Free cookie consent management tool by TermsFeed

Purificatoarele de aer au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, pe măsură ce tot mai mulți oameni recunosc importanța calității aerului.

Aerul din interior poate fi contaminat cu o varietate de poluanți, inclusiv praf, polen, spori de mucegai și păr de animale de companie. Acești contaminanți pot cauza o varietate de probleme, de la alergii și astm până la dureri de cap și oboseală.

Un purificator de aer poate ajuta la eliminarea acestor contaminanți din aer, oferind un avantaj considerabil pentru cei care suferă de probleme respiratorii. În plus, purificatoarele de aer pot ajuta, de asemenea, la reducerea mirosurilor din casă, făcând-o un loc mai plăcut de locuit.

Cu atât de multe beneficii, nu este de mirare că purificatoarele de aer devin un aparat indispensabil pentru multe locuințe. Prin urmare, în acest ghid, veți găsi sfaturi, răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, cât și o listă cu cele mai bune purificatoare de aer în acest moment.

Blue Pure 211+ Air Purifier

Blue Pure 211+ Air Purifier este certificat de Asthma and Allergy Foundation of America
Blue Pure 211+ Air Purifier, fiabil și performant

Blue Pure 211+ este un purificator de aer fiabil și performant, care combină eficiența energetică cu un design și o funcționalitate simple. Acesta este silențios și eficient, având pre-filtru și un filtru cu carbon activ. Modelul 211+ este, de asemenea, certificat de Asthma and Allergy Foundation of America pentru a capta 99 % din particulele din aer de până la 0,1 microni, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei cu alergii sau sensibilități. Un dezavantaj al modelului 211+ este că nu oferă funcții Smart sau opțiuni de conectivitate, astfel că nu poate fi controlat de la distanță sau integrat într-un sistem mai mare de automatizare a locuinței. În plus, designul voluminos poate face dificilă găsirea unei locații potrivite pentru acesta în casele sau apartamentele mai mici. Dar Blue Pure 211+ este o opțiune eficientă și accesibilă pentru cei care caută o calitate îmbunătățită a aerului.

Macro Pro

Ce este purificatorul Macro Pro
Macro Pro, dispune de un sistem de filtrare a aerului în trei etape cu filtru HEPA H13

Dreo Macro Pro DR-HAP002 este un purificator de aer HEPA adevărat, care dispune de un sistem de filtrare a aerului în trei etape. Filtrul său HEPA H13 captează particule fine de până la 0,3 microni, ceea ce îl face eficient în eliminarea alergenilor, a prafului și a altor contaminanți din aer. Purificatorul dispune, de asemenea, de un filtru cu carbon activ care ajută la eliminarea mirosurilor și a compușilor organici volatili (COV) din aer. Dreo DR-HAP002 are o rată de livrare a aerului curat (CADR) de 176 CFM/300 CMH și un zgomot de funcționare de 20-54 dB. Are o putere nominală de 36 W și o intrare de 120-60Hz 1,0A. Dimensiunile purificatorului sunt de 250 x 250 x 386 mm și cântărește 3,3 kg (7,3 lbs).

Core 400S

Core 400S este un filtru de aer sub formă cilindrică alb atractiv și minimalist
Levoit Core 400S, cu o viteză impresionantă de 260 CFM CADR (Clean Air Delivery Rate)

Levoit Core 400S este un filtru de aer sub formă cilindrică alb atractiv și minimalist, cu orificii de admisie rotunde și o gură de aerisire de ieșire în partea superioară, care înconjoară un panou de control circular. Levoit Core 400S are cinci viteze ale ventilatorului, inclusiv modul de veghe, și o viteză impresionantă de 260 CFM CADR (Clean Air Delivery Rate). Este, de asemenea, unul dintre cele mai silențioase purificatoare de aer, cu un nivel de zgomot de doar 24-52 dB. În plus, Core 400S este prevăzut cu un filtru True HEPA care captează 99,97% din particule până la o dimensiune de 0,3 microni, precum și cu un prefiltru și un filtru de carbon. Aceste filtre sunt proiectate să dureze până la șase luni, ceea ce face Core 400S să fie unul dintre cele mai accesibile purificatoare de aer pentru întreținere în timp. Dacă sunteți în căutarea unui purificator de aer care poate face față spațiilor mari și le poate menține libere de alergeni, fum, praf și alți contaminanți din aer, Levoit Core 400S este o opțiune excelentă.

