Free cookie consent management tool by TermsFeed

Când și despre ce este The Walking Dead Daryl Dixon vei afla în acest articol, deoarece știm că anunțul făcut de AMC Studios a creat numeroase reacții din partea fanilor – da, va exista și o poveste doar cu unul dintre actorii preferați ai epicului serial, Daryl Dixon, interpretat de cel care, improbabil, a ținut în viață această serie: Norman Reedus. Mai mult decât atât, știm faptul că vor exista o mulțime de spinoff-uri care să extindă universul The Walking Dead, chiar dacă serialul original, deși atunci când a apărut a fost extrem de popular, și-a mai pierdut din numărul de fani de-a lungul anilor. Acest scenariu a fost însă justificat de faptul că mulți au au observat faptul că devine redundant, mizează pe aceleași intrigi și are o dinamică deloc convingătoare. Totuși, serialul încă s-a bucurat de o popularitate îndeajuns de mare încât să le dea celor de la AMC Studios undă verde pentru a extinde universul și mai mult, oferindu-le telespectatorilor și fanilor mai multă acțiune cu zombie și povești la fel de incitante.

Iar una dintre povești va fi cea care se va concentra în jurul personajului Daryl Dixon, cel care este interpretat de Norman Reedus, care de-a lungul anilor a atras tot mai mulți fani. Faptul că AMC Studios i-a oferit tot mai mult credit și apariții pe ecran se datorează popularității de care a început să se bucure pe măsură ce sezoanele au continuat să apară. Prin urmare, era de așteptat ca o eventuală „extensie” a serialului să se concentreze în jurul lui Dary. De altfel, spinoff-ul ce urmează să apară îi poartă numele – strategie de marketing sau nu, dă undă verde faptului că Reedus va juca rolul principal în The Walking Dead Daryl Dixon. Așadar, ne așteptăm ca povestea să ia parte în același univers plin de zombie și oameni la fel – sau poate chiar mai – periculoși, în încercarea lui de a supraviețui și de a găsi un loc al său. Descoperă în continuare tot ce știm, în momentul de față, despre spinoff-ul The Walking Dead Daryl Dixon.

The Walking Dead – va exista o continuare?

Probabil îți amintești faptul că serialul The Walking Dead s-a terminat într-un mod nu neapărat că neașteptat, pe cât intrigant: Daryl Dixon urcă pe motocicleta sa de care este nedespărțit și se pierde în depărtare. Destinația? Nu știm. Însă spinoff-ul care urmează să apară va elucida acest mister. Pentru că, într-adevăr, The Walking Dead va avea nu doar o continuare, ci mai multe. Chiar dacă este impropriu să spunem „continuare”, The Walking Dead Daryl Dixon va avea o acțiune plasată în același univers postapocaliptic, cu zombie și alte pericole care creează intrigi și premisele unei acțiuni complexe. Mai mult decât atât, pentru a nu te mai ține în suspans, știm și încotro se îndrepta Daryl Dixon: cel pe care fanii îl iubesc atât de mult și de care s-au atașat de-a lungul sezoanelor se îndrepta spre Franța, locul în care se va desfășura acțiunea serialului care îi poartă numele. Normal Reedus a sfirmat faptul că această schimbare de locație nu doar că va da un „alt vibe” serialului, dar îl va face să fie mult mai diferit față de serialul original.

Întrebări și actori – Distribuția The Walking Dead

Când apare The Walking Dead Daryl Dixon?

În momentul de față, nu există niciun anunț oficial privitor la data lansării acestui spinoff. Însă, știm că filmările au început în luna octombrie a anului trecut, deoarece actorul principal a postat pe Instagram, într-o postare, faptul că se află în prima zi de filmare, undeva în incinta platoului de filmare din Franța. Așadar, producția și filmarea serialului abia a început, ceea ce înseamnă că nu va fi lansat prea curând. Nu doar că este necesar timp pentru filmările brute, dar așa cum știm, este nevoie de timp enorm și pentru etapa de post-producție, efecte speciale și altele care să facă din serial un adevărat succes. The Walkind Dead Daryl Dixon promite multe și trebuie să se ridice la așteptările fanilor. Prin urmare, serialul este programat să apară undeva în acest an, dar nu știm sigur când – de îndată ce aflăm, te vom ține la curent.

Există vreun trailer pentru The Walking Dead Daryl Dixon?

Nu, nu există încă vreun trailer oficial pentru viitorul spinoff, însă există câteva filmulețe destul de interesante pe care le poți viziona în așteptarea unuia pus la dispoziția de AMC Studios. Așa cum am menționat, filmările sunt abia la început, motiv pentru care va trebuie să mai așteptăm până vom primi imagini oficiale din cadrul acestora. Normal Reedus a afirmat faptul că viitorul serial va fi „o istorie din povestea originală”, întrucât „există istorie în zidurile din jurul nostru, în sunetul tuturor lucrurilor – este o senzație foarte diferită față de cea pe care am avut-o atunci când filmam The Walking Dead. Spinoff-ul are lucrurile pe care vrei să le regăsești din serialul original, dar sunt preluate și puse într-o cu totul «altă dimensiune»”.

„Thank You Fans, From The Walking Dead”, clip oferit drept mul’umire fanilor seriei The Walking Dead

Care este distribuția din The Walking Dead Daryl Dixon?

