Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nu toată lumea și-a pus întrebarea când apare Elita sezonul 6, asta imediat după ce a terminat cel de-al cincilea sezon? Dacă ești una dintre persoane, atunci ai ajuns unde trebuie, deoarece în acest articol am documentat tot ce știm, data apariției, distribuție, posibila poveste și trailer Elite sezonul 6, serialul cu adolescenți cu o popularitate de anvergură globală. La evenimentul de acum trei săptămâni, Tudum: A Netflix Global Event, telespectatorii au putut arunca o scurtă privire la viitoarele apariții de pe Netflix. Printre numeroase titluri precum Stranger Things, Never Have I Ever, Squid Game, Enola Holmes, Alice in Borderland, s-a numărat și sezonul 2 din Elite cu imagini cenzurate, misterioase. Acum, cu apariția teaser trailer-ului în care Netflix anunță data de lansare, fanii au luat-o razna și au devenit din ce în ce mai curioși. Așadar, „să ne pregătim uniformele”, pentru că sezonul 6 din Elite urmează să aibă premiera foarte curând.

Când apare Elite sezonul 6? Data apariției

Acum ceva timp, am crezut că sezonul 6 din Elita va apărea cândva în toamna anului 2022 sau 2023, ceea ce s-a și adeverit: pe 26 septembrie, Netflix a publicat un videoclip în care se anunță data oficială de lansare și în care apare o parte din distribuția sezonului 6: data apariției este 18 noiembrie 2022 – o zi numai bună să-ți petreci sfârșitul de săptămână în compania acestui serial „de elită”. În prezent, există cinci sezoane ale serialului, disponibile pe Netflix, iar sezonul cu numărul 6 va avea opt episoade, din câte bănuim, având lansarea oficială pe 18 noiembrie 2022. În luna octombrie a anului trecut, Netflix a făcut anunțul oficial privitor la reînnoirea serialului, printr-o postare pe Twitter. Tot atunci, a anunțat și faptul că vor exista și trei noi povestiri scurte ce vor fi disponibile de-a lungul lunii decembrie: Phillipe, Caye, și Felipe pe data de 15, Samuel și Omar pe data de 20 și Patrick pe data de 23 decembrie. Toate poveștile scurte din sezonul 5 au fost difuzate până în momentul de față și sunt încă disponibile spre vizualizare.

Există vreun trailer pentru Elite sezonul 6?

Nu, nu există încă, din păcate, un trailer oficial, dar există un teaser trailer destul de explicit, să zicem așa, în cadrul căruia se anunță și data oficială de lansare. În descrierea videoclipului, cei de la Netflix au scris: ”Take a closer look. You know you want to”. Reacțiile fanilor sunt, chiar și în aceste momente, destul de răsunătoare și efervescente, însă mulți sunt de acord că sezonul cu numărul 6 ar trebui să fie ultimul (”Honestly this needs to be the final season cause they shouldn’t overdo it like Riverdale”). De altfel, chiar ne așteptăm, și noi, ca acesta să fie ultimul. În momentul în care (și dacă) va fi făcut public un trailer oficial, vom actualiza acest articol.

Teaser trailer Elite: Season 6

Cine va juca în Elite sezonul 6? Distribuție

Marea surpriză este că sezonul 6 din Elita va aduce pe marile ecrane noi nume și noi personaje, pe lângă „veteranii serialului”. Astfel, în distribuție îi vom regăsi pe André Lamoglia, Valentina Zenere, Carla Díaz, Martina Cariddi, Adam Nourou și Manu Ríos, dar și pe Ander Puig, Arrufat Carmen, Álvaro de Juana, Álex Pastrana, Ana Bokesa, care au jucat în seriale precum HIT, La que se avecina, El trayecto, Ser o no ser, La inocencia, Welcome to Edén. Următorul sezon ar putea însemna, de asemenea, și plecarea unor membri ai distribuției anterioare, deoarece unele personaje vor absolvi: Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebeka), Georgina Amorós (rolul lui Cayetana). Deoarece povestea, în continuare, s-ar fi putut concentra pe Samuel (Itzan Escamilla), exista posibilitatea ca acesta să apară, în continuare, în sezonul 6, însă, din păcate, conform comunicatului de presă, Samuel García nu va apărea în acesta, chiar dacă soarta lui a fost lăsată în aer la finalul sezonului anterior  și ar fi putut fi dezvoltată mult mai mult.