Pure Cool Purifying Tower Fan, TP04 Air Purifier

Dyson Pure Cool TP04 este un purificator de aer de top
Dyson Pure Cool TP04 este o alegere excelentă pentru oricine caută un purificator de aer

Dyson Pure Cool TP04 este un purificator de aer de top, care poate fi folosit și ca ventilator. Cu performanțele sale aproape silențioase și ecranul LCD ușor de utilizat, TP04 este perfect pentru oricine dorește să îmbunătățească calitatea aerului din locuința sa. Comenzile aplicației TP04 vă permit să urmăriți calitatea aerului sau să vă folosiți telefonul ca telecomandă, iar comenzile vocale prin Alexa sau Siri facilitează și mai mult ajustarea setărilor din mers. Designul foarte arătos al TP04 este disponibil în mai multe culori, iar accesoriile incluse facilitează păstrarea curată a unității. În general, Dyson Pure Cool TP04 este o alegere excelentă pentru oricine caută un purificator de aer care funcționează și ca ventilator.

True HEPA Allergen Remover Air Purifier

Honeywell HPA300 True HEPA Allergen Remover este o alegere excelentă
Honeywell HPA300 reține alergenii din aer, fumul, praful și părul de animale de companie

Purificatorul de aer Honeywell HPA300 True HEPA Allergen Remover este o alegere excelentă pentru cei care caută o modalitate eficientă și accesibilă de a purifica aerul din casa lor. Cu un sistem de filtrare în trei trepte, acesta promovează circulația curată a aerului în timp ce reține alergenii din aer, fumul, praful și părul de animale de companie. Honeywell HPA300 este, de asemenea, silențios, ceea ce îl face ideal pentru dormitoare și birouri. În plus, filtrul trebuie înlocuit doar o dată la șase luni, ceea ce îl face o opțiune care necesită puțină întreținere. În general, Honeywell HPA300 este o alegere excelentă pentru oricine caută un purificator de aer care poate gestiona spații mari și poate ajuta la evitarea alergiilor sezoniere.

75i Air Purifier

75i Air Purifier cu filtru de înaltă performanță Allergy + Odor + Smoke
75i Air Purifier, puternic și elegant

Dacă sunteți în căutarea unui purificator de aer care este atât puternic, cât și elegant, Alen BreatheSmart 75i este o opțiune excelentă. Cu nouă tipuri de culori, puteți găsi cu ușurință un design care să se potrivească cu decorul casei dvs. Datorită filtrului de înaltă performanță Allergy + Odor + Smoke, acest purificator elimină 99,99% din agenții patogeni, alergenii și mirosurile din aer, ceea ce îl face o alegere ideală pentru cei cu alergii sau astm. În plus, BreatheSmart 75i este proiectat pentru o funcționare silențioasă, astfel încât să vă puteți bucura de aer purificat fără niciun deranj. Fie că sunteți în căutarea unui purificator de aer pentru a vă îmbunătăți calitatea aerului din interior sau pur și simplu doriți să adăugați o notă de stil în casa dvs., Alen BreatheSmart 75i este o alegere excelentă.

Mighty Air Purifier

Mighty Air Purifier cu HEPA RATING de 99,97%
Mighty Air folosește un sistem de filtrare în patru etape pentru a elimina eficient mirosurile și poluanții

Purificatorul de aer Mighty Air este compact prin design, dar este echipat cu caracteristici de ultimă generație pentru a vă păstra aerul interior curat. Echipat cu o eficiență HEPA RATING de 99,97%, acesta folosește un sistem de filtrare în patru etape pentru a elimina eficient mirosurile și poluanții. Acest aparat puternic include un indicator de calitate a aerului prin tehnologia proprie de detectare a particulelor, care vă va pune purificatorul de aer în funcțiune atunci când este cel mai necesar. Puternicul purificator de aer a fost testat cu meticulozitate pentru siguranța dumneavoastră și vine cu o garanție.

