Free cookie consent management tool by TermsFeed

Call of Duty este seria de jocuri care s-a bucurat de un succes imens de-a lungul anilor, cu foarte multe jocuri principale lansate, dar și diferite moduri și extensii.

Acum, odată cu noul Call of Duty: Modern Warfare 3, jucătorii vor descoperi o schimbare semnificativă, ilustrată de un mod de joc palpitant.

Ce mod de joc introduce Call of Duty: Modern Warfare 3?

Modul Zombies, care a fost întotdeauna popular, se pregătește să se întoarcă alături de lansarea Call of Duty: Modern Warfare 3, plasând jucătorii față-n față cu pericolul reprezentat de creaturile pe jumătate vii.

Modern Warfare 3 va fi lansat în luna noiembrie a anului 2023, iar jucătorii sunt nerăbdători să afle mai multe detalii. Până acum, s-au dezvăluit câteva informații, cum ar fi revenirea celor 16 hărți din Modern Warfare 2 din 2009, precum și multe dintre caracteristicile preferate ale fanilor.

Modern Warfare 3 va marca și prima dată când două jocuri Call of Duty din aceeași serie vor fi lansate consecutiv, permițând jucătorilor să continue evenimentele din Modern Warfare 2 și să introducă o campanie complet nouă, alături de modul Zombies, pentru a dezvolta în continuare povestea.

Call of Duty: Modern Warfare 3 modul Zombies

Această parte este a treia din seria Modern Warfare, care a fost actualizată după evenimentele din Modern Warfare 2, lansat în 2022, și variantele sale ulterioare.

Modul Zombies al Modern Warfare 3 va permite jucătorilor să se afunde într-o experiență nouă, în scopul de a supraviețui și de a lupta împotriva valurilor copleșitoare de zombi pe cea mai mare hartă Zombies din Call of Duty.

Spre deosebire de versiunile anterioare, aceasta le permite jucătorilor să colaboreze cu alte echipe, în loc să fie restricționați la formarea unei singure echipe de 4 jucători. În plus, modul va include o varietate de elemente unice, provocări și scene spectaculoase pentru a consolida povestea principală.

Call of Duty Modern Warfare 3 Zombies scaled
Sursa fotografiei: Game is Hard

Povestea din Call of Duty: Modern Warfare 3 în modul Zombies

Modern Warfare 3 Zombies introduce un grup de operatori internaționali care se aliază cu Task Force 141 pentru a combate un grup uriaș de zombi. În acest mod, jucătorii se confruntă cu o dublă amenințare. Pe de-o parte sunt creaturile pe jumătate vii, iar pe de altă parte amenințarea vine de la Terminus Outcomes, o corporație militară privată.

Rămâne de văzut cum va fi primită această versiune a modului Zombies de către jucători, în special în comparație cu restul variantelor disponibile la lansarea lui Modern Warfare 3. Fanii multiplayer vor avea șansa să joace pe cele 16 hărți din Modern Warfare 2 din 2009, în timp ce jucătorii cu orientare către campanie vor putea experimenta stilurile lor de joc în Misiuni de Luptă Deschisă.

Call of Duty: Modern Warfare 3 este programat să fie lansat pe 10 noiembrie 2023, disponibil pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Seria X/S.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.