Free cookie consent management tool by TermsFeed

Lansat pe Netflix în luna aprilie a anului 2020, Outer Banks este un serial de dramă adolescentină. Pelicula urmărește viața unui grup de adolescenți Pogue a căror preocupare este aceea de a căuta comori, activitate ce a avut loc de-a lungul a 3 sezoane.

https://www.youtube.com/watch?v=T0w8iL2vS04

Chiar înainte ca ultimul sezon să fie lansat, pe 23 februarie 2023, în cadrul unui eveniment organizat de Netflix serialul a primit un nou contract pentru o continuare.

Evenimentul a confirmat, de asemenea, că rolurile de producători nu se vor schimba, Jonas Pate, Josh Pate și Shannon Burke continuând să colaboreze și în cel de-al patrulea sezon. Aceștia sunt foarte încântați de producție și de tot ce urmează să realizeze:

Mulțumim Netflix, distribuției noastre și fanilor minunați care au contribuit la realizarea acestui lucru.

producătorii Outer Banks

Când apare Outer Banks sezonul 4 pe Netflix?

Filmările pentru sezonul 4 Outer Banks au fost programate pentru finalul lunii mai din acest an, urmând să se încheie estimativ la data de 15 decembrie 2023. Ulterior data a fost amânată până pe 12 iunie 2023, însă fără să se modifice data de final. Cu toate acestea, activitatea a fost din nou întreruptă din cauza grevei sindicatului scriitorilor și al actorilor.

Pentru prima dată în peste 60 de ani, WGA și SAG-AFRTA declanșează o grevă pentru a obține salarii mai bune, beneficii și rezolvarea unor probleme cheie. Majoritatea actorilor din Outer Banks vor fi reprezentați de SAG-AFTRA, iar conform CBS17 (agenția de casting responsabilă de serial) filmările vor fi reluate după terminarea protestului.

Începând de acum, am suspendat filmările. Vom ține pe toată lumea la curent pe măsură ce primim informații.

CBS17

Așadar, bazându-ne pe datele de lansare ale sezoanelor trecute și pe aceste noi informații de producție, ar putea trece mai bine de 15 luni până la lansarea celui de-al patrulea sezon al serialului Outer Banks. Astfel că premiera pe Netflix ar fi plasată undeva în vara anului 2024.

Cand apare Outer Banks sezonul 4 1
Sursa fotografiei: IMDb

Succesul de care s-a bucurat Outer Banks

Majoritatea serialelor trebuie să atingă anumite criterii într-un anumit interval de timp pentru a motiva o continuare.

Anunțarea timpurie a unui nou sezon este o situație rară și are loc de obicei în cazul celor mai mari seriale de pe Netflix, deoarece se poate conta pe un succes imediat atunci când un acesta este lansat pe platformă.

Serialul de succes a ocupat locul 1 în clasamentul global al celor mai bune 10 seriale în limba engleză de pe Netflix timp de 4 săptămâni după lansarea sezonului 2 pe 30 iulie 2021 și în clasamentul Top 10 timp de 6 săptămâni; a ajuns în Top 10 în 74 de țări.

Netflix

Alte seriale de pe Netflix care au primit confirmări timpurii pentru noile sezoane: Stranger Things, Virgin River și Bridgerton.

Care va fi povestea în cel de-al patrulea sezon?

Sezonul 3 s-a încheiat cu un final fericit în cele din urmă, ultimele scene ilustrând un bărbat misterios care propune grupului o ofertă de muncă de nerefuzat. Deși adolescenții sunt sceptici cu privire la sugestie, bărbatul deține un manuscris care datează din anul 1718 și care conține informații despre celebrul căpitan pirat Edward Teach, cunoscut și sub numele de „Barbă neagră”.

El caută ajutor pentru a investiga documentul, care conține detalii precise cu privire la călătoriile faimosului pirat, precum și locația navei sale. Astfel că sezonul al patrulea promite surprize neașteptate, așa cum și creatorii au declarat în numeroase interviuri după lansarea sezonului 3. Distribuția și echipa serialului au lăsat să se strecoare câteva indicii despre ce va urma, cu toate că Josh Pate a declarat că noul sezon „nu va fi povestea obișnuită despre Barbă Neagră.”

Ar putea exista un sezon 5 al serialului Outer Banks pe Netflix?

Cand apare Outer Banks sezonul 4
Sursa fotografiei: Entertainment Weekly

Este foarte probabil ca Outer Banks să ajungă în viitor și la sezonul cu numărul 5. Creatorii serialului au declarat pentru diverse publicații planurile pentru ecranizare, și anume că inițial urma ca seria să conțină 4 sau 5 sezoane. În februarie 2023, ei au declarat că intenționează să continue seria cât mai mult posibil:

Nu știu dacă pot stabili un număr real acum – cât durează până la final s-ar putea să se prelungească, dar acum știm cum se va încheia povestea. Vom continua atâta timp cât putem, cu siguranță.

a declarat Josh Pate pentru Entertainment Weekly

Așadar, fanii așteaptă de la acest următor sezon multă acțiune, aventură cât cuprinde și noi descoperiri ale tinerilor noștri exploratori.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.