Free cookie consent management tool by TermsFeed

Fanii entuziasmați de pretutindeni se întreabă când apare The Batman 2. Ecranizarea care va aduce înapoi interpretarea lui Robert Pattinson în rolul lui Batman, așadar, iată tot ce trebuie să știi despre data de lansare, distribuție, acțiune și multe altele.

După peste cinci ani de dezvoltare, The Batman a ajuns în cele din urmă pe ecranele cinematografelor din întreaga lume anul trecut. Aducând în atenția publicului interpretarea lui Robert Pattinson a celebrului personaj din benzile desenate DC, această versiune revitalizată marchează începutul unei trilogii.

The Batman a fost plin de surprize pe parcursul călătoriei, dar cel mai mare detectiv al lumii ar putea să se confrunte cu o provocare nevăzută până acum pe marile ecrane în următorul capitol.

Data de lansare

Filmul va fi lansat pe 3 octombrie 2025.

Data de lansare a fost anunțată ca parte a listei actualizate a universului DC creată de James Gunn și Peter Safran, care au adus foarte multe schimbări în ultima vreme.

Reeves a confirmat că lucrează activ la scenariu în prezent împreună cu Mattson Tomlin și a semnat recent un contract semnificativ cu DC Studios pentru dezvoltarea Batverse.

Mattson (Tomlin) și cu mine lucrăm la acest proiect și sunt foarte entuziasmat în legătură cu ceea ce facem.

Matt Reeves

Producătorul Dylan Clark și-a asigurat fanii că nu va trebui să aștepte încă 5 ani până când va apărea continuarea.

Cu toate acestea, producția pentru The Batman 2 a fost amânată, deoarece Midgard Times a raportat că filmările pentru mult așteptata peliculă au fost reprogramate pentru martie 2024. Aceast lucru se poate datora grevei scriitorilor WGA în curs, care a oprit mai multe producții. Cu toate acestea, data de lansare a filmului din octombrie 2025 nu este afectată.

Despre ce va fi vorba

Deși Bruce Wayne a împiedicat planurile lui Riddler de a elimina primarul ales al Gotham-ului, orașul în sine nu se află în completă siguranță. Fără îndoială, influențat de faimoasa poveste No Man’s Land și de povestea Zero Year a lui Scott Snyder, Gotham City este vulnerabil în fața unei preluări ostile devastatoare.

Când apare The Batman 2 Dată de lansare, distribuție, și alte detalii
Sursa fotografiei: British GQ

Robert Pattinson și Matt Reeves și-au exprimat amândoi interesul de a aduce în poveste Curtea Bufnițelor și pe eventualul Dick Grayson (cunoscut și sub numele de Robin). Formată din cele mai bogate familii și din societatea coruptă a orașului Gotham, Curtea Bufnițelor este o societate secretă care a manevrat sforile Gotham-ului de decenii. Matt Reeves ne-a demonstrat că este extrem de capabil să abordeze perspective ambițioase, așa că introducerea acestei societăți malefice ar fi în sfera sa de expertiză.

Aceasta ar fi o abordare drastică față de povestea obișnuită a lui Robin, dar integrarea lui Dick Grayson în Curte ar putea fi o modalitate nouă de a introduce personajul. Curtea este cunoscută pentru răpirea copiilor din circ și antrenarea lor pentru a deveni asasini extrem de abili cunoscuți sub numele de Talonii. Având în vedere că Grayson își are originile în actul circului Flying Grayson, aceasta ar fi considerată o abordare îndrăzneață cu siguranță.

Cine va face parte din distribuție

Când apare The Batman 2, cu siguranță va fi prezent Robert Pattinson în rolul lui Bruce Wayne/Batman. Este de așteptat ca Jeffrey Wright și Andy Serkis să revină în rolurile locotenentului James Gordon, și respectiv al călăului fidel al lui Batman, Alfred Pennyworth. Zoe Kravitz ar putea reveni în rolul Selina Kyle/Catwoman, dar personajul a părăsit Gotham City pentru Blüdhaven (teritoriul viitorului Nightwing).

Când apare The Batman 2 Dată de lansare, distribuție, și alte detalii
Sursa fotografiei: IndieWire

Personajul The Penguin interpretat de Colin Farrell va putea fi văzut în următorul său serial de pe HBO Max, dar cu siguranță va încerca să-și revendice supremația asupra lumii criminale a Gotham-ului. Paul Dano ar putea apărea într-un rol mai mic în spatele gratiilor.

Continuarea are deja și un titlu oficial – The Batman 2 , iar filmul va face parte oficial din universul DC Elseworlds, alături de cele două filme Joker, deoarece acestea sunt separate de cronologia principală, dar totuși fac parte din universul DC mai larg.

De asemenea, am fi uimiți dacă Zoe Kravitz și Jeffrey Wright nu ar reveni într-o continuare, având în vedere că, așa cum am spus, ambele personaje au multă dezvoltare de parcurs.

Primul film s-a încheiat cu o mulțime de deschideri pentru viitoarele povești, așadar există multe direcții posibile pe care The Batman 2 le-ar putea explora.

În ceea ce privește antagonistul filmului, njmic nu este cert. Primul film s-a concentrat pe Riddler (interpretat de Paul Dano) ca antagonist principal, dar este posibil ca The Batman 2 să introducă un nou răufăcător sau să aducă în prim-plan alte personaje negative din universul Batman.

Concluzia este că fanii Batman și ai filmelor cu supereroi au așteptări ridicate în legătură cu noul film The Batman 2 care urmează să apară. Regizat de Matt Reeves și avându-l pe Robert Pattinson în rolul principal, acest film promite o abordare proaspătă și întunecată a personajului legendar.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.