Airmega 200M True HEPA

Airmega 200M True HEPA este un sistem de purificare a aerului în 4 etape
Airmega 200M True HEPA, proiectat să prindă până și părul animalelor de companie

Airmega 200M True HEPA este un sistem de purificare a aerului în 4 etape, care este clasificat ca fiind cel mai puternic de pe piață de mai mulți experți în recenzii. Prima etapă este un pre-filtru care vă poate permite să prindeți particule masive de toxine, părul animalelor de companie și umiditatea. Țineți cont de faptul că acest pre-filtru este schimbabil și, prin urmare, ireversibil la utilizare. A doua etapă este un filtru cu carbon activ care funcționează bine pentru a dezinfecta aerul, eliminând în același timp mirosurile neplăcute, fumul și compușii organici volatili. Cea de-a treia etapă este un filtru HEPA care poate capta până la 99,97% din poluanții din aer de până la 0,3 microni, cum ar fi acarienii din praf, polenul, sporii de mucegai și părul de animale de companie. În cele din urmă, cea de-a patra etapă este o tehnologie exclusivă numită Airmega Max2Filter, care utilizează două filtre care lucrează împreună pentru a oferi rezultate mai bune. În cele din urmă, acest produs oferă utilizatorilor un aer curat și proaspăt în casele lor.

Pure Hot + Cool Air Purifier

Pure Hot + Cool Air Purifier, ideal pentru persoanele cu alergii sau astm
Dyson Pure Hot+Cool este un purificator de aer multifuncțional

Purificatorul de aer Dyson Pure Hot+Cool este un dispozitiv all-in-one care poate purifica aerul și poate răci sau încălzi camera. Dispune de un filtru HEPA din sticlă de 360 de grade care captează 99,95% din particulele ultrafine, ceea ce îl face ideal pentru persoanele cu alergii sau astm. Purificatorul are 10 viteze ale ventilatorului și o funcție de înclinare pentru a ajunge în fiecare colț al camerei dvs. Nivelul de sunet de 62dB este relativ silențios pentru un purificator de aer și se poate controla chiar și cu aplicația Dyson Link. Ecranul LCD afișează informații în timp real despre calitatea aerului din camera dvs., iar dimensiunile de 764x248x248 mm îl fac un accesoriu compact și discret în orice casă. Cu o greutate de 4,8 kg, este, de asemenea, ușor de mutat dintr-o cameră în alta.

PuriCare AeroTower Air Purifying Fan

PuriCare AeroTower Air Purifying Fan, poate fi utilizat în camere de până la 75 de metri pătrați
AeroTower este unul dintre cele mai ușor de utilizat purificatoare de aer de pe piață

Purificatorul de aer LG PuriCare AeroTower este un dispozitiv înalt, cilindric și bine proiectat pentru a fi utilizat în camere de până la 75 de metri pătrați. AeroTower dispune de un sistem de control cu trei căi, cu un mod automat care ajustează setările de purificare în funcție de condițiile din încăpere, precum și de comenzi manuale pentru viteza ventilatorului și direcția fluxului de aer. În plus, unitatea este echipată cu senzori care monitorizează schimbările în calitatea aerului și ajustează automat setările de purificare în consecință. În testele realizate, AeroTower a eliminat 88,8% din particulele dăunătoare și a redus PM2,5 de la 12,5 la 0,9. În timp ce performanța a fost bună, ușurința de utilizare a fost fantastică. Cu trei moduri diferite de a controla dispozitivul, modul automat, senzorii și comenzile manuale, AeroTower este unul dintre cele mai ușor de utilizat purificatoare de aer de pe piață.

Criterii de luat în considerare înainte de a alege un purificator de aer

Putere

Puterea pe care o are un purificator determină cât de repede și de temeinic poate curăța aerul. Un purificator cu o putere mai mare va fi capabil să elimine mai mulți contaminanți din aer într-o perioadă mai scurtă de timp, ceea ce îl face ideal pentru persoanele cu alergii sau astm. În general, purificatoarele cu un rating CADR de 100 sau mai mult sunt considerate a fi de mare putere, iar cele cu un rating de 50 sau mai puțin sunt considerate a fi de mică putere. De altfel, atunci când alegeți un purificator de aer, asigurați-vă că luați în considerare dimensiunea camerei pe care trebuie să o purificați, precum și nevoile dvs. specifice. Un purificator de mare putere poate fi exagerat pentru o cameră mică, în timp ce un purificator de mică putere poate să nu fie suficient pentru o cameră mare sau pentru persoanele cu probleme respiratorii grave.

Dimensiune

Dimensiunea unui purificator de aer este importantă deoarece determină cantitatea de aer pe care unitatea o poate curăța. O unitate mică poate fi adecvată pentru o cameră mică, dar nu va fi la fel de eficientă într-un spațiu mai mare. Pe de altă parte, o unitate mare poate fi prea puternică pentru o încăpere mică, făcând ca aerul să circule prea repede și să fie dificil de respirat. Atunci când alegeți un purificator de aer, este important să selectați o unitate care are dimensiunea potrivită pentru spațiul în care va fi folosită. Luând în considerare acest aspect, vă puteți asigura că purificatorul de aer este atât eficient.

