Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nu se poate nega faptul că jocurile sunt populare pe Android. De fapt, jocurile sunt atât de populare pe acest OS încât sunt primul lucru pe care îl vedeți atunci când deschideți Google Play Store. Nu este deloc surprinzător dacă luăm în considerare câte genuri diferite de jocuri există din care puteți alege. Fie că vă plac jocurile de puzzle, jocurile de curse, jocurile de strategie sau cu totul altceva, există cu siguranță ceva care este perfect pentru dumneavoastră.

Iar fiindcă există o multitudine de jocuri grozave disponibile în Google Play Store, poate fi greu să vă decideți pe care să le descărcați. Pentru a vă ușura sarcina, am creat o listă cu top jocuri Android 2022 pentru a vă ajuta să găsiți un joc potrivit pentru dvs. Fie că ați cumpărat un nou dispozitiv Android și aveți nevoie de câteva jocuri noi, fie că pur și simplu căutați cele mai recente jocuri la modă care merită timpul dumneavoastră, există ceva care sigur vă va plăcea în această listă.

Apex Legends Mobile

Apex Legends Mobile, joc produs de Electronic Arts
Apex Legends Mobile este un joc de tip shooter battle royale

Apex Legends mobile a ocupat rapid un loc în top jocuri Android 2022. Este un shooter battle royale în același gen ca Fortnite și PUBG New State, dar cu niște controale excelente, câteva moduri de joc diferite și abilități mai interesante. Modul battle royale de bază are 60 de jucători în 20 de echipe. Jocul este încă destul de nou, dar a adunat deja un număr mare de fani. În prima lună de existență, Apex Legends Mobile a avut peste zece milioane de descărcări. Și este ușor de înțeles de ce. Jocul este rapid și distractiv, iar potențialul pentru viitoarele actualizări este foarte mare. Dacă sunteți în căutarea unui nou joc battle royale, Apex Legends Mobile merită cu siguranță încercat.

Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile, joc produs de Activision
Call of Duty: Mobile oferă atât un PvP online FPS cât și un battle royale

Call of Duty: Mobile este unul dintre cele mai bune jocuri de pe Android în acest moment. Este extrem de popular, cu un rating pe măsură. În plus, oferă atât un mod PvP online FPS tradițional, cât și un battle royale cu 100 de jucători. Acest lucru îl plasează într-o categorie rară, în care face battle royale ca PUBG Mobile, dar și FPS PvP obișnuit ca Critical Ops sau Modern Combat. Există o cantitate surprinzătoare de lucruri de făcut în joc, ceea ce face parte din ceea ce îl face atât de captivant. Fie că joci multiplayer sau battle royale, există întotdeauna ceva care să te facă să te întorci la el pentru mai mult. Astfel, dacă sunteți în căutarea unui joc mobil de top, Call of Duty: Mobile poate fi ceea ce doriți.

PUBG Mobile

PUBG Mobile, joc produs de Tencent Games
PUBG Mobile este unul dintre cele mai populare shootere Android

PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile a fost publicat de Tencent Games. Jocul a început să fie lansat treptat începând cu 19 martie 2018 și a ajuns să devină unul dintre cele mai descărcate și jucate jocuri atât pe Android, cât și pe iOS. Jocul poate fi descărcat și jucat gratuit, dar există achiziții în aplicație disponibile pentru cei care doresc să își îmbunătățească gameplay-ul. Datorită comenzilor sale simple și a conținutului captivant, PUBG Mobile a devenit unul dintre cele mai populare jocuri mobile din ultima vreme.

Genshin Impact

Genshin Impact, disponibil și pe PC
Genshin Impact este un joc de aventură distractiv și captivant

Genshin Impact este și el unul care face parte din acest top jocuri Android 2022. Este plin de acțiune și aventură. În această lume, magia elementară, dragonii, monștrii, spiritele și alte elemente fantastice fac parte din viața de zi cu zi. De-a lungul călătoriei veți întâmpina tot felul de provocări, dar cu ajutorul prietenilor (și a unor puteri la îndemână) vă veți distra așa cum doriți. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui joc de aventură distractiv și captivant pe care să îl jucați pe dispozitivul dumneavoastră Android, nu uitați să verificați Genshin Impact.

