Free cookie consent management tool by TermsFeed

Scriitoarea este recunoscută pe scară largă drept una dintre cele mai talentate autoare contemporane de romane de dragoste. Cărțile sale au captivat milioane de cititori din întreaga lume și au devenit bestseller-uri New York Times. Cu o scriitură captivantă și personaje memorabile, Hoover a reușit să creeze povestiri emoționante și pline de profunzime, care îi atrag pe cititori și nu-i mai lasă să se desprindă de pagini.

Dacă ești un fan al genului romantic și vrei să descoperi cărțile remarcabile ale lui Colleen Hoover, iată cele mai bune opțiuni:

Totul se termină cu noi (It ends with us) – Colleen Hoover

Totul se termină cu noi. Cărți Colleen Hoover

Această carte este considerată capodopera lui Colleen Hoover și a obținut poziția de lider în topul celor mai bune cărți ale sale. Este o poveste puternică și emoționantă despre Lily, o absolventă de colegiu care se mută în Boston și își deschide un magazin de flori. Acolo, ea îl întâlnește pe Ryle, un neurochirurg atrăgător, care face o excepție de la propriul său regulament de a nu se implica în relații. Cu toate acestea, totul se complică atunci când Lily descoperă un secret întunecat și devastator despre Ryle. Între timp, reapare în viața ei Atlas, o mare dragoste din trecut, iar tensiunile dintre cei trei devin explozive. Totul se termină cu noi este o carte captivantă și provocatoare, care abordează teme profunde precum relații abuzive și curajul de a lua decizii dificile.

Anul acesta, autoarea și-a surprins fanii printr-o continuare a celei mai bine vândute cărți Colleen Hoover, publicând Totul începe cu noi (It starts with us). Al doilea volum continuă acțiunea din prima parte, suspansul ajungând la cote maxime.

Verity – Colleen Hoover

Verity. Cărți Colleen Hoover

Dacă ești în căutarea unei cărți cu o poveste întunecată și plină de mister, Verity este alegerea perfectă. Cartea urmărește povestea lui Lowen, o scriitoare în dificultate, care primește slujba de a continua să scrie cărțile începute de Verity Crawford, o autoare de bestseller-uri care a suferit o accidentare gravă. În timp ce parcurge notele lui Verity, Lowen descoperă o autobiografie neterminată, care este plină de detalii șocante și deranjante despre viața acesteia. Pe măsură ce evenimente ciudate și înspăimântătoare încep să aibă loc în jurul casei, Lowen dezvoltă, de asemenea, sentimente pentru soțul lui Verity. Din întreaga serie de cărți Colleen Hoover, aceasta este cea mai complexă, abordând două genuri literare simultan: thriller și romance. Aceasta are și o ediție limitată (care se găsește doar în limba engleză) ce conține un capitol bonus despre viața pe care o trăiesc în continuare protagoniștii, dând dovadă de o explorare tulburătoare a secretelor întunecate și a manipulării, captivând cititorii de la prima pagină și până la ultima.  

Ugly Love – Colleen Hoover

Ugly Love - Colleen Hoover. Cărți de dragoste

Ugly Love este un alt succes din uriașa listă de cărți Colleen Hoover și a fost clasată pe locuri fruntașe în topurile New York Times timp de ani de zile. Povestea se concentrează pe Tate și Miles, doi tineri care simt o atracție puternică unul față de celălalt, dar decid să se implice doar într-o relație fizică, fără a lăsa sentimentele să-i acapareze. Cu toate acestea, trecutul lui Miles este dezvăluit treptat, iar viitorul lor este pus sub semnul întrebării. Ugly Love explorează tema iubirii imperfecte și a sacrificiului, captivând cititorii prin emoțiile profunde și personajele bine conturate.

Frânturi din el (Reminders of Him) – Colleen Hoover

Frânturi din el. Cărți Colleen Hoover

Frânturi din el este o poveste emoționantă care vorbește despre redescoperirea speranței și a iubirii după o perioadă dificilă. Kenna, o mamă tânără cu probleme, este eliberată din închisoare după cinci ani și speră să se reunească cu fiica ei. Cu excepția lui Ledger, proprietarul unui bar local, toți o resping. Pe măsură ce Ledger devine din ce în ce mai prezent în viața ei, cei doi trebuie să-și ascundă conexiunea pentru a menține încrederea celor dragi. Frânturi din el este o poveste de răscumpărare emoțională despre vindecarea legăturilor rupte și găsirea iertării și a iubirii prin durerea comună.

November 9 – Colleen Hoover

November 9. Cărți Colleen Hoover

November 9, una dintre puținele cărți Colleen Hoover care nu au fost încă traduse la noi, este o poveste de dragoste unică și frumoasă. Fallon este o tânără care încearcă să scape de un trecut care i-a lăsat răni fizice și emoționale. Înainte de a se muta într-un alt stat, ea îl întâlnește pe Ben, un scriitor aspirant. Chiar dacă viețile lor iau direcții diferite, ei continuă să se întâlnească în aceeași zi (9 noiembrie) în fiecare an, iar frumoasa Fallon devine o sursă de inspirație neașteptată pentru scrierile lui Ben. Cu toate acestea, pe măsură ce Fallon se confruntă cu probleme familiale adânc înrădăcinate, începe să se întrebe despre adevăratele motive ale lui Ben. Întrebarea este cum se vor încheia viețile lor și romanul lui Ben.

Acestea sunt cele cinci cele mai bune cărți Colleen Hoover, clasificate în funcție de popularitate, recenzii și impactul lor asupra cititorilor. Fiecare carte oferă o poveste unică și captivantă, cu personaje bine dezvoltate și adâncime emoțională. Indiferent de alegerea ta, te vei bucura cu siguranță de lectura colecției de cărți Colleen Hoover.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.