Zgomot

Purificatorul va funcționa în mod constant, așa că nu doriți ca acesta să fie prea zgomotos și să vă perturbe liniștea. Pe de altă parte, de asemenea, nu doriți să fie atât de silențios încât să nu vă puteți da seama dacă funcționează corect. Cele mai bune purificatoare de aer ating un echilibru între aceste două extreme, producând suficient zgomot pentru a vă face să știți că funcționează, dar nu atât de mult încât să fie deranjant. În plus, unele purificatoare de aer sunt prevăzute cu temporizatoare sau indicatori încorporați care vă anunță când este timpul să înlocuiți filtrul. Aceste caracteristici pot contribui la reducerea și mai mult a zgomotului, asigurându-vă că purificatorul funcționează doar atunci când este necesar.

Viteză

Când vine vorba de purificarea aerului, mai repede nu este întotdeauna mai bine. Un purificator care funcționează la o viteză mare poate produce mult zgomot și este posibil să nu fie la fel de eficient în captarea particulelor mai mici. Pe de altă parte, o unitate mai lentă poate fi mai silențioasă și mai eficientă, dar îi va lua mai mult timp pentru a curăța aerul din casa dvs. În cele din urmă, alegerea potrivită pentru dvs. va depinde de nevoile și preferințele dvs. individuale. Dar dacă sunteți în căutarea unui purificator eficient, acordați o atenție deosebită vitezei unității înainte de a lua decizia finală. Luând în considerare acest factor, vă puteți asigura că alegeți un purificator de aer care să vă satisfacă nevoile dvs. specifice.

Dimensiunea camerelor

Atunci când alegeți un purificator de aer, dimensiunea camerei este un aspect important. Motivul este acela că performanța unui purificator de aer este direct legată de cantitatea de spațiu pe care o are la dispoziție. O unitate prea mică pentru o anumită încăpere nu va putea filtra aerul în mod eficient, în timp ce o unitate prea mare va sfârși prin a irosi energie. Făcându-vă timp pentru a alege un purificator de aer care este dimensionat corespunzător pentru încăpere, vă puteți asigura că acesta va funcționa eficient și vă va oferi un aer curat și proaspăt.

Întreținere

În timp ce majoritatea purificatoarelor de aer vin cu un filtru care trebuie înlocuit periodic, este important să verificați instrucțiunile producătorului pentru a vedea cât de des trebuie să faceți acest lucru. În funcție de tipul de purificator de aer, de dimensiunea camerei și de mișcarea din încăpere, este posibil să trebuiască să înlocuiți filtrul la câteva luni sau la un an. În plus, este important să curățați în mod regulat purificatorul de aer pentru a preveni acumularea de praf și murdărie pe filtru. Urmând aceste sfaturi simple de întreținere, vă puteți asigura că purificatorul dvs. de aer continuă să funcționeze eficient.

Mobilitate

În funcție de dimensiunea casei dvs., este posibil să doriți să mutați purificatorul dintr-o cameră în alta. În plus, dacă aveți alergii sau astm, este posibil să doriți să luați purificatorul de aer cu dumneavoastră atunci când călătoriți. Unele purificatoare de aer sunt mici și portabile, ceea ce le face ușor de luat cu dvs. în deplasare. Altele sunt mai mari și trebuie să fie conectate la o priză, ceea ce le poate face dificil de deplasat. Dacă mobilitatea este importantă pentru dumneavoastră, asigurați-vă că verificați specificațiile purificatorului de aer înainte de a face o achiziție.

Funcții suplimentare

Atunci când căutați un purificator de aer, este important să știți ce funcții are acesta. Cele mai de bază modele de purificatoare de aer vor filtra praful și polenul din aer. Cu toate acestea, unele purificatoare de aer au, de asemenea, funcții care pot elimina fumul, mirosurile și alți contaminanți din aer. Unele au chiar și o aplicație pentru telefon care vă permite să monitorizați calitatea aerului din locuința dvs. și să faceți ajustări în consecință. Indiferent care sunt nevoile dvs., există un purificator de aer care vă poate ajuta să respirați mai ușor.

Întrebări frecvente

La ce folosește un purificator de aer?