GRID Autosport

GRID Autosport, produs de Feral Interactive, Codemasters
GRID Autosport oferă o varietate de tipuri de curse cu mașini

Grid Autosport este unul dintre jocurile de top pentru Android și este ușor de înțeles de ce. Jocul se mândrește cu o grafică excelentă, comenzi superbe și o cantitate uriașă de conținut pe care îl puteți juca. Există, de asemenea, o varietate de stiluri de curse din care puteți alege și tone de mașini de deblocat. De altfel, jocul este lipsit de orice achiziții în aplicație sau publicitate. Acest lucru îl face să fie o bijuterie rară în lumea jocurilor mobile. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui joc de curse de top pentru Android, Grid Autosport ar trebui să se afle în fruntea listei dumneavoastră.

League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift, joc oferit de Riot Games
League of Legends: Wild Rift este un MOBA mobil de primă clasă

Când vine vorba de jocuri de top pe Android, există o mulțime de genuri din care puteți alege. Cu toate acestea, un tip de joc care a cunoscut un mic declin în ultimii ani este MOBA-ul mobil. Aceste jocuri sunt adesea destul de complexe și necesită mult timp și efort pentru a fi stăpânite. Cu toate acestea, League of Legends: Wild Rift este un MOBA mobil de primă clasă care merită să fie jucat. Meciurile durează doar 15-20 de minute pentru a fi finalizate, ceea ce îl face perfect pentru cei care au timp limitat la dispoziție. În plus, jocul este extrem de bine echilibrat și corect, ceea ce înseamnă că nu poți pur și simplu să-ți cumperi drumul spre victorie. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe MOBA mobile de top, League of Legends: Wild Rift merită cu siguranță să fie jucat.

Legends of Runeterra

Legends of Runeterra, jo similar Hearthstone
În Legends of Runeterra poți colecta cărți și eroi

Există o mulțime de titluri grozave în acest top jocuri Android 2022, dar Legends of Runeterra este unul dintre cele mai noi care merită cu siguranță să fie verificat. Este un joc de cărți online cu un scop similar cu Hearthstone, în care jucătorii colectează cărți și eroi și apoi construiesc pachete din aceste cărți pentru a se lupta cu adversari online. Jocul face o treabă bună în a elimina cât mai mult din aleatorism, ceea ce duce la o experiență de joc mai plăcută în general. În plus, cu 24 de campioni diferiți din care poți alege, există o mulțime de varietate pentru a menține lucrurile interesante.

Minecraft

Minecraft, joc produs de Mojang Studios, Telltale Games
Minecraft are o comunitate mare de jucători și dezvoltatori

Minecraft este un joc de top pe Android pentru oameni de toate vârstele. Sunteți plasat într-o lume gigantică în care puteți mina resurse, construi structuri, bate monștri și să faceți cam tot ce doriți. Există un mod de supraviețuire în care trebuie să vă adunați propriile resurse și un mod creativ care vă oferă totul nelimitat. Actualizările frecvente au adăugat noi mecanici de joc și caracteristici acestuia. Puteți juca online cu prietenii sau offline în modul single player. Există, de asemenea, o comunitate mare de jucători și dezvoltatori dedicați care creează conținut personalizat pentru joc.

Pokemon Go

Pokemon Go, joc produs de Niantic
Pokemon Go este un joc de realitate augmentată

Pokemon GO a explodat pe scena jocurilor mobile în iulie 2016 și a devenit imediat unul dintre cele mai bune jocuri Android din toate timpurile. Este un joc de realitate augmentată în care te plimbi prin lumea reală, prinzi Pokemoni, îndeplinești mici misiuni secundare, te lupți cu alți antrenori și mergi la Pokestops pentru a-ți reface proviziile. Din fericire, jocul primește actualizări frecvente cu noi caracteristici. Printre cele mai recente caracteristici se numără un mod de cameră AR, noi Pokemoni și o mulțime de alte lucruri interesante. Până la urmă, cine nu adoră să prindă Pokemoni? Dacă nu ați încercat încă acest joc, merită descărcat pentru a fi testat.

