Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mult așteptatul eveniment Apple, Far Out, va avea loc în aproximativ 24 de ore, miercuri, 7 septembrie. Acesta se va axa în principal pe prezentarea lui iPhone 14; cu toate acestea, ne așteptăm și la alte câteva anunțuri, cum ar fi dezvăluirea mult-așteptatului Apple Watch Pro. Deși acest dispozitiv nu a fost încă confirmat de marea companie din Cupertino (și probabil că nu va fi confirmat până la eveniment), au apărut deja câteva informații cu privire la designul și capacitățile sale.

Iar acum, când mai este doar aproximativ o zi până la prezentarea acestui nou model de vârf de gamă, se pare că au început să apară randări și date despre ceea ce ne putem aștepta asupra acestui smartwatch. Ca întotdeauna, trebuie să fim cu băgare de seamă, deoarece nu există nicio garanție că aceste informații vor fi confirmate. Cu toate acestea, coincidența mai multor dintre ele sugerează un nivel mai ridicat de credibilitate.

În primul rând, avem parte de câteva randări care au ajuns în mâinile celor de la 91mobiles – imagini care ne dezvăluie câteva lucruri interesante despre ceas.

Apple Watch Pro renders 91mobiles

Aceste imagini ar confirma două aspecte care fuseseră deja anticipate: dimensiunea ceasului, care indică faptul că este considerabil mai mare decât versiunea standard a ceasului și că, pe lângă butonul și coroana pe care le găsim pe partea dreaptă a ceasurilor din seria Watch, acest Watch Pro ar adăuga un al treilea buton pe partea stângă. Deocamdată nu există indicii cu privire la funcția acestuia, dar având în vedere că ne așteptăm ca acesta să fie un cuantificator avansat al activității sportive, putem presupune că va avea o funcție specifică în acest sens.

De altfel, mai multe zvonuri sugerează că display-ul Apple Watch Pro va măsura în jur de 2 inch, în timp ce altele susțin că ar putea fi de 1,99 inch. Prin urmare, predicțiile indică similaritate în acest sens. Același este cazul și cu zvonurile mai recente care speculează o dimensiune ușor mai mare, de 49 de milimetri a ceasului. Și, pe măsură ce ne apropiem de data dezvăluirii, Mark Gurman (un popular analist al brandului Apple) a publicat propriile predicții pentru noul ceas de la Apple:

„Mi s-a spus că Apple Watch Pro va fi destul de mare și probabil că nu va fi pe placul tuturor consumatorilor, deoarece va fi mai mare decât majoritatea încheieturilor. Având în vedere dimensiunile sale mai mari, este posibil ca benzile mai vechi ale Apple Watch să nu se așeze la același nivel cu dispozitivul, dar noua carcasă este concepută astfel încât benzile existente să poată funcționa în continuare – contrar unor zvonuri pe care le-am văzut circulând în acest sens.

Ca și în cazul introducerii versiunii iPhone Pro în 2019, lansarea unei linii Apple Watch Pro va permite companiei să rezerve cele mai importante caracteristici noi pentru un dispozitiv mai scump, care poate aduce mai multe venituri acesteia. Având în vedere noile capacități, mă aștept ca acest ceas să ajungă la cel puțin 900-1.000 de dolari, depășind actualul Apple Watch Edition. Iar ca și comparație, ceasurile high-end de la Garmin costă între 1.000 și 1.500 de dolari.”

În mijlocul întregii acestei manii care se află în jurul lui Apple Watch, s-ar putea să se acorde puțină atenție și lui Apple Fitness+, serviciul de fitness utilizat împreună cu ceasul inteligent pentru a furniza date în timp real, cum ar fi ritmul cardiac. Așadar, la evenimentul de mâine, am putea afla mai multe despre acest aspect și dacă Apple va aduce îmbunătățiri cum ar fi un nou material orientat spre orice mod de sport sau măsurători noi pe care noile ceasuri le-ar putea oferi.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.