Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cunoscut pentru colecția sa de producții inovatoare, HBO s-a impus de-a lungul timpului drept o platformă de încredere pentru telespectatorii în căutare de conținut de înaltă calitate. Cu povești captivante, actori de excepție și teme complexe, HBO continuă să ofere o varietate de creații cu o abordare autentică.

De asemenea, pentru un serviciu de streaming complex, HBO Max reprezintă cea mai bună opțiune. Acesta nu se limitează doar la producțiile originale HBO, ci oferă acces către o colecție impresionantă care include filme, seriale, animații și documentare din portofoliul WarnerMedia.

În 2024, HBO și HBO Max sunt mai pregătite ca niciodată pentru lansarea unor noi producții, iar dintre toate, acestea sunt cele mai așteptate de către public:

True Detective: Night Country

True Detective: Night Country este unul dintre cele mai așteptate seriale HBO și HBO Max din 2024. Seria de crimă The Detective a debutat în anul 2014 cu primul sezon, iar după ce următoarele două sezoane nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, producția a făcut o pauză de 5 ani.

Seria a urmărit o poveste care se întinde pe parcursul a 17 ani, despre doi detectivi care încearcă să prindă un criminal în serie. Acum, scenariul are la bază tot un număr de doi detectivi care pornesc în investigarea dispariției a opt bărbați în timpul unei nopți de iarnă din Alaska.

Cel de-al patrulea sezon este așteptat cu nerăbdare, după o pauză atât de lungă, disponibil pe ambele platforme de streaming începând cu data de 14 ianuarie 2024.

The Regime

The Regime face parte din lista de seriale HBO și HBO Max din 2024 care este anticipat cu mult entuziasm. Serialul urmărește căderea unui regim autoritar pe parcursul unui an și include actori de mare prestigiu, precum: Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton și Hugh Grant.

Se crede că următoarea dramă politică îi poate aduce din nou un premiu Emmy lui Kate Winslet, așa cum s-a întâmplat în 2011, datorită peliculei Mildred Pierce și în 2021, atunci când a câștigat al doilea premiu, grație rolului din Mare of Easttown.

Serialul va avea premiera pe data de 3 martie 2024, atât pe HBO, cât și pe HBO Max.

The Sympathizer

Și Park Chan-wook se întoarce în lumea cinematografiei după o pauză care a durat 6 ani. Regizor și scenarist, acesta a luat parte la multe producții, printre care amintim: Joint Security Area, Old Boy și The Handmaiden. Acum, în 2024, acesta alege să revină în industrie prin intermediul seriei The Sympathizer.

Pelicula este bazată pe romanul cu același nume din 2015, titlu care i-a adus lui Viet Thanh Nguyen premiul Pulitzer. Acțiunea are în centru un spion nord-vietnamez care este trimis în SUA pentru a raporta activitatea vietnamezilor de sud care trăiesc acolo.

Pe lângă poveste, The Sympathizer este unul din cele mai așteptate seriale HBO și HBO Max din 2024, deoarece prin intermediul acestuia, Robert Downey Jr. revine în lumina reflectoarelor.

Serialul este așteptat în cadrul ambelor servicii de streaming, în prima jumătate a anului 2024.

House of the Dragon

După sezonul 8 din Game of Thrones, foarte mulți oameni s-au întrebat dacă un nou serial HBO cu dragoni ar putea capta atenția publicului. N-a mai existat niciun dubiu chiar după episodul pilot al primului sezon House of the Dragon, care a devenit cea mai mare premieră din istoria platformei.

House of the Dragon este o serie care descrie evenimentele întâmplate cu 200 de ani înainte de acțiunea din Game of Thrones. Având în vedere succesul acesteia din urmă, fanii nu se puteau aștepta la mai puțin de la noua peliculă. Sezonul 2 al serialului House of the Dragon este așteptat pe HBO și HBO Max în vara anului 2024, însă nu se va încheia decât după 4 sau 5 sezoane.

The Penguin

Cea mai bună producție DC din ultimii 5 ani este The Batman, cu premiera în 2022. Astfel, cum este nevoie de o schimbare, Matt Reeves va extinde universul DC cu The Penguin.

Seria va avea parte de un număr de 8 episoade și preia acțiunea la o distanță de o săptămână după evenimentele care au loc în The Batman. Povestea prezintă ascensiunea lui Colin Farrell în lumea interlopă a orașului Gotham, alături de alți actori, precum: Cristin Milioti, Clancy Brown, Michael Zegen, Rhenzy Felix, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell și mulți alții.

Producția The Penguin este cea mai îndepărtată de momentul actual dintre toate, fiind așteptată să apară pe HBO Max în toamna anului 2024.

Lista cu cele mai așteptate seriale HBO și HBO Max din 2024 a ajuns la final. Conținutul ambelor platforme de streaming va crește considerabil în acest an și va beneficia de titluri în care publicul larg își pune toate speranțele. Producțiile au parte de teme complexe, viziuni diferite, însă punctul comun este redat de interpretările de excepție.

Vizionează și tu cele mai așteptate seriale HBO și HBO Max din 2024!

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.