După cum se subînțelege, nu ar fi un spinoff cu Daryl Dixon dacă acesta nu ar fi protagonistul, nu? Prin urmare, Norman Reedus sigur va apărea în serial, alături de alți doi actori momentan confirmați: Clémence Poésy (în rolul lui Isabelle), care a mai jucat și în Demain tout commence și Tenet, împreună cu Adam Nagaitis (To Walk Invisible, Frankenstein, Snow in Paradise). Ei vor juca rolurile lui Isabelle (membră a unui grup religios), respectiv Quinn,  proprietarul unui club de noapte din capitala țării, care după invazia zombie a început să manifeste superioritate printre membrii grupului. Cu toate acestea, inițial s-a dorit ca premisa serialului să fie alta, însă lucrurile n-au s-au așezat cum ar fi trebui. Norman Reedus ar fi trebuit să joace alături de actrița Melissa McBride, cea care joacă rolul lui Carol în serialul original. Însă, din cauza faptului că locația a fost mutată în Franța, aceasta n-a putut lua parte la filmări, considerând că presupune mult prea multe sacrificii și este „nesustenabilă din punct de vedere logistic” pentru aceasta.

Totuși, Norman Reedus a declarat într-un interviu faptul că povestea dintre ei doi, adică dintre Daryl și Carol încă poate fi dezvoltată și fructificată în alte extensii ale universului The Walking Dead. „Călătoria lor nu a luat sfârșit, și cu siguranță se vor întâlni mai târziu (…). Puteți paria pe acest lucru. Citesc foarte multe comentarii care se plâng pe această temă, și trebuie totuși să îmi țin gura. Dar vă garantez că, la un moment dat, cineva le va închide gura acestor persoane”. Nu știm cine va mai face parte din distribuția The Walking Dead Daryl Dixon, însă suntem în mare măsură siguri de faptul că nu vom vedea și alți actori din serialul original. După cum am spus, acest spinoff nu va fi singura extensie a universului cu zombie, și cu siguranță vor urma și altele care se vor concentra pe alte personaje. Unul este deja în producție, în tandem cu acesta și urmează să fie lansat cam în aceeași perioadă. În orice caz, te vom ține la curent de îndată ce vom avea mai multe informații oficiale.

Norman Reedus ,Adam Nagaitis și Clémence Poésy
Norman Reedus ,Adam Nagaitis și Clémence Poésy sunt actorii confirmați din acest spinoff. Sursa fotografiei: comingsoon.it

Care este povestea din The Walking Dead Daryl Dixon?

Dan McDermott, președintele AMC, a declarat faptul că viitorul spinoff va urmări povestea lui Daryl care „de data aceasta se va regăsi undeva pe continentul european, încercând să pună cap la cap ce s-a întâmplat, cum a ajuns acolo și, mai ales, cum se va întoarce acasă”. Actorul care joacă rolul lui Daryl, Norman Reedus, a declarat faptul că acest serial „va fi mult diferit, pentru că personajele sunt mult diferite, totul este pus într-o lumină diferită. De fapt, până și sunetul e diferit”. El a mai adăugat și faptul că toți cei implicați în serial sunt extrem de încântați de cum decurg filmările, iar totul este „la scară epică – și avem și umor în serial”.

Actorul mai afirmă și faptul că „această poveste este mai mult decât o continuare. Este un fel de resetare. În 12 ani de filmat la un serial își dai seama de foarte multe lucruri, înveți multe, și îți dai seama că există anumite căi pe care trebuie să le urmezi în mod inevitabil. Este un fel de început pentru noi toți – cu toate lucrurile pe care le facem”. Așa cum am afirmat, acțiunea va fi plasată în Franța, lucru care este certificat și de faptul că Reedus a postat pe pagina sa de Twitter o poză în care a făcut anunțul serialului, în care se poate observa Turnul Eiffel. În acest moment, nu știm mai multe despre poveste, dar cu siguranță va fi exact ce trebuie!

Daryl Dixon, New Series, imagine publicată de Norman Reedus pe pagina sa de Twitter

Câte episoade va avea The Walking Dead Daryl Dixon?

În momentul de față, știm că acesta va avea 6 episoade. Anunțul pentru spinoff a fost făcut încă din 2020 de către Angela Kang și Scott M. Gimple. Pe atunci, McBrdie ar fi semnat pentru în vederea reluării rolului, însă după doi ani a fost reproiectat doar pentru Daryl, întrucât McBride nu a mai putut face parte din distribuție. Luna aceasta a fost făcut anunțul conform căruia acesta se va numi The Walking Dead Daryl Dixon, urmărind povestea acestui personaj, însă în același univers postapocaliptic cu care ne-am obișnuit.

Cam asta este tot ce știm despre The Walking Dead Daryl Dixon, când vine vorba de distribuție și trailer, poveste și data apariției. Pe măsură ce vom avea mai multe informații oficiale, te vom ține la curent actualizând articolul de față. Știm că și tu aștepți cu nerăbdare să vezi ce mai pun la cale cei de la AMC Studios, și chiar sperăm că aceste spinoff-uri pe care le au în plan nu ne vor dezamăgi, ci se vor bucura de succesul necesar pentru a extinde și mai mult universul care ne-a introdus în bizara și periculoasa lume zombie, în care oamenii reprezintă, de fapt, pericolul cel mai mare. Așteptăm cu nerăbdare premiera The Walking Dead Daryl Dixon, astfel încât să ne putem da seama dacă a meritat așteptarea. În ceea ce privește platforma unde îl vom putea viziona, aceasta este Hulu. Din păcate, acest serviciu nu este încă disponibil în România și, prin urmare, va fi necesar să așteptăm până va apărea (dacă va apărea) și pe Netflix.

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.