Purificatoarele de aer sunt dispozitive care acționează pentru a elimina poluanții din aerul aflat într-o cameră sau dintr-o zonă. Acești poluanți pot veni sub formă de praf, polen, păr de animale de companie, fum și spori de mucegai. Multe persoane care suferă de alergii sau astm folosesc purificatoare de aer pentru a le ajuta să respire mai ușor. Purificatoarele de aer funcționează prin aspirarea aerului și apoi prin filtrarea acestuia printr-o serie de proceduri. Aerul purificat este apoi eliberat înapoi în încăpere. Unele purificatoare de aer generează, de asemenea, ioni negativi, care se atașează de particulele încărcate pozitiv, cum ar fi praful și alergenii, făcându-le să cadă pe sol, de unde pot fi aspirate. Purificatoarele de aer pot fi utilizate atât în locuințe, cât și în întreprinderi, și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor nevoi.

De ce am nevoie de un purificator de aer?

Aerul din interiorul locuințelor noastre este adesea mai poluat decât aerul de afară, datorită unei varietăți de surse, cum ar fi produsele de curățare, vaporii de vopsea și părul de animale de companie. Purificatoarele de aer ajută la eliminarea acestor contaminanți din aer, îmbunătățind calitatea aerului din interior și făcându-l mai sănătos pentru dumneavoastră să-l respirați. În plus, purificatoarele de aer pot ajuta, de asemenea, la reducerea simptomelor de alergie și la eliminarea mirosurilor. Prin urmare, un purificator de aer poate fi un accesoriu valoros pentru orice locuință. Nu numai că vă va îmbunătăți sănătatea, dar vă va face și casa mai confortabilă și mai primitoare.

Cum funcționează un purificator de aer?

Purificatoarele de aer funcționează prin aspirarea aerului murdar și trecerea acestuia printr-un filtru. Filtrul reține particulele de praf, polen, mucegai și alți alergeni. Aerul purificat este apoi eliberat înapoi în încăpere. Purificatoarele de aer sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni pentru a se adapta la diferite spații. Unele modele sunt concepute pentru a fi utilizate într-o singură cameră, în timp ce altele pot purifica aerul dintr-o întreagă casă. Multe purificatoare de aer au, de asemenea, caracteristici precum temporizatoare și setări automate care le fac ușor de utilizat.

Ce avantaje aduce un purificator de aer?

Oricine a respirat vreodată aerul poluat sau a fost surprins de o furtună de praf știe că poluarea aerului poate fi neplăcută, cât și dăunătoare pentru sănătate. Un purificator de aer poate ajuta la eliminarea poluanților din aer, oferindu-vă un aer mai curat și mai sănătos de respirat. În plus, un purificator de aer poate ajuta la reducerea alergenilor din aer, ceea ce îl face un instrument valoros pentru persoanele care suferă de alergii. Unele studii au arătat chiar că utilizarea unui purificator de aer poate contribui la îmbunătățirea sănătății respiratorii. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți calitatea aerului din interior sau să vă protejați sănătatea, un purificator de aer poate fi un accesoriu valoros pentru casa dumneavoastră.

Ce dezavantaje aduce un purificator de aer?

Purificatoarele de aer sunt concepute pentru a elimina contaminanții din aerul locuinței dumneavoastră. Cu toate acestea, există mai multe dezavantaje în utilizarea unui purificator de aer. În primul rând, pot fi costisitoare pentru tot ce ține de cumpărare și operare. În al doilea rând, pentru a funcționa în mod eficient, acestea necesită o întreținere regulată, cum ar fi schimbarea filtrelor. În al treilea rând, acestea curăță doar aerul din imediata vecinătate a unității, astfel încât este posibil să nu fie eficiente în casele mari sau în camerele cu mai mulți ocupanți. Prin urmare, este important să cântăriți avantajele și dezavantajele utilizării unui purificator de aer înainte de a face o achiziție.

Ce tipuri de filtre are un purificator de aer?

Cel mai comun tip de purificator de aer utilizează un filtru pentru a reține particulele în timp ce trec prin unitate. Dimensiunea filtrului determină nivelul de protecție oferit; un filtru mai mic va elimina doar particulele mari, în timp ce un filtru mai mare poate capta și particule mai mici. Unele purificatoare de aer folosesc, de asemenea, cărbune activ pentru a adsorbi gazele și mirosurile. Acest tip de purificator de aer este deosebit de eficient în eliminarea fumului, a substanțelor chimice și a altor poluanți care pot cauza probleme respiratorii. În plus, unele unități folosesc lumina ultravioletă pentru a distruge bacteriile și virușii.

