Povestea sezonului 2 și ce se așteaptă de la sezonul al 3 lea

Detaliile despre poveste încă nu au fost confirmate pentru sezonul 3, dar putem privi finalul dramatic al sezonului 2 pentru indicii.

În sezonul 2, Ginny a reușit să se deschidă în fața tatălui său despre starea sănătății sale mentale, dar adolescenta trebuie să facă față și unei despărțiri surprinzătoare de Marcus (Felix Mallard), să-și facă prieteni noi și să se confrunte cu revenirea tatălui abuziv al lui Austin, Gil, după eliberarea sa din închisoare.

Viața pare să meargă destul de bine pentru duo-ul mamă-fiică până în ultimul episod șocant, când abilitatea lui Georgia de a evita urmările crimelor comise nu mai funcționează, iar aceasta este arestată.

Pornind de la evenimentele sezonului 2, sezonul 3 ar urma probabil să continue în același stil dramatic.

Actrița Antonia Gentry (care o interpretează pe Ginny) a spus într-un interviu că o vom reîntâlni pe Ginny într-un moment brutal al vieții sale, afirmând că personajul are multe lucruri cu care urmează să se confrunte:

Este foarte vulnerabilă. Se prăbușește treptat. Călătoria de la începutul sezonului 2 până la final este una lungă. Trebuie să ajungă de la zero înapoi la zece.

a declarat Antonia Gentry despre rolul interpretat
Cand apare Ginny si Georgia Sezonul 3 1 scaled
Sursa fotografiei: People

Va exista sezonul 4?

Sezonul 3 Ginny și Georgia urmează să apară, întrucât sezonul 2 s-a dovedit a fi un mare succes pentru show. Deja există speculații că sezonul 3 va fi un mare hit pe Netflix, iar pe lângă asta, producția sezonului 4 va începe în curând.

Serialul a luat avans rapid, iar așteptările pentru sezoanele 3 și 4, care au fost deja confirmate, sunt de o anvergură foarte mare. Fanii sunt foarte curioși de noua abordare pe care o va avea show-ul, odată cu schimbările care au avut loc pe partea de producție, dar și cu dramatismul care va ajunge la cote maxime.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.