Brawl Stars

Brawl Stars, este un joc de succes produs de Supercell
Brawl Stars are o grafică colorată și caricaturală

Cel mai recent joc de succes al Supercell este Brawl Stars. Este un multiplayer online cu elemente MOBA. Jucătorii intră într-un meci cu câțiva coechipieri, se luptă cu adversarii și încearcă să câștige. Există mai multe moduri de joc, inclusiv Gem Grab (o bătălie 3v3 pentru a colecta 10 pietre prețioase și a rezista până la sfârșitul cronometrului) și Boss Fight (PvE) (unde o echipă de trei Brawler se luptă cu un Robot Boss și cu slujitorii săi roboți. Acest eveniment crește în dificultate pe măsură ce treceți de la o etapă la alta). De asemenea, puteți juca în singleplayer sau în multiplayer local sau a prietenilor. Comenzile sunt simple și ușor de deprins, dar jocul este tactic și provocator. Grafica este colorată și caricaturală, iar tonul general al jocului este vesel și distractiv.

Roblox

Roblox, este un joc de tip sandbox cu o gamă vastă de conținut
Roblox este un joc aflat în continuă expansiune

Roblox este un joc de tip sandbox cu o tonă de conținut și un număr tot mai mare de lucruri de făcut care îl menține relevant până în ziua de azi. Jucătorii pot vedea ce lumi alții creează sau pot crea ei înșiși propriul joc. Aplicația mobilă are un suport complet cross-platform cu celelalte versiuni ale Roblox, astfel încât oricine poate intra și juca, indiferent unde și pe ce se află. De asemenea, jocul este în continuă expansiune, fiind adăugat conținut nou în permanență. Ca urmare, există întotdeauna ceva nou de văzut și de făcut în Roblox, ceea ce îl face unul dintre cele mai captivante jocuri.

Sky: Children of Light

Sky: Children of Light, joc produs de Thatgamecompany
Sky: Children of Light are șapte lumi pe care le puteți explora

Sky: Children of Light este un joc de aventură excelent din 2020. Jocul are șapte lumi pe care le puteți explora, o varietate de caractere care pot fi personalizate așa cum doriți, o grafică cu adevărat excelentă și una dintre cele mai unice experiențe de joc. Puteți interacționa cu jucători fără un chat vocal sau text (deși sunt disponibile chat-uri text). Jucătorii îți atrag atenția prin întoarcerea aripilor în sus și în jos, iar tu poți comunica alegând dintr-o varietate de fraze pre-scrise. Este un joc drăguț, care merită timpul tău, mai ales dacă ești în căutarea a ceva diferit de ceea ce faci de obicei.

Stardew Valley

Stardew Valley, joc produs de  Eric Barone, Sickhead Games, ConcernedApe
Stardew Valley are o grafica retro fermecătoare

Stardew Valley este un simulator de agricultură realizat cu măiestrie, care oferă jucătorilor o experiență de joc captivantă. De la grafica retro fermecătoare până la gameplay-ul în profunzime, există multe lucruri pe care să le iubești la acest joc. Jucătorii încep cu o fermă dărăpănată și trebuie să muncească pentru a o readuce la gloria de odinioară. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să prindă pește, să crească culturi, să crească animale și să interacționeze cu diverși orășeni. Jucătorii pot chiar să se căsătorească și să aibă o familie. Posibilitățile sunt cu adevărat infinite în Stardew Valley. Fie că sunteți în căutarea unui mod eficient de a vă relaxa sau a unei noi provocări interesante, acest joc are câte ceva de oferit pentru toată lumea.

Seria The Room

Este un joc de tip puzzle produs de Fireproof Games
Seria The Room este perfectă dacă sunteți în căutarea unui puzzle provocator

The Room este o serie foarte apreciată de jocuri de puzzle care a captivat jucătorii de pe dispozitivele mobile timp de ani de zile. Jocurile se desfășoară într-o serie de camere, fiecare cu propriul set de obiecte și puzzle-uri misterioase. Pentru a trece la camera următoare, jucătorii trebuie să rezolve puzzle-urile și să evadeze. Chiar și cel mai recent joc din serie este un succes la fel de mare ca predecesorii săi și rămâne unul dintre cele mai bune jocuri Android disponibile. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui joc de puzzle provocator și plin de satisfacții pe care să îl jucați pe dispozitivul dumneavoastră mobil, seria The Room este perfectă.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.