Rebeka și Omar erau cei mai apropiați prieteni ai lui Samuel García, așa că nu prea surprinde pe nimeni faptul că nici ei nu se vor reîntoarce pentru sezonul 6 din Elita. Mai știm și faptul că Cayetana a fost prinsă furișându-se în biroul lui Benjamin, după care a fost concediată din Las Encinas, motiv pentru care plecarea ei este, oarecum, justificată. Zvonurile din mediul online susțin că Puig va interpreta rolul primului personaj transsexual din serialul spaniol. În rest, așa cum știm deja, distribuția va juca rolurile cunoscute: André Lamoglia (Iván), Valentina Zenere (Isadora), Carla Díaz ( în rolul lui Ari), Martina Cariddi (Mencía), Adam Nourou (Bilal), Manu Ríos (în rolul lui Patrick). Nu știm, încă, ce roluri vor interpreta Ander Puig, Álvaro de Juana, Ana Bokesa, Carmen Arrufat și Álex Pastrana, dar cu siguranță vor avea rolurile importante în dinamica evolutivă a poveștii din sezonul 6; nu ne rămâne decât să așteptăm lansarea sezonului.

Caotură de ecran actori din serialul Elita
Parte din distribuția serialului Elita. Foto: Google

Despre ce va fi Elite sezonul 6?

Încă de la finalul celui de-al cincilea sezon al popularului serial Netflix, lansat în luna aprilie a acestui an, fanii au așteptat cu nerăbdare următorul sezon. Netflix a anunțat, după cum am spus, reînnoirea serialului pentru sezonul 6, chiar înainte de a lansa sezonul 5. Serialul aproape și-a format un statut de „cult” în rândul publicului internațional, încă de la primul sezon, care a fost lansat în anul 2018, luna octombrie: un amestec perfect din toate genurile – crimă, romantism, mult mister, sex, emoții și profunzime. Iar asta l-a făcut să fie un serial deosebit de popular, în special pentru iubitorii serialelor cu adolescenți. Primul sezon îi are în centru pe trei elevi de la un liceu numit Las Encinas: Samuel, Nadia și Christian, prinși în ancheta privind moartea unuia dintre colegii lor de clasă. În următoarele sezoane au fost introduse mai multe personaje noi pe măsură ce elevii anteriori au absolvit, iar alții au mers la aceeași școală. Acum, odată ce ultimul sezon s-a încheiat „în aer”, fanii încep să speculeze cam despre ce-ar fi vorba în sezonul 6.

„Încep teoriile despre #Elite6🔥” – elitenetflix, Instagram

În principal, sezonul 5 s-a axat pe moartea lui Armando. De asemenea, a prezentat imagini din viitor cu trupul lui Samuel plutind într-o piscină. Sezonul a avut, de asemenea, un final deschis, în care Samuel pune mâna pe o cartelă SIM drept probă împotriva directorului Benjamin. Însă, Samuel se luptă cu Benjamin și, în timpul conflictului, cade, se lovește la cap, iar apoi ajunge în piscină. Omar și Rebeka ajung la fața locului, în timp ce Patrick cere ajutor. Aceștia își văd prietenul murind, iar vinovatul nu pare a fi nimeni altul decât Benjamin. Sezonul 6 va dezvălui, astfel, dacă Samuel va supraviețui sau chiar a murit. Dacă moare, Benjamin va avea probleme și ar putea fi închis. De asemenea, serialul ar putea să exploreze și implicațiile pe care arestarea sa le are asupra copiilor săi – Patrick, Ari și Mencia, plus că altcineva ar putea deveni directorul școlii Las Encinas. Ne așteptăm, în aceeași măsură, ca noul sezon să aibă și alte direcții în care să-și dezvolte acțiunea, pentru și mai mult mister, și mai multe întorsături de situație.

Potrivit comunicatului de presă de la Netflix, sinopsisul sezonului 6 din Elita este acesta: „După moartea unui alt elev, Las Encinas intră într-un nou an școlar cu hotărârea de a acoperi trecutul său scandalos. Însă conflictele continuă, deoarece rasismul, sexismul, abuzul și homofobia fac ravagii pe holurile prestigioasei instituții. Dacă cei care conduc școala nu iau măsuri specifice pentru a se ocupa de acest probleme, elevii o vor face în locul lor”. Capriciile banilor, haosului și crimelor – o dramă pentru adolescenți de-a dreptul formidabilă și extraordinar de bine făcută, regizată, cu personaje convingătoare și o distribuție de excepție. Chiar ne așteptăm ca sezonul 6 din Elita să fie cel puțin la fel de bun precum celelalte. Preconizăm faptul că Patrick, Menca, Ari, Isadora Phillipe și Iván vor fi în centrul sezonului 6, și pare absolut evident faptul că elevii din Las Encinas vor fi implicați într-un mister periculos de proporții.

Confirmarea sezonului 6 din Elita, Twitter

Cam asta este tot ce știm despre Elite sezonul 6, care va avea lansarea oficială toamna aceasta, pe data de 18 noiembrie. Sezonul va fi disponibil spre vizualizare pe platforma Netflix, celelalte 5 sezoane fiind încă disponibile în acest moment. Suntem curioși, ce părere ai de acest serial? Vrei să mai apară și alte sezoane sau ești de părere că deja devine mult prea redundant, întrucât, în cele din urmă, este vorba despre același tip de poveste și dinamică a acțiunii?

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.