Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă te întrebi când apare Romina VTM pe Netflix, titlul care a depășit toate așteptările, având cele mai mari vânzări în pre-sale (35.000), atunci ai ajuns unde trebuie.

După succesul filmului Teambuilding, film ce a apărut ulterior pe platforma de streaming Netflix, Romina VTM a reușit să depășească toate topurile.

Cu un debut extraordinar în box office-ul filmelor românești, a ocupat locul I în prima săptămână de lansare ( prima săptămână din 2023), având încasări de peste 6,5 milioane de lei, fiind vizionat aproximativ 230.000 de oameni.

În aceeași perioadă rula deja în cinematografe, lansat pe data de 16 decembrie 2022, filmul lui James Cameron, Avatar: Calea Apei, care era pentru a treia săptămână consecutivă pe locul I, având încasări de aproximativ 1,16 milioane de lei.

Comedia Romina, VTM a debutat în schimb pe primul loc la box office-ul românesc de weekend, sute de mii de spectatori umplând sălile cinematografelor din țară.

Comedia regizată de Paul-Răzvan Macovei, cu Nicole Cherry (Romina), Tzancă Uraganu și Bogdan de la Ploiești în rolurile principale, a reușit să împartă internetul în două. Filmul s-a bucurat de o popularitate extraordinară în rândul românilor dar mai ales a tinerilor, care l-au găsit ca fiind un film relaxant, amuzant și foarte efervescent.

De fapt, este foarte posibil ca diferitele controverse care circulau prin mediul online să fi stârnit și mai mult curiozitatea spectatorilor, ceea ce a dus la sporirea veniturilor și numărului de persoane care au vizionat filmul Romina VTM!

Când apare Romina VTM pe Netflix?

Update: Filmul românesc Romina, VTM este disponibil pe Netflix începând cu data de 2 mai 2023. Click pe imaginea de mai jos pentru a viziona filmul pe Netflix.

romina vtm a fost lansat pe netflix

Din păcate, nu există o dată oficială de lansare a comediei românești Romina VTM pe Netflix. Totuși, știm faptul că filmul este o producție marca Vidra Productions: casa de producție care este responsabilă de producția și distribuirea numeroaselor filme românești de succes din ultimii ani, precum : Miami Bici (2020), Teambuilding (2022), 5Gang: Un altfel de Crăciun (2019) și Tabăra (2021).

Putem specula în schimb, luând în considerare când au apărut filmele menționate mai sus pe Netflix, ulterior lansării în cinematografe:

  • 5Gang: Un altfel de Crăciun a apărut în cinematografe pe data de 27 decembrie 2019, iar pe Netflix a apărut pe data de 27 aprilie 2022;
  • Miami Bici a fost lansat în cinematografe pe data de 21 februarie 2020, iar pe Netflix a fost lansat pe data de 1 aprilie 2020;
  • Tabăra a fost lansat în cinematografe pe data de 31 decembrie 2021, iar pe Netflix a apărut pe data de 15 martie 2022;
  • Teambuilding, cel mai recent film adăugat pe Netflix, a fost lansat în cinematografe pe data de 30 septembrie 2022, iar pe Netflix a apărut pe data de 1 ianuarie 2023.

Așadar, putem observa un tipar. Durează în medie undeva la 2-4 luni până când filmele apărute inițial în cinematografe au fost lansate și pe platforma de streaming Netflix.

Lansat pe data de 2 ianuarie 2023, Romina VTM ar putea să apară pe Netflix undeva în decursul acestei luni, aprilie.

Despre ce este Romina VTM?

Comedia Romina VTM urmărește aventurile Rominei (rol interpretat de Nicole Cherry), o tipă destul de curajoasă, cu capul pe umeri, care încearcă să pună la cale un plan de bătaie pentru a salva terasa tatălui său din Costinești.

Acest lucru nu are cum să fie ușor, mai ales atunci când în viața ei apare Valentin (rol interpretat de Rareș Mariș, câștigător al concursului muzical One True Singer), un tânăr de care ea ajunge să se îndrăgostească.

Valentin este venit la Costinești cu gândul de a mai câștiga niște bani, cântând la chitară trecătorilor. Alături de Romina, acesta devine un artist cunoscut, dar lucrurile devin din ce în ce mai complicate când el își dă seama că este gelos pe relația dintre Romina și Gino (Bogdan de la Ploiești), cu care Romina a avut o relație în trecut.

Alături de gașca lor de prieteni formată din Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Narcisa (Cesima Nechifor), Pamela (Cristina Pucean), Bobby (Costel Biju), Sebi (Yny Sebi) și Tzancă Uraganu, comedia devine foarte rapid una efervescentă, ținând publicul aproape mereu cu zâmbetul pe buze.

Cine joacă în filmul Romina VTM?

În esență, succesul major al comediei se datorează în primul rând distribuției, care reunește foarte mulți artiști în trending din România. Premisa filmului Romina VTM nu este neapărat cea mai interesantă și nici personajele nu sunt cele mai convingătoare.

Să nu uităm că filmul a atras oamenii în cinema în primul rând datorită distribuției: Tzancă Uraganu, Costel Biju, Selly (Andrei Șelaru), Costi Max, Nicole Cherry, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania), dar și Cosmina Păsărin, Berechet, YNY Sebi și Rareș Mariș.

Coloana sonoră a atras de asemenea foarte mulți spectatori, bucurându-se astfel de promovare intensă pe rețelele de social media.

Share.
Avatar of Cioată Andrei

Pasionat de știință, literatură, tehnologie și scris, cinefil, în ultimii ani am publicat trei cărți de ficțiune, proză și poezie, și dețin un blog pe care postez recenzii de cărți. Îmi place să mă documentez în mod constant din toate domeniile, mergând pe ideea că într-o lume minimalistă, generaliștii întotdeauna vor triumfa. Internetul reprezintă o sursă infinită de informații – de aceea, a redacta articole nu reprezintă doar o activitate pe care o fac cu plăcere și seriozitate, ci și una datorită căreia reușesc, în mod constant, să-mi îmbunătățesc perspectiva asupra a ceea ce ne înconjoară și definește dinamica lumii în care trăim.

Un comentariu

  1. Avatar of Alex

    Nu am apucat sa merg in cinema sa vad acest film si imi pare rau de asta. In schimb, chiar o sa ma uit pe netflix la acest film pentru ca sunt foarte curios.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.