Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cunoscut pentru rolul interpretat în Squid Game, serialul care a devenit aproape instant, într-un timp foarte scurt, fenomen mondial, Lee Jung-jae (Seong Gi-hun în Jocul Calamarului), a fost nominalizat la premiul Emmy pentru interpretarea sa (pe care l-a și câștigat) și, mai mult decât atât, a reușit și să atragă atenția mai mult companii de producție. Astfel, zvonurile din mediul online susțin că actorul a obținut rolul protagonistului mascul într-un nou serial marca Disney+ intitulat Star Wars: The Acolyte, produs de Lucasfilm și Leslye Headland. Câștigător al premiului Emmy pentru cel mai bun actor într-o dramă, Lee Jung-jae pare să-și fi găsit primul rol important într-un studio american, care deschide calea unei cariere fulminante, pline de surprize dintre cele mai neașteptate. De-a lungul timpului, actorul a apărut și în alte filme și seriale, însă nimic nu l-a propulsat în carieră mai tare decât primul sezon din Squid Game.

Lee Jung-jae, Squid Game
Lee Jung-jae, în serialul Squid Game, sursa: IMDb

Amandla Stenberg este distribuită în rolul protagonistei feminine, și se pare că și Jodie Turner-Smith se va alătura distribuției acestei noi serii. Leslye Hadland este atât regizor și scenarist, cât și producător executiv și showrunner al viitorului serial. Se pare că de la bun început echipa de producție și-a propus să aibă o distribuție efervescentă, „diferită” și, în același timp, care să iasă în evidență prin popularitate, iar cu Amandla Stenberg (The Have U Give, Where Hands Touch, As You Are), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim, After Yang, White Noise) și, adăugat mai recent, Lee Jung-jae (Deliver Us from Evil, Hunt, Squid Game), nu sunt departe de a-și atinge acest obiectiv. Detaliile despre personajul interpretat de Lee Jung-jae nu sunt încă făcute publice, dar ne așteptăm să-l vedem foarte des în serial, dat fiind faptul că va interpreta rolul protagonistului masculin.

Se știe, totuși, că The Acolyte va fi un film încadrat în categoria mistery-thriller, a cărui acțiune va fi plasată într-o galaxie paralelă, obscură, care ascunde secrete întunecate și puteri provenite din Dark Side, în ultimele zile ale erei High Republic, conform Disney+ care a anunțat acest proiect în luna decembrie a anului 2020. În universul filmelor Star Wars, termenul de ”acolyte” face referire la persoane cu ”Force powers” pe care le învață de la un Lord Sith cu mai multă experiență și pregătire. Având în vedere că multe studiouri și servicii de streaming încearcă să intre în afaceri cu starul de succes din Squid Game, Lee Jung-jae este un câștig semnificativ pentru Lucasfilm și Leslye Headland. A trecut aproape un an de la lansarea primului sezon din Jocul calamarului care a obținut 14 nominalizări la premiile Emmy, transformându-i pe Lee și pe colegii săi de distribuție în nume cunoscute în domeniul cinematografiei. Lee Jung-jae și Jung Ho-yeon au prezentat gala de decernare a premiilor Emmy din acest an.

După ce a semnat un contract cu CAA (Creative Artists Agency) Motion Pictures anul acesta, în luna februarie, Lee a vrut, mai întâi, să pună la punct retușurile de final ale debutului său de regizor, Hunt (în care, de altfel, joacă și el), înainte de premiera de la Festivalul de Film de la Cannes. Recent, filmul a fost achiziționat de către Magnolia Pictures. Pe lângă CAA, actorul este reprezentat și de către Artist Company. The Acolyte, noul serial din care va face parte, își propune „să meargă mai departe în timp decât orice alt titlu live-action din seria Star Wars”, întrucât va fi plasat cu un secol înainte de acțiunea din Star Wars: Episode I – The Phantom Menace. De asemenea, serialul „va descrie galaxia la apogeul erei High Republic, când cei cunoscuți sub numele de Jedi erau mai puternici, iar Ordinul Sith se credea că a fost eradicat.

Sursa: Deadline Hollywood

Lee Jung-jae are un potențial extraordinar și chiar suntem curioși care va fi rolul său în viitorul serial. De asemenea, se pare că, deși a mai jucat și în alte filme de-a lungul timpului, a început să devină o figură tot mai cunoscută la Hollywood, bucurându-se de popularitate prin rândul celor mai cunoscuți actori. Între timp, deși îl vedem distribuit în această nouă producție ce sună destul de interesant, așteptăm cu nerăbdare sezonul al doilea din Squid Game, a cărui dată de lansare oficială nu este cunoscută încă, întrucât anunțul oficial al apariției unui al doilea sezon a fost făcut abia acum câteva luni, pe data de 12 iunie 2022. Pe măsură ce vom avea informații și despre acestă viitoare apariție, Star Wars: The Acolyte, vi le vom pune la dispoziție, inclusiv ce rol va juca Lee Jung-jae. În orice caz, suntem entuziasmați să îl vedem, din nou, pe actorul coreean pe marile ecrane, și chiar ne bucurăm de faptul că popularitatea sa este într-o continuă creștere, fiind tot mai căutat de studiouri renumite.

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.