Free cookie consent management tool by TermsFeed

Steam Next Fest 2024 este un eveniment prin intermediul căruia utilizatorii primesc demo-uri ale jocurilor aflate în plină dezvoltare. Acest eveniment are o perioadă limitată de timp și se încheie pe data de 12 februarie 2024, astfel că toți jucătorii interesați ar trebui să se grăbească.

Steam Next Fest are loc de mai multe ori pe an, iar în această lună se vor putea accesa jocurile care vor apărea în următoarea perioadă de timp. Aceasta este o ocazie unică pentru jucători de a testa unele dintre cele mai așteptate titluri. Fiind atât de multe din care poți alege, am selectat pentru tine câteva jocuri pe care să le încerci până la finalul acestei ediții Steam Next Fest 2024.

Pacific Drive

Acțiunea din Pacific Drive are loc în jurul anului 1940 în nord-vestul Pacificului. În urma unor experimente eșuate, mai mulți oameni au rămas blocați în spatele unui zid, iar misiunea ta este aceea de a-i salva. Pentru asta, mașina ta este singurul lucru care te poate ajuta. Găsește-ți aliați, adună provizii și urmărește harta pentru a salva prizonierii.

Dungeonborne

Dungeonborne este un joc horror cu elemente fantastice, precum poțiuni și vrăji. Totul începe într-o arenă, care se micșorează încetul cu încetul, iar scopul tău este să evadezi cu orice preț. Caută comori ascunse, găsește-ți aliați și faceți tot posibilul să rămâneți în viață. Învață fiecare slăbiciune a adversarilor și joacă strategic pentru că moartea e la fiecare pas.

Botany Manor

Într-un stil mai puțin lipsit de acțiune, Botany Manor este un joc programat să se lanseze oficial în primăvara acestui an. Vei juca rolul unei botaniste, care se mută într-o casă uriașă pentru a cerceta și a avea grijă de plante rare. Pe parcurs ce vei analiza casa, scrisori și documente vechi, vei avea ocazia să înveți foarte multe lucruri atât despre plante, cât și despre personajul tău.

Rotwood

Rotwood este unul din jocurile multiplayer care se poate juca cu încă maxim trei prieteni. Fiecare deține un avatar pufos care vă va folosi pentru a lupta cu diferite creaturi din pădure. Rotwood impresionează prin detaliile grafice ale fiecărui personaj, fiecare având o personalitate aparte, absolut adorabilă.

Mika and the Witch’s Mountain

Și Mika and the Witch’s Mountain este un joc care va apărea ceva mai târziu în acest an, iar acum este ocazia perfectă de a fi încercat. Personajul principal este Mika. Aceasta visează să devină cât mai repede o vrăjitoare adevărată, însă până atunci trebuie să lucreze din greu la firma de livrări. Călătorind pe mătură în jurul muntelui vrăjit, vei livra coletele, în timp ce încerci să obții mături din ce în ce mai bune pentru a ajunge în vârf.

Acestea sunt doar cinci dintre jocurile pe care ar trebuie să le încerci până la finalul Steam Next Fest 2024. Dă-le o șansă și spune-ne ce alte titluri interesante ai mai descoperit!

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.