Care este diferența dintre un purificator de aer și un umidificator?

La prima vedere, purificatoarele de aer și umidificatoarele pot părea dispozitive similare. La urma urmei, ambele îmbunătățesc calitatea aerului din interior prin eliminarea particulelor din aer. Cu toate acestea, există câteva diferențe cheie între cele două. Purificatoarele de aer folosesc filtre pentru a reține poluanții, în timp ce umidificatoarele adaugă umiditate în aer. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele care suferă de piele uscată sau de probleme respiratorii. În plus, umidificatoarele pot ajuta la reducerea electricității statice și pot preveni uscarea și crăparea mobilierului. Prin urmare, fiecare tip de dispozitiv servește unui scop diferit și oferă beneficii unice.

Purificatoarele de aer elimină mucegaiul?

Oricine s-a confruntat vreodată cu mucegaiul știe că acesta poate fi o problemă dificil de rezolvat. Nu numai că este inestetică, dar poate provoca, de asemenea, probleme respiratorii și poate declanșa alergii. Deși există multe produse pe piață care pretind că elimină mucegaiul, puține sunt cu adevărat eficiente. Cu toate acestea, s-a demonstrat că purificatoarele de aer sunt o modalitate eficientă de a combate efectele nocive ale mucegaiului. Prin circulația aerului prin intermediul unui filtru HEPA, purificatoarele de aer pot elimina sporii de mucegai din aer, contribuind la îmbunătățirea calității aerului din interior. În plus, multe purificatoare de aer dispun și de lămpi UV, care pot ajuta la uciderea mucegaiului și la prevenirea răspândirii acestuia. Prin urmare, utilizarea unui purificator de aer este o modalitate eficientă de a vă proteja sănătatea și de a îmbunătăți calitatea aerului din interior.

Cât trebuie lăsat pornit un purificator?

Răspunsul depinde de purificatorul specific și de nevoile camerei. Unele purificatoare sunt concepute pentru a funcționa continuu, în timp ce altele au temporizatoare care opresc automat unitatea după o anumită perioadă de timp. Pentru cele mai bune rezultate, este important să consultați manualul de utilizare pentru a determina durata de funcționare recomandată. În general, însă, majoritatea purificatoarelor trebuie lăsate în funcțiune timp de cel puțin 4 ore pentru a se asigura că încăperea este purificată temeinic. În plus, este important să curățați sau să înlocuiți periodic filtrul pentru a menține performanța optimă.

Ce face un purificator cu ionizare?

Aerul din jurul nostru este plin de particule, de la praf și polen până la bacterii și viruși. În timp ce unele dintre aceste particule sunt inofensive, altele pot cauza probleme respiratorii sau pot declanșa reacții alergice. Un purificator de aer ionizant poate ajuta la eliminarea acestor particule dăunătoare din aer, făcându-l mai sigur de respirat.

Ionizatoarele funcționează prin utilizarea unei tensiuni înalte pentru a da o sarcină electrică fie particulelor care se deplasează prin ionizator, fie moleculelor din aer. Aceste molecule încărcate se numesc ioni, iar ionii se vor lipi apoi de particule. În ambele cazuri, rezultatul final este reprezentat de particule cu o sarcină electrică. Particulele încărcate sunt apoi atrase de plăcile metalice din interiorul ionizatorului, unde sunt prinse. Acest proces le elimină efectiv din aer, făcându-l mai sigur de respirat. În plus, purificatoarele de aer cu ionizare pot ajuta, de asemenea, la reducerea mirosurilor și la îmbunătățirea calității aerului din interior.

Cale sunt cele mai bune branduri de purificatoare de aer?

Când vine vorba de purificatoare de aer, există câteva mărci care se disting de restul. Coway este unul dintre cei mai importanți producători de purificatoare de aer, iar produsele lor sunt cunoscute pentru eficiența și durabilitatea lor. Winix este o altă marcă bine cunoscută, iar purificatoarele lor de aer sunt cunoscute pentru că sunt silențioase și ușor de utilizat. Blueair este o altă alegere de top, iar purificatoarele lor sunt concepute pentru a funcționa bine în spații mari. În cele din urmă, Levoit este o altă opțiune excelentă, iar produsele lor sunt cunoscute pentru că sunt accesibile și eficiente. În cele din urmă, toate aceste mărci oferă purificatoare de aer de înaltă calitate, care pot contribui la îmbunătățirea calității aerului.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.